تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 397 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببخشید کسی هست که سالمشو داشته باشه و بتونه بفروشه؟؟
    من خریدارم
    لطفا پ.خ بدید

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قابل ذکره گروه dormine تونستن این بازی رو کرک کنن. بزودیvalue تا سکانس 12 رو هم میزارم. چون انگار پخش شده

3. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

1

من تو مشهد از سعدی - پاساژ سعدی - اسم مغازش یادم نیست. ولی مغازش خیلی بزرگه. اگه بری تابلوی.
    دو هفته پیش خریدم که اون موقع خودشونم میگفتن خرابه. الان نمیدونم داره یا نه. اما جاهای دیگه که میرفتم چون کرک نشده بود نمیدادن.
    الان هم داره من دیشب رفتم گرفتم فروشنده می گفت کرک آنلاین داره ولی با این روش جدید احتیاجی به کرک نیست ظاهرا

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

آقایون دوستان گرامی من بازی که میکردم یکی از این حرفهای عجیب و غریب رو دیوار پیدا کردم -فکر میکنم ششمیش بود-که معماهاش اعصابمو بهم ریخت و exit کردم به این امید که بعدا بیام سراغش ولی اون حرف از دیوار پاک شد و نتونستم اون قسمت از demo رو باز کنم خیلی ضد حال خوردم کسی راهنمایی نمیتونه بکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان الان من در memory 9 هستم.جایی که می ریم mario رو تو قلعه اش بکشیم.از روی سقف که میرم mario هست ولی وقتی می رم پایین یهو غیب می شه.اگه هم نرم پایین با قایق فرار می کنه.دوستان می دونین چکار باید بکنم؟؟؟

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

آقایون دوستان گرامی من بازی که میکردم یکی از این حرفهای عجیب و غریب رو دیوار پیدا کردم -فکر میکنم ششمیش بود-که معماهاش اعصابمو بهم ریخت و exit کردم به این امید که بعدا بیام سراغش ولی اون حرف از دیوار پاک شد و نتونستم اون قسمت از demo رو باز کنم خیلی ضد حال خوردم کسی راهنمایی نمیتونه بکنه؟
    دوست عزیز اول بازی رو pause کن بعد برو data base از اونجا هم the truth.اونجاست.

7. این کاربر از Behi09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

دوستان الان من در memory 9 هستم.جایی که می ریم mario رو تو قلعه اش بکشیم.از روی سقف که میرم mario هست ولی وقتی می رم پایین یهو غیب می شه.اگه هم نرم پایین با قایق فرار می کنه.دوستان می دونین چکار باید بکنم؟؟؟

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

دوست عزیز اول بازی رو pause کن بعد برو data base از اونجا هم the truth.اونجاست.
    از اونجا میشه ادامه معماهارو حل کرد؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یادم میاد یکی تقریبا 100 صفحه از بحث را تبدیل به اسپم کرده بود و میگفت با کرک رازور داره بازیو تموم میکنه! حالا چی شده نیاز به لانچرو هاست پیدا کردین؟؟
    اون انلاین بود دوست گرامی منم نگفته بودم افلاین
    ولی برای افلاینش نیاز به هاست و لانچر داره عزیز دیشب دوستان برام اپ کردن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

من مشکل باگ رو پیدا کردم قبل از شروع هر ماموریت برای بار اول قبل از اینکه با کسی که بهتون ماموریت میده حرف بزنید بازی رو مینیمایز کنید و به پوشه ی سیو واسه من اینه برای شما فقط اون پوشه با اسم عجیب فرق میکنه یعنی ZXNsYW15X2l1dA== ممکنه واسه شما یه اسم دیگه باشه

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4

وقتی پوشه 4 رو باز کردید محتویاتشو یه جا یه بکاپ بگیرید چون اگه با یارو حرف بزنید و علامت تعجب بیاد و دیگه علامتی روی صفحه ظاهر نشه به هیچ وجه دیگه با اون سیو نمیشه بازی رو رد کرد پس اگه backup بگیرید فقط کافیه با اومدن value جدید فایل های سیو backup رو replace کنید و در اون صورت وقتی با یارو حرف بزنید بازی جلو میره من اینو امتحان کردم و مجبور شدم دو بار از اول بازی رو تا ونیز ببرم و یه بار بدون عوض کردن سیو ها value ریختم رد نشد و بار بعد سیو ها رو عوض کردم و بازی جلو رفت پس حتما قبل باز کردن ماموریت بکاپ بگیرید
    کرک شدن این بازی رو به چوبی سافت تسلیت میگم GOOD BYE Digital Rights Management
    Last edited by eslamy_iut; 04-04-2010 at 14:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از اونجا میشه ادامه معماهارو حل کرد؟
    باید دوست من اول اون معما ها رو مثل معمایی که لز دیوار پیدا کردید،از جاهای دیگه هم پیدا کنید تا بتونید اونا رو حل کنید.اگه هم نتونستین می تونید باز exit کنید و بعدا از همون جایی که گفتم برید معماها رو حل کنید.
    Last edited by Behi09; 04-04-2010 at 14:50.

12. این کاربر از Behi09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من همون اول بازی گیر کردم
    همون جا که میریم به قدیم و با چند تا ادم باید بجنگیم و بعدش یک نفر که لباسش قرمزه هست که نمیدونم باید چیکار کنم
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •