تایتن جانجلوي چشم خودت اينكارو كرد؟
تو هم واسيدي نگاه كردي؟
فول پک اون موقع 720 بود و من 660 تومن بیشتر برای گوشی پول نداشتم برای همین تن به همچین عملی دادم
تایتن جانجلوي چشم خودت اينكارو كرد؟
تو هم واسيدي نگاه كردي؟
فول پک اون موقع 720 بود و من 660 تومن بیشتر برای گوشی پول نداشتم برای همین تن به همچین عملی دادم
سامان بازي خفن چي نصب كردي ، بگو ما هم يه تست بزنيم
البته گوشي من كه زياد زور نداره
بگو كه گفته باشي
چه عمل کثیف و غیر انسانی ایه کرده طرف
یکی از دوستامایکس10 اش از دستش افتاده در به در داره دنیال قاب اصلی
گوشی میگرده
به نظرتون گیر میاد ؟
اگه کسی دید مغازه ای لطفا اطلاع بده
تی تی یه آسفالت 100 مگی اومدهسامان بازي خفن چي نصب كردي ، بگو ما هم يه تست بزنيم
البته گوشي من كه زياد زور نداره
بگو كه گفته باشي
اونو نصب کردی ؟
نه پدر جانتی تی یه آسفالت 100 مگی اومده
اونو نصب کردی ؟
لينكي مينكي چيزي بود ندا بده
شنيده بودم يادم نبود برم دنبالش ....مگه اين درسو مشق حواس براي آدم ميزاره
یکی از دوستام یک آیفون 3gs از آمریکا براش آورده بودند 2 ماه پیش با سیم کارت AT&T بلده نرم افزارها رو روش نصب کنه 12 گیگ نرم افزار و بازی روش نصب کرده بود جلوی من همشو اجرا کرد اشکم در اومد آخه ADSLام قطعه
میگم چرا وقتی با گوشی که بخوام آپدیت کنم ارور میده؟!
میگه گوشی تو نمیتونه آپدیت جدید قابل دسترسی رو پیدا کنه لطفا ببین در محدوده سیگنال خوبی هستی یا خیر؟!
وقتی آپدیت جدید نیمده چی آپدیت کنه
ریسر تو علائدین یه مغازه هست که قاب اصلی همه گوشی ها دارهبه نظرتون گیر میاد ؟
اگه کسی دید مغازه ای لطفا اطلاع بده
آسفالت هم بسی بازی خفن و جذابی هست
حجمش هم دقیقا 78 مگ هست
من يه آسفالت 5 پيدا كردن حجم فايل نصبيش 6و خوردي مگ هست
قضيه چيست؟
تایتن اونو که نصب کردی بعدش باید از طریق گوشی و wi fi بقیه بازی دانلود کنی
اون فایل 6 مگی حتی دمو بازی هم نیست !!!!!!!!!!!
سلام
این پستم درباره همه گوشی های های اند جدید سونی اریکسونه ولی چون عکس هاش مال X10 ـه اینجا میذارم.
یه عده شاید فکر کنن دوربین گوشی های جدید سونی اریکسون و سرآمدشون ساتیو عکس های تاریکی میگیره. منم اینجوری فکر میکردم![]()
جالبه که این گوشی ها تنظیم ایزو هم ندارند ... ولی تنظیم Exposure تو گوشی های سونی اریکسون واقعا عالی کار میکنه ...
همونجوری که دوست خوبم Ali-Power قبلا گفته بود تو گوشی هایی مثل N82 و تو آخرین فریمورش Exposure گوشی اتومات تو آخرشه و تنظیما دستیش عملا تاثیری نداره ولی تو گوشی های سونی اریکسون اینجوری نیست ...
نمونه ش این دوتا عکس که با X10 گرفته شده:
اولی با EV 0.0
و دومی با EV +2
به نظرم حرکت خوبی از سونی اریکسون بود که البته برای کاربرانی که در موردش نمیدونن شاید همون شبهه ای که گفتم رو ایجاد کنه ...
با بازی با تنظیمات EV میشه عکس های واقعا بهتر و حرفه ای تری گرفت ...
اینم حسن ختام زیبا با عکسی زیبا گرفته شده با X10
![]()
آقا یکی منو روشن کنه تورو خدا....!
من به خاطره اینکه این گوشی بازی و برنامه درستو حسابی نداره داشتم میرفتم hd2 بگیرم .
اما الان سامان جان میگه آسفالت 100 مگی براش اومده یه سرچ زدم دیدم عجب گرافیکی داره این آسفالته5.
بابا اینکه بازی یه این خفنی داره ....! خدایی از این جور بازیا داره الان x10 ?
یا برنامه های قوی مثل آفیس و پلیر خوب و برنامه های سرگرم کننده مثل چمیدونم fake sms و operaو دیکشنری و ماشینحساب مهندسی و از اینجور چیزا داره؟؟؟ یا نه
یکی مارو از این سر در گمی در بیاره. سامان جان شما که گوشیو اولین نفر گرفتی به من بگو چی داره؟چی نداره؟ دستم به دامنت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)