تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 71 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسيار ممنون از راهنمايي شما . ولي فكر كنم اينها هيچكدوم كنترل دار نيستند. يك مدل زوتاك بود كه كنترل داشت ايا كسي خبر داره كه قيمتش چقدر هست و از كجا ميشه تهيه كرد.
    دوست عزیز من تماس گرفتم با آواژنگ و سوال کردم که کجا میشه تهیه کرد گفت صبا رایانه... با صبا تماس گرفتم 100 دفعه هیچکس جواب نداد... امروز حضوری رفتم دیدم تعمیرات دارن اصلا تلفنی وصل نیست... رفتم انبارشون اونجا فقط یه مدل داشت که DVD داره (با مدل بلوری فرق داره)... قیمت هم 530 و خرده ای گفت... منم نمیخواستم اونقدر هزینه کنم اگه بخوام اینقدر پول بدم ترجیح میدم یه کمی بیشتر پرداخت کنم و مدل بلوری رو بگیرم

پ.ن: انبار صبا رایانه: روبروی پاساژ ایران (اون دست خیابون)، کوچه ریاض، اولین ساختمان نما آجری سمت راست (قواره دوم یا سوم میشه) طبقه همکف

2. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

لینک های زیر برای مشکل پسندان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

4. 2 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لینک های زیر برای مشکل پسندان

کد:
    کد:

قیمتاش رو هم میدونی دوست عزیز

6. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

در مورد سایر موارد حق رو به شما میدم چون همونجوری که یکی از دوستان هم پیرامون حرف های شما گفت بلاخره پی سی یه چیز همه کارست.
    ولی در مورد صدای اون مدل اسپیکر اصلا و ابدا حتی 1% هم قبول ندارم چون شما داری میگی صدایی در حد سینماهای 500 یا 600 تومنی داره.به نظرت صداش با rs30 پایونیر که 620 تومنه فکر کنم یکیه؟یا صداش با 3569 فیلیپس یکیه؟یا با 787 پایونیر یکیه؟؟؟؟؟
    من صدای اون اسپیکر رو شنیدم و اون اسپیکر توی اون رنج قیمت و توی هم رده های خودش واسه یه اتاق خوبه نه واسه سالن و مثلا پخش صدای dts با اون افکت های فوق العاده قوی و بیس پر حجم.شما شک نکن یه همچین اسپیکری نمیتونه اون فضای دلخواه رو برای شما به وجود بیاره.
    یکی از دوستان هم در مورد حرفه ای بودن دستگاه ها صحبت کرد و گفت که باید هر چیزی جدا باشه،من کاملا با حرف این دوستمون موافقم از این نظر که تا حالا هر شخصی رو من دیدم که صداباز هست و حرفه ای کار می کنه همیشه اعتقادش همینه و به عبارتی اصلا به پی سی برای استفاده اینجور کارها فکر نمیکنه.
    بهرحال به نظر من این دستگاه خیلی خوبیه ولی واسه کسانی که فقط فیلم باز هستند یعنی فقط هدفشون دیدنه فیلمه و به عوامل حاشیه ای مثل صدا و تصویر زیاد اهمیت نمیدن.
    این سیستم ها از نظر شما بهترین در این رنج هستند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که دنبال HTPC و Case کوچیک هستن
    امروز اتفاقی این سایت رو دیدم گفتم لینکشو براتون بزارم شاید مفید باشه . به نظر منکه سیستمهاش ساده و شیک و قشنگ بودن. خیلی از نظر فنی بررسی نکردم که ببینم به قیمتش میارزه یا نه . اما شاید اگه با شرکتشون تماس بگیرید بتونید Case خالی رو ازشون بخرید و خودتون بقیه سیستم رو با توجه به نیاز و سلیقه خودتون اسمبل کنید .

