آره يگه بره اون پايين جاي اسم بازيكنا كه خيلي خوبه و البته درستش اينه مثل فيفا......
رو سره بازيكنا كه خيلي ضايعه
![]()
آره يگه بره اون پايين جاي اسم بازيكنا كه خيلي خوبه و البته درستش اينه مثل فيفا......
رو سره بازيكنا كه خيلي ضايعه
![]()
Last edited by google_boy07; 18-06-2010 at 18:49.
اظهارات سایت گیم اسپات در رابطه با بازی اخیری که توی نمایشگاه E3 داشتند
شرکت EA با سری جدید فیفا چند ساله که عرصه رو بر کونامی و سریهای PES تنگ کرده اینو خود کونامی هم خوب میدونه . احتمالا همین مساله علت اینه که کونامی دست بکار شده و در حال ساخت مجدد بخش قابل توجهی از نسخه 2011 بازیه .
این اولین فرصت ما برای تست کد مقدماتیه این نسخه از بازی توی نمایشگاه E3 و پشت درهای بسته بود . هنوز خیلی زوده که بگیم امسال PES میتونه از فیفا جلو بزنه یا نه قبلا توی نسخه کارنت بازی به مراتب بهتری رو از این سری شاهد بودیم .
قبل از اینکه بازیو شروع کنیم یک نگاه سریعی به صفحه مربوط به بخش تاکتیکهای بازی داشتیم به نظر این بخش نسبت به نسخه های قبل خیلی بهتر شده بود دسترسی به این بخش خیلی هم راحت تر شده بود بخاطر اینکه یک ضمیمه به این بخش برای سوویچ به ترکیب های پیش فرض اضافه شده بود . توی این بخش براحتی میشد ترکیبو تنظیم کرد حتی این کار رو میشد از طریق کشیدن و رها کردن آیکن بازیکنان توی تصویری دو بعدی از زمین بازی انجام داد .
هر چند که ما عملا نتونستیم این مورد رو بررسی کنیم اما به ما گفتن که شما حتی گزینه ای برای تنظیم و ایجاد ترکیب و فرمیشنهای چندگانه در اختیار دارید که از طریق اون بصورت اتوماتیک میتونید حالات مختلف تیمی رو بر حسب شرایط مقتضی تغییر بدید مثلا در حالیکه تیم دو گل از حریف جلو افتاده شما میتونید به تیمتون بگید که حالت دفاعی به خودش بگیره و یا در صورتیکه فقط 15 دقیقه به انتهای بازی باقی مونده باشه و تیم شما یک هیچ عقبه تیم به یک فرم تمام حمله ای سوویچ کنید . به نظر میرسه این ویژگی مهم و بزرگی باشه و بخوبی در بازی قابلیت اجرا داشته باشه . ما احتمال میدیم بقیه بازیهای ورزشی هم سریعا از این روش کپی برداری کنن .
همچنین به ما گفته شد که 90 درصد از انیمیشنهای بازی در این نسخه جدید هستن .عکس العمل بازیکنان به شکل چشمگیری نسبت به نسخه های قبل افزایش پیدا کرده . در حالیکه که امکان استفاده از فریبها و حرکات تکنیکی در بازی وجود داره ( حتی ترکیب این حرکات ) بعیده که شما نیازی زیادی بهشون داشته باشید چون هنوز هم شما براحتی میتونید از طریق چرخش سریع و یا دادن یک پاس البته با چشمان باز بر حریف غلبه پیدا کنید. احساس خوبی در رابطه با رد و بدل کردن توپ و پاسکاری توی این نسخه وجود داره چون در حالیکه هنوز هم خیلی راحت میشه پاسهای کوتاه داد قابلیت آزادی عمل در پاس دادن به اطرف هم به بازی اضافه شده . شما میتونید توپو به هر جهت و با هر سرعتی که دوست دارید ارسال کنید بدون اینکه CPU بخواد دخالتی در این کار داشته باشه .
یک پاور بار ( که البته انتخابش دل بخواهیه ) در زمان پاس دادن و در زیر پای بازیکنان دیده میشه بنابراین شما هر چقدر دکمه پاسو بیشتر نگه دارید پاس شما تند تر و بلند تر ارسال میشه . این سیستم بخوبی کار میکنه حتی در زمان کوتاهی که ما داشتیم بازی میکردیم متوجه این مساله شدیم که الان ارسال توپ در فضای های مورد نظر امکان پذیر تر شده چون به پاسهای تودر نمیشه اعتماد کرد بخاطر اینکه ممکنه این نوع پاسها اونجایی که میخوایم نره . البته این مساله چند بار در زمان پرتاپ اوت دستی موجب شد توپ به بازیکن هم تیمی نرسه ( توپو بیش از حد بلند پرتاب کردیم ) اما با تمرین بیشتر بعید که این مشکل حل نشه .
