ادامه هفته چهارم
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث -------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا------------------ ( برگزار شد )
برنامه و ترتیب مسابقات هفته پنجم
منچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ---------------- 
ساندرلند ------------------------------------------ چلسی ---------------------امشب ساعت 9.30 الی 10
لیورپول -------------------------------------------- تاتنهام ---------------------- امشب ساعت 10الی 10.30
منچستر سیتی ---------------------------------- آرسنال --------------------- امشب ساعت 10.45الی 11.15
اورتون --------------------------------------------- بلکبرن ---------------------- امشب ساعت 11.30 الی 12
آخرین سیو بازی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
من بازي را متاسفانه و واقعا به لطف داور واگذار كردم تيم استون ويلا واقعا يك تيم در حد ليگ برتر انگليس بود تا حالا فكر نكنم پيرلو همچين پاس در عمقهايي فرستاده باشه كه اينا ميفرستادند
امار بازي
اينم سيو بازي
کد:
وای مسعود از جمع مدعیان فعلا خارج شدی . البته بقول معروف شب دراز استو قلندر بیدار بقیه بچه ها هم مطمئنا در ادامه کم میارن راستش منم دو تا بازیمو کاملا شانسی بردم یعنی واقعا به تساوی راضی بودم اما در کمال ناباوری روی یک کرنر دقایق آخر جلو افتادم و تونستم حفظش کنم دقیقا مثل بازی ایران - استرالیا که ایران باید 7-8 تا میخورد .
مسعود جان عکسها رو توی این لینک بزار :
کد:
چه فشاری آورده این استون ویلا