کد:

9. 6 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

دوستانی که از htpc استفاده می کنند ایا برای اجرای فیلم خودش نرم افزار پیشفرض داره و یا باید نصب کرد ؟

با تشکر

11. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

دوستانی که از htpc استفاده می کنند ایا برای اجرای فیلم خودش نرم افزار پیشفرض داره و یا باید نصب کرد ؟

با تشکر
    سلام. این HTPC ها در واقع همون کامپیوتر معمولی هستن با یه تفاوت های خیلی جزیی. یعنی یه کامپیوتری که تازه جمع کردیم و میخوایم به تلویزیون وصلش کنیم دقیقا همون حالت یه کامپبوتر با ویندوز جدید نصب شده رو داره، هر برنامه ای که مایل باشید میتونید خودتون نصب کنید. این سیستم های آماده هم همین حالت رو دارن، حالا چون بصورت پیشفرض Windows Media Center رو همه ویندوزها هست بیشتر روی همین مساله تاکید دارن سازنده ها. ولی میشه خب از هر برنامه ای که بخواین استفاده کنید.

13. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.من دیروز یه HTPC تهیه کردم.جا داره از جناب NaughtyCat تشکر کنم چون با کمک ایشون بود.
    مادربرد Asrock H61M
    سی پس یو Core i3 2100
    هارد 1.5 ترا سامسونگ
    کیس tenouos green
    دی وی دی sony
    رم دوتا دو گیگ DDR3
    کلا شد 530 تومن.
    سیستم هم کاملا بی صداست.سیستم خیلی خوبی شد باز هم از دوست عزیزم NaughtyCat تشکر می کنم.

15. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام. این HTPC ها در واقع همون کامپیوتر معمولی هستن با یه تفاوت های خیلی جزیی. یعنی یه کامپیوتری که تازه جمع کردیم و میخوایم به تلویزیون وصلش کنیم دقیقا همون حالت یه کامپبوتر با ویندوز جدید نصب شده رو داره، هر برنامه ای که مایل باشید میتونید خودتون نصب کنید. این سیستم های آماده هم همین حالت رو دارن، حالا چون بصورت پیشفرض Windows Media Center رو همه ویندوزها هست بیشتر روی همین مساله تاکید دارن سازنده ها. ولی میشه خب از هر برنامه ای که بخواین استفاده کنید.
    سلام

این سئوال رو از این جهت پرسیدم که من خودم هم از کامپیوترم به همین عنوان استفاده می کنم و چون در گرفتن صدای چند کاناله مشکل داشتم گفتم شاید این سیستمها که به همین عنوان فروخته میشن به صورت پیش فرض دارای پلیر مناسب باشن

اگه این طوری باشه که گرفتن صدای چند کاناله یه مقدار مشکل میشه ( البته فکر کنم به سیستم خانگی فرد هم ربط داشته باشه )

این که میگم چند کاناله منظورم اینه که اگه ایزوی بلوری با فرمت صوتی dts master رو پخش میکنید خروجی امپ سیستم خانگی هم همونو نشون بده ( و گرنه اکثر نرم افزار ها صدا رو چند کاناله پخش می کنند )

-----------------------------------------

رایان عزیز مبارکت باشه امیدوارم که به مشکل من بر نخوری ( فکر کنم اخر مجبور شی یه hd پلیر بخری )
    اگه در این مورد به تجربه جدیدی رسیدی مار و هم بی نصیب نذاری ( به سیستم صوتی وصل می کنی دیگه ؟ )

من اکثر نرم افزارها رو امتحان کردم :

km player
    vlc player
    splash player
    classic .m . player
    gom player

از اینها نتونستم صدای چند کاناله بگیرم ( در پخش ایمیج بلو ری هم مشکل دارن )

دو نرم افزار:
    power dvd
    TotalMedia Theatre

حرفه ای این کار هم هستند و ایمیجهای بلوری رو به خوبی پخش می کنند ولی ممکنه ( مثل من ) کارت گرافیک رو نشناسند و از همه قدرت کارت گرافیک استفاده نکنند ( مثلا کارت گرافیک من 6870 ati تمام صداهای hd رو ساپورت می کنه اما power dvd در حالت hd / dts audio یکی دو تا از از صداهای hd رو نمیشناسه مثل dolbi true hd )

17. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من دیروز یه HTPC تهیه کردم.جا داره از جناب NaughtyCat تشکر کنم چون با کمک ایشون بود.
    مادربرد Asrock H61M
    سی پس یو Core i3 2100
    هارد 1.5 ترا سامسونگ
    کیس tenouos green
    دی وی دی sony
    رم دوتا دو گیگ DDR3
    کلا شد 530 تومن.
    سیستم هم کاملا بی صداست.سیستم خیلی خوبی شد باز هم از دوست عزیزم NaughtyCat تشکر می کنم.
    به به! خواهش میکنم قربان وظیفه بود. خیلی خیلی مبارکه! به جمع HTPC بازان هم خوش اومدین!

سلام

این سئوال رو از این جهت پرسیدم که من خودم هم از کامپیوترم به همین عنوان استفاده می کنم و چون در گرفتن صدای چند کاناله مشکل داشتم گفتم شاید این سیستمها که به همین عنوان فروخته میشن به صورت پیش فرض دارای پلیر مناسب باشن

اگه این طوری باشه که گرفتن صدای چند کاناله یه مقدار مشکل میشه ( البته فکر کنم به سیستم خانگی فرد هم ربط داشته باشه )

این که میگم چند کاناله منظورم اینه که اگه ایزوی بلوری با فرمت صوتی dts master رو پخش میکنید خروجی امپ سیستم خانگی هم همونو نشون بده ( و گرنه اکثر نرم افزار ها صدا رو چند کاناله پخش می کنند )

-----------------------------------------

رایان عزیز مبارکت باشه امیدوارم که به مشکل من بر نخوری ( فکر کنم اخر مجبور شی یه hd پلیر بخری )
    اگه در این مورد به تجربه جدیدی رسیدی مار و هم بی نصیب نذاری ( به سیستم صوتی وصل می کنی دیگه ؟ )

من اکثر نرم افزارها رو امتحان کردم :

km player
    vlc player
    splash player
    classic .m . player
    gom player

از اینها نتونستم صدای چند کاناله بگیرم ( در پخش ایمیج بلو ری هم مشکل دارن )

دو نرم افزار:
    power dvd
    TotalMedia Theatre

حرفه ای این کار هم هستند و ایمیجهای بلوری رو به خوبی پخش می کنند ولی ممکنه ( مثل من ) کارت گرافیک رو نشناسند و از همه قدرت کارت گرافیک استفاده نکنند ( مثلا کارت گرافیک من 6870 ati تمام صداهای hd رو ساپورت می کنه اما power dvd در حالت hd / dts audio یکی دو تا از از صداهای hd رو نمیشناسه مثل dolbi true hd )
    برای صدای چندکاناله توی VLC باید تو قسمت Audio برید بعد تو Audio Device خروجی صداتون رو انتخاب کنید (مثلا برای من الان اینه: A/52 over SPDIF) اینجوری چک میکنه اگه ویدئو صدای چندکاناله داشته باشه صدا رو چندکاناله میده بیرون. تو حالت عادی روی stereo هستش...

در مورد اون ایمیج های بلوری، من یه ISO بلوری دانلود کرده بودم، و چون میخواستم تو XBMC پخشش کنم مشکل داشت و پخش نمیشد. من خودم این کارو کردم: با این برنامه Virtual CloneDrive اون iso رو mount کردم، بعد با Handbrake ریپ کردمش، الان یه MKV شده و راحت توی همه برنامه ها اجرا میشه و اون محدودیت های ISO رو هم نداره. بنظرم شما هم همینکار رو بکنید بهتر باشه. میشه برای اینکه حجمش هم کمتر بشه فقط اون ترک صدایی رو هم که میخواین انتخاب کنین.

بعد پیشنهاد میکنم از XBMC هم برای پخش فیلم ها استفاده کنید که خداست!

19. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •