والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستشولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...
والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستشولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
طالبان مگر یک نفره که به این راحتی از بین بره!؟!!نه طالبان همچنان هست بعد از پایان بازی..کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
من 4 ساعته تمومش کردم و رو نرمال...
منم همون 4 ساعتا طول كشيد واسم.(رو Normal)
برا Hard يه 6 ساعتي شد.
تموم شد بالاخره در کل بازی قشنگی بود و البته پر از باگ
به نظر من دوستان نسبت به این بازی خیلی کم لطفی کردن اون قدر ها هم بد نبود (شاید به خاطر بالا رفتن توقعات از مدال )
گرافیک خوب نور پردازی عالی دیالوگ و صدا گذاری معرکه و داستان قابل قبول
در ضمن دوستانی که میگن از cod تقلید کرده بود بد نیست یه بار دیگه mw2 رو بازی کنن تا یادشون بیاد چی بوده
فعلا تا بعد![]()
از من میشنوی بیخیالش شو من رو xbox مولتی بازی کردم به مفت نمی ارزه.هر کیتش کلا 4 تا تفنگ داره 3 تا کیت هم هست لول دهی هم که در حد تیم ملی.یک لول بخوای بگیری پدرت در میاد.کلا من با اینکه 800 ساعتی mw2 بازی کردم و الان خیلی برام تکراریه بازم mw2 رو به این ترجیح میدم.
نه اتفاقا حرف شما درسته! منم هم دوشکا رو شنیدم و هم دیدم
این دوستمون که اطلاعات نظامیش قویه میتونه با سازندگان بازی در میون بزاره تا تو بازی بعدیشون از این اشتباهات پیش نیاد![]()
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم![]()
یک صفحه قبل جواب داده شده به این مشکل
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم![]()
نگفتید کسی نفهمید اون سرباز های دشمن که افغانی نبودن و حرفه ای تر هم بودند با یونیفرم های متفاوت کی بودن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)