سلام ...
ترجمه gsm.ir
به نظر من حتی اگر جاوا هم میبود بازم ارزش داشت چه برسه به اینکه سیستم عامل داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام ...
ترجمه gsm.ir
به نظر من حتی اگر جاوا هم میبود بازم ارزش داشت چه برسه به اینکه سیستم عامل داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامسونگ قصد داره برنامه های زیادی واسه این گوشی به بازار بفرسته مغازه سامسونگ در این مورد تا پایان سال 2010 , 1000 برنامه رو روانه بازار خواهد کرد کمپانی های مهم EA Games,Capcom,Game loft هم بازی های این سیستم عامل قدرتمند رو خواهند ساخت به گزارشی از Gsmarena سرعت این گوشی معادل 90 میلیون triangle در ثانیه هستش که در مقایسه با PS3 که بین 200 تا 250 میلین هست بی نظیزه طراحی استثنایی ساختار با کیفیت گوشی و کیفیت بی نظیر صفحه نمایش و پلیر قدرتمند با امکان پخش MKV بدون نیاز به برنامه و خواندن انواع کدک های دایویکس می تونه این گوشی رو در صدر گوشی های حال حاضر قرار بده فیلم برداری در وضوح HD با کیفیت 14000 Bitrate این گوشی رو کامل تر از قبل می کنه در ضمن زیاد از 5 بودن دوربین نگران نباشین چون Cmos بکار رفته در این گوشی اونو از بهترین 5 های بازار میکنه مشکل فقط فلاش ال ای دی هستش و بس.
Last edited by AlamtabC; 15-06-2010 at 19:47. دليل: اشتباه در نوشته
دوست من سلام... مرسی از این خبرتون اما اینطور که پیداست سامسونگ قراره که تا پایان سال 1000 تا برنامه و گیم و ... واسه بادا تولید کنه نه 100 تا ! چون تا همین الانش هم حدود 90-180 تا برنامه واسش موجوده...
میگه روزانه 100 تا برنامه میده نه سالانه.
من عذر می خوام آخه منم 1000 تا رو شنیده بودم (جی اس ام آریا اشتباه خبرو داده پس)
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
راستی دوستان اگر گوشی گل بنفشه رو از تولیدات سال پیش سامسونگ دیدید یا اطلاعاتی ازش دارید منم خوشحال می شم بدونم
فقط می دونم زیباترین گوشی سال شده و 32 گیگابایت حافظه داخلی داره. یه تاپیک هم در موردش ایجاد کردم چند تا عکس از خودش و منوهاش هم هست.
Last edited by AlamtabC; 15-06-2010 at 19:49.
نه مسلم جان، فرموده بودند روانه ی بازار نه روزانه
نمیشه که روزی 100 تا برنامه تولید بشه، زیاد نیست؟![]()
درسته تقصیر شما نبوده، البته اشکالی هم نداره![]()
Last edited by aliugd; 15-06-2010 at 20:22.
آخ آخ ..راست میگی ... عشق این گوشی ما رو هم کور کرده
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
کسی از apoosh خبر نداره . من نگرانش شدم.
حالا مگه روز و شب بازار با روز و شب ما تفاوتی داره.حالا اگه میگفتی روز و شب توی قطب جنوب باز یک چیزی.
سلام دوستان از یه منبع شنیدم قیمت گوشی 300 تا 350 یورو هستش یعنی حدود 400 تا 450 هزار تومن اگه این طوری باشه خیلی مناسب هستش منبع (Samsung Hub)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)