با سلام من یه dvd رایتر سونی دارم ولی نمیدونم چرا بعضی سی دی های که نرم افزاری رو بالا نمی یاره ؟ نمیدونم ایراد از کجاست مرا راهنمایی کنید]
با سلام من یه dvd رایتر سونی دارم ولی نمیدونم چرا بعضی سی دی های که نرم افزاری رو بالا نمی یاره ؟ نمیدونم ایراد از کجاست مرا راهنمایی کنید]
با سلام من يك دي وي دي كمبو سوني دارم وبراي اولين بار يك دي وي دي درون ان گذاشتم ولي ان را نخواند اگر لطف كنيد و من را راهنمايي كنيد با تشكر
با عرض سلام خدمت دوستان محترم...
یه سوالی خدمتتون دارم.میخواستم بدونم آیا دی وی دی خام 4 لایه(18gb) در ایران موجود است؟
Rw ی آن چطور؟2 لایه و 2لایه Rw چطور ؟(+قیمت آنها در صورت وجود داشتن)
خیلی ممنون...
یادم رفت بگم که بیشترین تعداد لایه مربوط به dvd (موجود در ایران) چند لایه است؟
Gabana عزیز من نظر شما رو درباره پلکستور قبول دارم مدلهای این چند سال اخیرش خوب از اب در بیامده
معمولا لنزهاش خیلی ضعیف و میری گرانتی میبینی اکثرا لنز سوزوندن.
من یک پلکستور دیویدی رایتر px750a الان دارم که یک سال پیش گرفتم قبلش هم یک رایتر پلکستور داشتم
که اون هم لنزش سوخت رو هر دوشون نوشته ساخت چین .
از هیچ کدوم راضی نیستم.
ولی وقتی میخواستم این px رو بگیرم از چند دوست پرسیدم چی بگیرم گفتند دیویدی رایترهای تو بازار
اکثرا یک مشکل دارند اونهم این که بعضی از دیوی دیها و یا سیدی ها رو نمی خونند واین مشکل توی
دیویدی رایترهای پایونیر کمتر دیده شده تو پلکستور هم دیده نشده .
انصافا هم تا حالا هر چی دادیم بهش خونده. ولی دیشب یک سیدی میخواستم ایمیج بگیرم 2ساعت ونیم
الافم کرد اخرش هم از 7 درصد جلو نرفت. با یک سیدی رام ایسوس قدیمی تست کردم
ظرف 30 دقیقه یک ایمیج سالم گرفت و قفلها رو شکوند در صورتی که لنز رایتر باید اصولا قویتر از لنز
سیدی رام باشه.
و این ضعف بزرگیه برای یک محصول .که از محصولهای بازار همیشه از هم رده های خودش قیمت بالاتری داره.
درباره پلکستور uf نظرتون چیه و
میخوام بدونم نظرتون رو درباره SUSUKI که همون شرکت سریر گارانتی میکنه ایا چینی هستند
چه کیفیت و چه مشکلاتی دارند و ساخت کجا هستند و هر اطلاعات مفیدی درباره اونها بدید ممنون میشم
چون چند نفری رو دیدم ازش تعریف میکنند.
Last edited by ALI16437; 18-06-2007 at 15:43.
سلام dvdهای دوال ساید درایران فله ای اونها با ظرفیت 9 گیگ قیمت 600 تومن هست
dvd های دوال لایر که ظرفیت آنها 8.5 گیگ در یک طرف میباشد قیمت فله ای آنها 1500 تومن هست
سلام دوستان مشكل من تو همين تاپيك مطرح شده ولي نفهميدم
تنظيمات جامپر رو بايد كجا اعمال كنيم؟
دوست عزیزم اگه از یک کابل IDE یعنی همون کابل بزرگه برای هر دو استفاده میکنید باید تنظیمات Jumper رو انجام بدید و یک درایو در حالت Slave و دیگری به صورت Master باشد.
این Jumper پشت درایو و در کنار همان کابل قرار دارد.
جواب سوال من همينه ولي حاليم نميشه
يا حق (:
دوستان توضيحاتي در مورد اين دي وي دي رام ميخواستم
*همراه با قيمت*
sony
DRU-830A
يا حق (:
سلام
dvdrw sony 830a یکی از dvdrw خوب بازار بود الان مدلهای بهتر هم اومده
این مدل با بعضی سی دی و dvd ها مشکل داره
ولی قدرت رید خوبی داره
من خودم 8 ماه پیش که بهترین بود خریدمش تا حالا یه 300 تا رایت dvd باهاش داشتم هیچ مشکلی نداشته ولی وقتی روی یه سی دی قفل میزارم بیشتر مواقع نمیتونه بخونش این در حالی است که dvdrom لایتون به راحتی این کار رو انجام میده
قیمت اصل اون که با گارانتی ایران رهجو عرضه میشه در بازار رضا تهران 35 تومن هست
قیمت این مدل با گارانتی متفرقه 33-34 تومن میباشد ولی گارانتی ایران رهجو گارانتی تعویضه و به گارانتی دیگه ای به جز این هیچ اعتباری نیست
الان دوستان که میخواهند تهیه کنند یا لایتون 20x رو تهیه کنند با قیمت 40 تومن که قابلیت حکاکی روی مدیا هم داره یا ایسوز مدل 1612bl با قیمت 38 تومن که این مدل هم این قابلیت رو داره و 18x هم هست
البته الان مدلهای ساتا هم ارزون شدند
سلام آرش جان
بابت مشخصات ازت ممنونم
راستش من خريدم با گارانتي يه ساله 25 هزار تومن
البته روي كارتون نوشته بود 42 هزار
فروشنده گفت ميخوام مغازه رو تعطيل كنم همه چي رو حراج كردم!!!
پس رايتر هم هست نه؟ رايتر دي وي دي هستش؟
اگه اينجوري باشه كه خيلي توپه
مرسي عزيز
يا حق (:
تنظمیات جامپر که دیگه خیلی مشخصه !!!!!!
جامپر optical driver ها سه قسمته slave - master , sable select
مستر یعنی اصلي و رئیس یعنی درایو اولی که توسط مین شناسایی میشه مستره
slave یعنی حالت پیرو یا برده یعنی درایوی که بعد از مستر توسط مینبرد شناسایی میشود
حالا مکان جامپر کجاست کنار کابل ide و در سمت چپ آن که به صورت 6 سوزنی که به بیرون زده شده که اگر شما به اون قسمت مراجعه کنید روی خود optical driver ها توضیح داده شده
حالا در مورد پریماری و سکندری
که توسط آی دی یک و آی دی 2 رو مادربرد تعیین میشه که اگر مستر روی آی دی 1 باشه میشه پریماری مستر و برای اسلیو میشه پریماری اسلیو و ....
حالا شما که میخواید درایورهاتون رو وصل کنید هارد رو پریماری مستر(البته اگر آتا هست) و با یه کابل آی دی وصل کنید و دی وی دی رایتر و سی دی رایتر خود رو با یه کابل وصل کنید سر اول کابل رو به سی دی رایتر (که در حالت اسلیو گذاشته شده ) و دی وی دی رایتر خود را به سر دوم و انتهایی کابل وصل نمایید و در حالت مستر
که در این حالت دی وی دی رایتر شما سکندری مستر میشود
سوالی بود در خدمتتون هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)