ما امروز تنها یک بررسی اجمالی از نسخه 2011 داشتیم . ما یک بازی با فرانسه در برابر آرژانتین توی ورزشگاه الدترافورد انجام دادیم ( همون اول بازی و بدون درنگ متوجه شدیم که این ورزشگاه الترافورده که ما رو خیلی هیجان زده کرد ) ما بی صبرانه منتظر اخبار جدیدی از این نسخه هستیم تا به محض اینکه اخبار جدید در دسترسمون قرار گرفت شما رو در جریان اونها قرار بدیم .
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد انیمیشنا منم بهزاد با شما موافقم . به نظر من تعداد و تنوع انیمیشنها هنوز خیلی کمه . من دوست دارم هر لحظه یک حرکت جدید ببینم بازی باید تنوع داشته باشه اما توی این ویدئو تنوع زیادی در حرکات بازیکنان دیده نمیشه .
اما در مورد تماشاگران کونامی گفته امسال میشه تماشاگران رو ویرایش کرد اما متاسفانه تکون خوردنشو رو نمیشه کاری کرد .
آره مهران منم دقیقا با نظرت موافقم .
Last edited by 4039; 18-06-2010 at 20:55. دليل: اضافه کردن نقل قول به این پست
راستی تو اون تریلر پا هم عوض میکردن بازیکنا حسین جان!؟آره مهران منم دقیقا با نظرت موافقم
امروزم یک عکس از NBA 2K11 دیدم الان دارن یک 3 4 ساعتی که با خودم فکر میکنم این 2K اگه بازی فوتیال میزد چی میشد!تک تک بازیهای این شرکت بی نظیر هستن!
با این کیفیت یک فوتبال میزد چی میشد.............
پسر این عکس انتهای گرافیک هست!!
با واقعیت مو نمیزنه!!
بله مهران توی یک صحنه دروسی با همین حرکت پا عوض کردن به زیبایی یک بازیکنو جا میزاره .
NBA شرکت 2K حقیقتا آخر یک بازی ورزشی کامپیوتریه از گرافیک و جلوه های بصری گرفته تا انیمیشنها , صدا گذاری بسیار جذاب و واقعی , گزارشگری بسیار عالی و بسیار هیجان انگیز , گیم پلی کم نقص و ... اگه فقط بحث وسعت و بزرگی کار ساخت بازی فوتبال نبود بدون هیچ شکی همین ان بی ای دو هزار و ده میتونست عنوان سال بازی ورزشی رو به خودش اختصاص بده .
من فکر میکنم ساختن یک بازی فوتبال احتیاج به تجربه زیادی داره وگرنه اینا احتمالا تا الان وارد این مقوله هم میشدن چون بازار هدف علاقه مندان به فوتبال اینقدر بزرگه که با دو تا عنوان فوتبالی به راحتی اشباع نمیشه .
علاوه بر اینها سیاست این شرکت اینه که بیشتر بازار آمریکا رو هدف قرار داده بیشتر عناوینی که منتشر میکنن توی خود آمریکا فروش میره چون ورزشهای مورد علاقه اونجاست و در مرحله بعد شامل بقیه کشورها میشه . توی تالار تخصصی 2K هم من زیاد ندیدم کسی از مسولین درخواست ساخت یک بازی فوتبالی رو بکنه اصلا تاپیکهای انگشت شماری برای بحث در مورد عنوان SOCCER ایجاد شده .
امروزم یک عکس از NBA 2K11 دیدم الان دارن یک 3 4 ساعتی که با خودم فکر میکنم این 2K اگه بازی فوتیال میزد چی میشد!تک تک بازیهای این شرکت بی نظیر هستن!در بین بازیهای ورزشی 2k Sports ،فقط NBA 2K ست که مطرحه و بقیه از جمله NHL 2k در مقابل بازیهای EA Sports حرفی برای گفتن ندارند. پس لطفا زیادی این شرکت رو بزرگش نکنید!شرکت 2K حقیقتا آخر یک بازی ورزشی کامپیوتریه از گرافیک و جلوه های بصری گرفته تا انیمیشنها , صدا گذاری بسیار جذاب و واقعی , گزارشگری بسیار عالی و بسیار هیجان انگیز , گیم پلی کم نقص و ... اگه فقط بحث وسعت و بزرگی کار ساخت بازی فوتبال نبود بدون هیچ شکی همین ان بی ای دو هزار و ده میتونست عنوان سال بازی ورزشی رو به خودش اختصاص بده .
من فکر میکنم ساختن یک بازی فوتبال احتیاج به تجربه زیادی داره وگرنه اینا احتمالا تا الان وارد این مقوله هم میشدن چون بازار هدف علاقه مندان به فوتبال اینقدر بزرگه که با دو تا عنوان فوتبالی به راحتی اشباع نمیشه .
علاوه بر اینها سیاست این شرکت اینه که بیشتر بازار آمریکا رو هدف قرار داده بیشتر عناوینی که منتشر میکنن توی خود آمریکا فروش میره چون ورزشهای مورد علاقه اونجاست و در مرحله بعد شامل بقیه کشورها میشه . توی تالار تخصصی 2K هم من زیاد ندیدم کسی از مسولین درخواست ساخت یک بازی فوتبالی رو بکنه اصلا تاپیکهای انگشت شماری برای بحث در مورد عنوان SOCCER ایجاد شده .
جالب بود!!!شما چیزی به اسم top spin به گوشت خورده!!؟؟اقا اطلاعات ندارین کلکی اظهار نظر نکنین
بله. به گوشم خورده آقای نهایت اطلاعات!جالب بود!!!شما چیزی به اسم top spin به گوشت خورده!!؟؟اقا اطلاعات ندارین کلکی اظهار نظر نکنین
چند تا نکته در مورد این بازی :
1. از عنوان Top Spin فقط 3 بازی عرضه شده و آخرین بازی این سری مربوط میشه به سال 2008 . در حالی که بازی های معروف معمولا هر سال عرضه می شند.
2. 2K Sports استدیو سازنده ی این بازی رو در سال 2006 خریده، در حالی که اولین نسخه ی Top Spin که با توجه به metacritic.com بهترین نسخه از بین 3 نسخه محسوب میشه ، در سال 2003 توسط Microsoft برای XBOX و در سال 2004 توسط ATARI برای PC و در سال 2005 توسط 2K Sports برای PS2 عرضه شده. این وسط نقش 2K Sports در بهترین نسخه ی بازی فقط انتشار بازی برای PS2 بوده نه ساخت بازی.
3. یه نگاه کوتاه به metacritic.com نشون میده که Top Spin در هر شماره نسبت به قبل ضعیف تر ظاهر شده.
بالاترین امتیازات :
نسخه ی 1 : 88
نسخه ی 2 : 78
نسخه ی 3 : 75
4. 2k Sports استدیو سازنده ی این بازی رو بعد از عرضه ی Top Spin 3 منحل کرد.
من از بقیه دوستان معذرت میخوام چون اینجا محل بحث این چیزا نیست .
دوست عزیز من کی گفتم بازیهای 2k بهترین بازیهای ورزشیه ؟ من گفتم بستکتبالش خیلی عالیه شما چرا کلمه اول نقل قول منو حذف کردی ؟
در مورد تاپ اسپین هم یک نکته بگم . من چند ساله که دارم تنیسو زیر نظر چند مربی آموزش میبینم علاوه بر نسخه های مختلف تاپ اسپین و virtua tennis چند عنوان از بازی تنیس دیگه رو هم ساعتهای زیادی بازی کردم پس آشنایی نسبتا خوبی با این ورزش دارم . تا الان تنیسی به قشنگی و واقعی بودن تاپ اسپین 3 ندیدم . تاپ اسپین تقریبا یک شبیه سازه اما رقیب اصلیش یعنی virtua tennis یک بازی آرکید به شمار میاد از نظر گرافیک باز هم این 3 top spin هستش که حرف اولو میزنه پس تاپ اسپینو اینقدر کوچیکش نکنید در ضمن این عنوان برای xbox 360 و ps3 هم اومده .
Last edited by 4039; 19-06-2010 at 09:57.
metacritic.com ، افرین ، میدونی این سایت چیه که میانگینو نشون میده ،میدونی برای یه بازی کاملا شبیه ساز نظرا کاملا متفاوته!؟؟فک کنم نمی دونی ،ببین شما یه دست برو تنیس بازی کن (کلی باشگاه هست !!!) بعدم یه سر اینو بازی کن ، هیچ بازی توی سبک ورزشی به اندازه این دقیق شبیه سازی نیست.
حسین جان حرفت کاملا درسته اما تیکه گرافیکو قبول ندارم به هیچ وجه، گرافیک تاپ اسپین 3 از virtual tennis حتی 2010 اون هم بهتره!!!(برادر atheistboy راستی ما مطمئنیم تو همه این اطلاعاتو داشتی الان توی هیچ سایتی هم نرفتی که اینا رو پیدا کنی!!!)
در کل بحث ربطی به تاپیک نداره منم معذرت می خوام صحبتی بود مجبور شدم جواب بدم اگه موضوع تاپیک منحرف شد عذر می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)