شما downstream تون چنده؟
اين سرعت در ايران بي سابقه هستش![]()
شما downstream تون چنده؟
اين سرعت در ايران بي سابقه هستش![]()
نه بابا سایتش باگه ...
من دارم با سرعت 21 KB/SEC دانلود میکنم
گفتم یه خرده به بچه ها روحیه بدم ...فکر نکنم مدیر کل صبا نت همچین سرعتی داشته باشه![]()
بچه ها با اين mac adress چكار ميشه كرد ؟
من در حال حاضر حتي با لپ تاپم هم نميتونم كانكت شم فقط با كامپيوتر دسكتاپ ميتونم كانكت شم
خيلي اذيت كنندست
نميشه كاريش كرد ؟
اينطوري كه من هيچ كاري نمي تونم بكنم ... 9 گيگ گرفتم براي 3 ماه ولي صفحه كه باز مي كنم كلي حجم كم مي كنه ... تازه لود عكس ها رو هم غيرفعال كردم !!!
بابا صد رحمت به ديال اپ ... اينجوري من تو روز هيچي نمي تونم دانلود كنم حالا هم معلوم نيست شبانه ش طبق گفته دوستان كه ميگن افتضاحه چي در بياد !!!
انتي ويروسم رو هم اپديت كردم پس نمي تونه كار تروجان باشه ... نرم افزار net limiter رو هم نصب كردم و وقتي نرم افزاري بخواد از اينترنت استفاده كنه اخطار ميده .
شما نرم افزار خوبي نمي شناسيد كه دانلود ها يا اپلودهاي هاي بدون اجازه سيستم رو نشون بده ؟
توي سايت صبانت يك فرم هست براي حذف mac adress اون را پر كنيد و ارسال كنيد تا حذف بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم جواب اون دوستي که مدرک رو کرد!.من مي گم سرعت ها بالا پايين مي شن اما کاملا بستگي به فاصله با مخابرات و تعداد مشترکين مرکزتون داره.من خوشبختانه خيلي از صبا راضيم.سرعت اکانت من براي دانلود 512 هست.اينم مدرک من که مي گم سرعتم تنها چند کيلو بيت تغيير کرده!!
![]()
خوب آقا برای من سرعتم بیشتر از شما بود تازه من 128 بودم ...
بالای 120 تا دانلود بود
دیگه مخابرات که جاشو عوض نکرده یا توی این مدت کوتاه مشترکین انقدر زیاد نشده که سرعت من 4 برابر کاهش پیدا کنه
کسی 64 صبانت داره ؟ سرعت دانلود اکانت 64 با 128 تفاوتی داره ؟ من الان 128 دارم و معمولا دانلودم بین 50 تا 170 متغیره ... البته بعضی وقتا میره زیر 50 بعضی وقتام تا 250 هم میره البته نه اونقد که رو دانلود خیلی تاثیر بذاره .
فقط میخواستم بدونم اگه دانلود 64 با 128 خیلی تفاوت نداره برم 64 بگیرم ، تا یه خورده بیشتر بصرفه .
دوستان نظری ندارن ؟
صبانت سرويس 64 نداره .
کسی از اهواز صبا نت داره؟ میخوام ازش اشتراک ای دی اس ال بگیرم ولی از کیفیتش تو اهواز خیلی مطمئن نیستم.
صبانت برای استفاده خونگی بالاتر از 128 میده؟
تو سایت یکی از آی اس پی ها خوندم که به دانشجوها و استید دانشگاه و غیره سرعت بالاتر از 128 میدن، صبانت هم همچین کاری میکنه یا فقط به ادارات میده؟
برای کارم 128 جواب نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)