اگه هنوز گیری پست 387 هم رو دریاب که 100 تایی ردت می کنه!![]()
اگه هنوز گیری پست 387 هم رو دریاب که 100 تایی ردت می کنه!![]()
سلام دوستان . من توی ماموریت Wild Card: You and Wh at Army?گیر کردم . من توی اون اتاقه که سه تا لجیون خفن هستن هستم دو تا کامپیوتر هست که ترمینال فعال نمی کنن من با لجیون در حالت جنگ هستم الان چه طور می تونم این جا را رد کنم ؟
من دیگه دارم دیوونه میشم ... !!!
هر کاری میکنم نمیتونم برم به The Fort ....؟؟؟
توی اون کمپ لژیون ها هم میرم ، پیش اون قایق ها هم میرم اما نمیتونم برشون دارم ...!!! خواهشا یکی کمک کنه ...!!!
حتی مثل خود لژیون ها هم لباس میپوشم اما نمیتونم این قایق ها رو بردارم ...!!!
قایق رو بردارید؟؟؟
فکر کنم اونجا یه نفر توی اسکله هست باید باهاش حرف بزنید که ببردتون تو قلعه ی سزار
ممنون بابت جواب دادنتون
ولی کسی روی اسکله نیست ، دور و بر اسکله آدم هست اما روی اون کسی نیست
قبلش احتیاج نداره که ماموریت خاصی رو انجام بدم ؟
فکر کنم قبلش یکی از افراد سزار با لباس معمولی توی new vegas اومد پیشم گفت سزار باهات کار داره باید بری پیشش اگه وقت داری توی لینک زیر با توجه به اسم کوئست راهنمای قدم به قدم دریافت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست، زیاد هم هست. اصلیش همون پرزیدنتال سوئیت توی Lucky 38 ـه. که می تونید براش وسایل بخرید و همراهاتونو بفرستید اونجا. تو خود استریـپ 4-5 تا دیگه هست. Safe house های Followers و Brotherhood و لژیون هستن...
اون در خروج نیست! در ورود به استریـپه! راه های ورودشم که دوستان گفتن...
محتوای مخفی:
دوستان ما این سزارو به درک واصل کردیم الان میشه بابتش یه مجبوبیت یه پاداشی چیزی از ان سی آر گرفت؟
Last edited by papillon11; 12-11-2010 at 01:56.
نه من ردش کردم .بعدش هم چند نفر رو کشتم از دستشون خلاص شدم رفتن تو اون کازینوهه با آقای هاوس هم حرف زدم پست اون کامپیورتره! با اون Yes man هم حرف زدم.
من خیلی به این بازی بی توجه بودم مخصوص ورژن قبلی
یه چیزی بگم بخندین
البته تو این ورژن از همون اولش این کارو کردم
که میتونم لباسم و تفنگم رو تعمیر و آپگریت کنم!!!
![]()
[QUOTE=SƏHƏND;5602973]هست، زیاد هم هست. اصلیش همون پرزیدنتال سوئیت توی Lucky 38 ـه. که می تونید براش وسایل بخرید و همراهاتونو بفرستید اونجا. تو خود استریـپ 4-5 تا دیگه هست. Safe house های Followers و Brotherhood و لژیون هستن...
ممنون بابت راهنماییت . ولی از کجا واسش وسیله بخرم ؟ بعد با این دستگاه آپگرید که کار می کنم به عنوان مهمهان منو میشناسه نه صاحبخونه.
یه سوال دیگه داشتم من بعد این که با yes man ریختم رو هم حالا برادر هود می رم کمپشون بهم تیراندازی می کنن قضیه چیه؟ از چی شاکین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)