ببخشید کسی هست که سالمشو داشته باشه و بتونه بفروشه؟؟
من خریدارم
لطفا پ.خ بدید
ببخشید کسی هست که سالمشو داشته باشه و بتونه بفروشه؟؟
من خریدارم
لطفا پ.خ بدید
قابل ذکره گروه dormine تونستن این بازی رو کرک کنن. بزودیvalue تا سکانس 12 رو هم میزارم. چون انگار پخش شده![]()
الان هم داره من دیشب رفتم گرفتم فروشنده می گفت کرک آنلاین داره ولی با این روش جدید احتیاجی به کرک نیست ظاهرا
آقایون دوستان گرامی من بازی که میکردم یکی از این حرفهای عجیب و غریب رو دیوار پیدا کردم -فکر میکنم ششمیش بود-که معماهاش اعصابمو بهم ریخت و exit کردم به این امید که بعدا بیام سراغش ولی اون حرف از دیوار پاک شد و نتونستم اون قسمت از demo رو باز کنم خیلی ضد حال خوردم کسی راهنمایی نمیتونه بکنه؟![]()
دوستان الان من در memory 9 هستم.جایی که می ریم mario رو تو قلعه اش بکشیم.از روی سقف که میرم mario هست ولی وقتی می رم پایین یهو غیب می شه.اگه هم نرم پایین با قایق فرار می کنه.دوستان می دونین چکار باید بکنم؟؟؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
دوست عزیز اول بازی رو pause کن بعد برو data base از اونجا هم the truth.اونجاست.
از اونجا میشه ادامه معماهارو حل کرد؟![]()
اون انلاین بود دوست گرامی منم نگفته بودم افلاین
ولی برای افلاینش نیاز به هاست و لانچر داره عزیز دیشب دوستان برام اپ کردن .
من مشکل باگ رو پیدا کردم قبل از شروع هر ماموریت برای بار اول قبل از اینکه با کسی که بهتون ماموریت میده حرف بزنید بازی رو مینیمایز کنید و به پوشه ی سیو واسه من اینه برای شما فقط اون پوشه با اسم عجیب فرق میکنه یعنی ZXNsYW15X2l1dA== ممکنه واسه شما یه اسم دیگه باشه
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
وقتی پوشه 4 رو باز کردید محتویاتشو یه جا یه بکاپ بگیرید چون اگه با یارو حرف بزنید و علامت تعجب بیاد و دیگه علامتی روی صفحه ظاهر نشه به هیچ وجه دیگه با اون سیو نمیشه بازی رو رد کرد پس اگه backup بگیرید فقط کافیه با اومدن value جدید فایل های سیو backup رو replace کنید و در اون صورت وقتی با یارو حرف بزنید بازی جلو میره من اینو امتحان کردم و مجبور شدم دو بار از اول بازی رو تا ونیز ببرم و یه بار بدون عوض کردن سیو ها value ریختم رد نشد و بار بعد سیو ها رو عوض کردم و بازی جلو رفت پس حتما قبل باز کردن ماموریت بکاپ بگیرید
کرک شدن این بازی رو به چوبی سافتتسلیت میگم GOOD BYE Digital Rights Management
Last edited by eslamy_iut; 04-04-2010 at 14:25.
باید دوست من اول اون معما ها رو مثل معمایی که لز دیوار پیدا کردید،از جاهای دیگه هم پیدا کنید تا بتونید اونا رو حل کنید.اگه هم نتونستین می تونید باز exit کنید و بعدا از همون جایی که گفتم برید معماها رو حل کنید.
Last edited by Behi09; 04-04-2010 at 14:50.
سلام
من همون اول بازی گیر کردم
همون جا که میریم به قدیم و با چند تا ادم باید بجنگیم و بعدش یک نفر که لباسش قرمزه هست که نمیدونم باید چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)