ممنون از شما
حدود 100 تومن . یه مقدار بالا و پایین اشکالی نداری
با سپاس
ممنون از شما
حدود 100 تومن . یه مقدار بالا و پایین اشکالی نداری
با سپاس
فضای پوشش؟ اونوقت این چی هستش؟
من فکر میکردم فضای پوشش یه دایرست به شعاع برد.![]()
این مودم Adsl نیست که روتره
این مودم adsl هم هست
DSL-N12U ولی نمیدونم جایی گیر میاد یا نه! بعد هم فکر نکنم به اون صورت امکاناتی داشته باشه برای کنترل پهنای باند که مثلا کسی که از وایرلس استفاده میکنه محدودین سرعت 30 کیلوبایت بر ثانیه داشته باشه....
کسی مودم خوبی تا 100 تومن با این ویژگی سراغ نداره ؟؟؟
با سلام
دوستان من یک مودم ادیمکس مدل 7265 که حرفه ای هست دارم فقط باز شده از تو کارتن و استفاده هم نشده سه آنتنه هم هست و کاملا حرفه ای هم هست ساخت چین و وسایل داخلش تایوانی هست و از همه مهمتر چیپستش هلندی هست به بالاترین قیمت بفروش میرسد با گارانتی دو ساله به بالاترین قیمت پیشنهادی ....حضوری در شیراز و در شهرها هم واریز بعد ارسال و قیمت بازار هم 125 هست در شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by behnambb; 27-10-2011 at 11:58.
با سلام
این مودم هایی که احتیاج به روشن موندن سیستم نیست آیا خوبه ؟میتونه اندازه یه سیستم و idm دانلود کنه ؟قیمتش چند هست ؟
چه مودمایی این قابلیت رو دارند؟
مودم هایی نظیر ASUS N13U - ASUS N16 و ... از N13U از 80 تومان شروع میشود.بله خوبه ولی یکسری مشکلاتی هم دارن.ورژن جدید N13U به نام B1 اومده ولی نمیدونم تو ایران هست یا نه.ولی فکر نکنم تا 1 سال دیگه بیاد.البته ورژن قدیمیش هست.
اینم یک سری از مشکلات :
1.پورت 100 مگابیتی لن که اگر تقسیم بر 8 کنید از سرعت نزدیک 30 مگابایت بر ثانیه ، 12.5 مگابایت بر ثانیه خواهید داشت.
2.محدودیت در حجم هارد.(1 ترا برای FAT 32 و EXT3 و 2ترا برای FAT 16) و ...
عدم توانایی در رایت NTFS
رجوع شود به :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ArashMiniStar; 28-10-2011 at 20:03.
سلام
آقا لطفا یکی جواب ما رو بده
شما باید دنبال مودم ADSL باشین که وایرلسش از استاندارد سری N با فرکانس 5GHZ هم پشتیبانی بکنه
یعنی دوکاناله باشه هم 2.4 گیگاهرتز و هم 5 گیگاهرتز
اگه بازم برد جواب نده که بعید میدونم باید از آنتن های با DBI بالاتر یا ریپیتر استفاده کنید
تو این رنج قیمت من لینک سیس و ZYXEL رو پیشنهاد میدم
ممنون
میشه دقیق بگید چه مدل هایی .درضمن یهنی میشه به از اینکه یه مودم خریدم بهش آتن های دیگری نصب کنیم که بردش بیشتر بشه
قابلیت Resume هم ندیدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)