تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 215 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض حذف autorun.inf

از تمام بچه ها میخوام اگر در مورد ویروس atuorun بر روی درایوها تاثیر مگذاره یه راهنمایی منو بکنند روی درایوها من تاثیر گذاشته وقتی دبل کلیک می کونم search باز میشه مال دوستمم چند تا از دوستا مم همین طوری شده.
    راستش نمیدونم شما به چه ویروسی دچار شده اید ! میتونید از آنتی ویروسهای معرفی شده مثل KasperSky یا Nod32 استفاده کنید و بعد از Update مطمئنا تمام ویروسها رو از بین میبره.
    فعلا اگه مشکلت اینه و با کلیک راست و Open درایوهات باز میشه, باید فایلی به نام
    autorun.inf که در ریشه ی همون درایوت هست رو حذف کنی.البته به صورت مخفی شده است و باید از تنظیمات Folder Options فایلهای سیستمی و پنهان رو نشون بدی.موفق باشی

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منتقل شد.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

از تمام بچه ها میخوام اگر در مورد ویروس atuorun بر روی درایوها تاثیر مگذاره یه راهنمایی منو بکنند روی درایوها من تاثیر گذاشته وقتی دبل کلیک می کونم search باز میشه مال دوستمم چند تا از دوستا مم همین طوری شده.
    می تونی خیلی راحت با آنتی ویروس AVG شناسایی و نابودش کنی

این آنتی ویروس توپ و بسیار سریع رو دانلود کن و نصب کن و بزار هاردت رو اسکن کنه اونوقت مشکلت حل میشه

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    اولا ممنون که این همه وقت میذارید تا به برادر کوچکتان کمک کنید
    من یک ویندوز نصب شده دارم.
    درایو را فرمت کرده و ویندوز نصب کردم.
    به ترتیب نود 32 ، کاسپر ، مک افی را ( جدا جدا و بعد از remove اولی ) نصب کردم و بعد از آپدیت
    کل سیستم را اسکن کردم و چیزی پیدا نشد.
    شاید اگر از همان اول نصب انتی ویروس را و آپدیت آن را یک مساله جدی در نظر می گرفتم حالا حال و روزم این نبود.
    فقط و فقط راهنمایی های شما منو کمک کرد.
    با چند تا از هم دانشگاهی های قدیم تو شریف صحبت کردم که آنها هم چیزی نمی دانستند.
    حتی یکی شون گفت سیستم منم همین گونه شد ولی من کلا فرمت کردم.
    ولی به نظر من اساتیدی مثل شما تو این کشور هستند که حتی از عهده این مشکل هم بر می آیند.
    من میدونم یک سیستم برای اینکه یک پارتیشن یا یک فولدر یا یک فایل رو بشناسه باید یک آدرس مشخصی رو
    برای اون تعریف کنیم یا خودش تعریف شده داشته باشه و اگه همه یا قسمتی از این آدرس پاک بشه نمی تونه اونو پیدا کنه.
    مثلا شما میخواهید بیایید مریوان:
    پس باید اینگونه حرکت کنید تهران/ساوه/همدان/سنندج/مریوان و اگه من نگم بعد تهران ساوه است شما حتی به
    همدان هم نمی رسید. میدونم شما همه اینا رو می دونید.
    حالا اگه بشه به نحوی این مسیرو اصلاح کرد هم من راحت میشم و هم برای شما یک تجربه میشه.

من یه بار هاردم کلا خراب شد و همه گفتند بی خیال سوخته ، ولی من بعد از دو ماه تحقیق و استفاده از تجربیات
    عزیزانی مثل شما با نرم افزار hiren's boot توانستم عین روز اول هاردم رو و اطلاعات و پارتیشنهای اونو کامل
    بازسازی کنم طوری که اب از اب تکون نخورد.
    الان هم میتونم از قسمت ادرس بار وارد بشم و از اطلاعات هر فولدری که هدن شده کپی بگیرم و در یک فولدر جدیدتری اونو قرار بدم و لی کیفش به اینه که فولدرهارو کامل بیارم عین روز اول

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم این کار رو کردم ولی متاسفانه مهمترین عکس هام بر نگشتن .
    ممنون از راهنماییت
    خوب ممکنه شما توی درایوی که عکسات بودن چیزی کپی کرده باشی که در این صورت فایلای دلیت شده Overwrite شدن.......... به هر حال متاسفم......

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست من

حالا که این قدر علاقمند هستی بگذار روشهای دیگری را امتحان کنیم .اولا باید بگویم چون پارتیشن ویندوز را فورمت کرده ای

مطمئنا فایلهای ویندوز و رجیستری تمیز هستند و بنابراین نسب آنتی ویروسهای دیگر کمکی نخواهد کرد ولی اگر

خواستی کارهای زیر را هم انجام بده شاید کمکی کند :

1.اول فایل زیر راداونلود کن و آن را اجرا کن.( حجم= 230 کیلوبایت) در صفحه اول گزینه

Do a system scan and save a logfile را انتخاب کن و گزارش اسکن را به طور کامل اینجا Copy&Past کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.سپس فایل زیر را داونلود کن و سیستمت را با آن اسکن کن ( حجم=870 کیلوبایت ) و نتیجه را اینجا کپی کن بهتر است

حین اسکن آنتی ویروس و سایر نرم افزارهای امنیتی را خاموش کنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vtn54; 11-04-2007 at 18:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام vtn جان
    اینم گزارش اولی در تاپیک بعدی

آقای amintnt در حواب یکی از دوستان که همین مشکل منو داشت گفته بود:
    این ویروسه فولدرا رو به حالت سیستم فایل تبدیل میکنه که حتی رو حالت Show hidden files نشون داده نمیشن.......... باید Hide protected operating file system رو تیکشو برداشت تا درست بشه........ البته سریع ویروسه تیک بر میگردونه! یه شورتکات درست میکنه واسه هر فولدر که متوجه نشی اوضاع از چه قراره.............

من اول ویندوزو عوض کردم................. بعد تیک Hide protected operating file system رو برداشتم............. بعد هم تیک Hide extensions for known file types هم برداشتم تا پسوند فولدرای جعلی دیده بشه..........

حالا من هم همین کارو کردم ، فولدرها هست ولی مخفیه و همون جوریه که ایشون فرمودند
    دومی که اسکن کرد ( قبل از اسکن دستورالعمل امین رو انجام داده بودم)
    نوشت هیچی پیدا نشد
    ممنون
    Last edited by peyman_nn; 11-04-2007 at 22:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 0900 ?.?, on 2007/04/11
    Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\system32\cisvc.exe
    C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
    C:\WINDOWS\eHome\ehRecvr.exe
    C:\WINDOWS\eHome\ehSched.exe
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
    C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe
    C:\WINDOWS\system32\dllhost.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\ehome\ehtray.exe
    C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
    C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\Surround Mixer\CTSysVol.exe
    C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
    C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
    C:\WINDOWS\eHome\ehmsas.exe
    C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
    C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe
    C:\Program Files\HP\hpcoretech\hpcmpmgr.exe
    E:\Winamp\winampa.exe
    C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
    C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\RCMan.EXE
    C:\Program Files\Logitech\MouseWare\system\em_exec.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    E:\JetAudio\JetAudio.exe
    E:\WINZIP\wzqkpick.exe
    C:\WINDOWS\system32\cidaemon.exe
    e:\WinRAR\WinRAR.exe
    C:\DOCUME~1\PEYMAN~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.390\Hi jackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    O2 - BHO: Yahoo! Companion BHO - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\ycomp5_6_0_1.d ll
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - E:\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O3 - Toolbar: &Yahoo! Companion - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\ycomp5_6_0_1.d ll
    O3 - Toolbar: (no name) - {0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0} - (no file)
    O4 - HKLM\..\Run: [IMJPMIG8.1] "C:\WINDOWS\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" /Spoil /RemAdvDef /Migration32
    O4 - HKLM\..\Run: [PHIME2002ASync] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /SYNC
    O4 - HKLM\..\Run: [PHIME2002A] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /IMEName
    O4 - HKLM\..\Run: [ehTray] C:\WINDOWS\ehome\ehtray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SkyTel] SkyTel.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [GBB36X Configure] C:\WINDOWS\system32\JMRaidTool.exe boot
    O4 - HKLM\..\Run: [CTSysVol] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\Surround Mixer\CTSysVol.exe /r
    O4 - HKLM\..\Run: [CTDVDDET] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SBDrvDet] C:\Program Files\Creative\SB Drive Det\SBDrvDet.exe /r
    O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [zBrowser Launcher] C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Logitech Utility] Logi_MwX.Exe
    O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [HP Component Manager] "C:\Program Files\HP\hpcoretech\hpcmpmgr.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] e:\Winamp\winampa.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
    O4 - HKCU\..\Run: [RemoteCenter] C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\RCMan.EXE
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = E:\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
    O4 - Global Startup: WinZip Quick Pick.lnk = E:\WinZip\WZQKPICK.EXE
    O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://E:\MICROS~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - E:\MICROS~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
    O23 - Service: hpdj - Unknown owner - C:\DOCUME~1\PEYMAN~1\LOCALS~1\Temp\hpdj.exe (file missing)
    O23 - Service: hpdj5100 - Unknown owner - C:\DOCUME~1\PEYMAN~1\LOCALS~1\Temp\hpdj5100.exe (file missing)
    O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام توی این اولی چیزی که بتواند مشکل تورا ایجاد کند دیده نمی شود. منتظر گزارش دومی هستم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

scan complete
    no hidden item found
    سلام
    اینم گزارش دومی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •