تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 1291 اولاول ... 3743444546474849505157971475471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توی این تاپیک در مورد همه چی حرف زده شد الا اون یک میلیارد بار پرسش من. وجدانا این بار یکی بیاد بگه وایمکس ایرانسل قراره کی شهرستانهای استان اصفهان رو پوشش بده؟ در ضمن، گیریم وایمکس یه مگابیت بر ثانیه رو دادن دست شما، اونم ماهی هزار تومن! وقتی همه جای اینترنت فیلتره قراره باهاش چه غلطی بکنیم؟ نمونه ی بارزش: دیشب میخواستم یه آموزش اف ال استودیو دانلود کنم فیلتر بود!!!!!!!!!!!! بعد رفتم آموزش سی پلاس پلاس دانلود کنم که چون لینک یوتیوب داشت فیلتر بود!!!!!!!! منم هرچی فحش بلد بودم نثار همچین احمقایی که مسئول فیلتر کردن سایتا هستن کردم. جالبه که امروز میخواستم کلیپ بدنسازی دانلود کنم اونم فیلتر بود!!!!!!!! پس میخوام هفتاد سال سیاه ایرانسل نرسه سرویسشو ارزون کنه. البته تقصیر خودمونه ها! فقط و فقط یکی دو روز دم سازمان تنظیم مقررات جمع بشین تا بگم چی میشه. اونوقت حساب میاد دستشون.
    باید در نظر داشته باشی ما کشور جهان سوم هستم. یعنی کشورهای اروپایی و امریکایی پایینتریم.
    شاید تو بعضی چیزاادعا داشته باشیم ولی اونم مطمعن باش یا فردی بوده یا اگه گروهی بوده مطمعنا زیر نظر یه آدم حرفه ای دیگه ای بوده!
    من خودم قبلا با توتوب کلی کار میکردم ولی این احمقا بخاطر بعضی چیزا اومدن فیلتر کردن. دقیقا یادمه توی اوایل خرداد من میرفتم. مثل فیس بوک و خیلی جاهای دیگه .
    در مورد ایرانسل هم باید یکی از طرف شرکت بیاد اطلاع بده ولی خود ایرانسل گفته تا آخر سال شهرهای بزرگ رو پوشش شبکه میده. اصفهان هم جزوش هست!
    امیدوار باش!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

توی این تاپیک در مورد همه چی حرف زده شد الا اون یک میلیارد بار پرسش من. وجدانا این بار یکی بیاد بگه وایمکس ایرانسل قراره کی شهرستانهای استان اصفهان رو پوشش بده؟ در ضمن، گیریم وایمکس یه مگابیت بر ثانیه رو دادن دست شما، اونم ماهی هزار تومن! وقتی همه جای اینترنت فیلتره قراره باهاش چه غلطی بکنیم؟ نمونه ی بارزش: دیشب میخواستم یه آموزش اف ال استودیو دانلود کنم فیلتر بود!!!!!!!!!!!! بعد رفتم آموزش سی پلاس پلاس دانلود کنم که چون لینک یوتیوب داشت فیلتر بود!!!!!!!! منم هرچی فحش بلد بودم نثار همچین احمقایی که مسئول فیلتر کردن سایتا هستن کردم. جالبه که امروز میخواستم کلیپ بدنسازی دانلود کنم اونم فیلتر بود!!!!!!!! پس میخوام هفتاد سال سیاه ایرانسل نرسه سرویسشو ارزون کنه. البته تقصیر خودمونه ها! فقط و فقط یکی دو روز دم سازمان تنظیم مقررات جمع بشین تا بگم چی میشه. اونوقت حساب میاد دستشون.
    رفیق در مورد اینکه اینا احمقن حرفی نیست و 31 ساله معلومه!!!
    اما در مورد سایت های فیلتر باید بگم مگه خدا فیلترشکن رو واسه چی آفریده؟!؟

4. 3 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا این کار، کار اشتباهیه. میدونی روزانه چند نفر دنبال فیلتر شکن و این جور چیزان؟ حالا فرض کن یک صدم این افراد، دو سه روز روبروی سازمان تنظیم مقررات تجمع کنن. به نظرت اینطور بهتر نیست؟ مطمئنن با پوشش خبری شبکه های خارجی از این حضور و پخش شدن خبرش بین مردم، دولت میفهمه که باید دست از این حماقتش برداره. من که مطمئنم بهترین راه همینه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

ما مگه پیشرفته ترین کشور جهان نیستیم؟

جهان رو هم که مدیریت می کنیم اصلا اینترنت رو میخوایم چیکار؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شرمنده سوالام زياد شد ولي اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بديد منظورتون اينه كه لازم نيست مودم ايرانسل بخرم فقط يه اكسس پوينت روتر بگيرم كافيه؟ بعد اونو با كابل به كامپيوتر( لپ تاپ) وصل كنم؟
    خوب من نمي خوام ديگه به لپ تاپم كابل وصل كنم! مي خوام كلا واير لس باشه! مي خواستم بدونم اگه اين مودما خودش اتصال به صورت واير لس رو ساپورت مي كنه ديگه چه نيازي به روتر جدا داره؟ اگه ميشه يه توضيح كامل و به زبان سليس بگين تا من بفهمم!(اگه چيزي سوتي دادم ببخشيد چون من خيلي مبتديم!)
    يه سوال ديگم داشتم كه فرق wireless router با wireless access point چيه؟
    دوست عزیز
    شما مودم وایمکس رو که گرفتید,باید با کابل به لپتاپ وصل کنید.خوب اگه میخاین وایرلس بشه و بدون سیم وصل شید,مودم وایمکس رو با یه کابل به اکسس پوینت وصل میکنی.حالا کار اکسس پوینت پخش کردن اینترنت تو خونست یا هر جای دیگه,تا شعاع معین.
    حالا میتونی با لپتاپت (اگه مودم wifi داشته باشه که معمولا دارن) به طور بیسیم کانکت بشی.

8. این کاربر از blae بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

توی دنیا در اینترنت 128 و 56 نفتی مقام اول داریم (افتخاریه برا خودش) خوش به حالون .
    ایرانسل خیلی گرون میده
    از مبیننت کسی خبر جدید نداره ؟

به نظر من به دلیل پوشش سراسری کشور توسط مبیننت و طرح راه اندازی تلفن اینترنتی voip برای دارندگان وایمکس میتونید با هر جای ایران با قیمت خیلی ارزان صحبت کنید و با مبیننت هر استانی که برید مییتونید از وایمکس استفاده کنید .توی نمایشگاه مخابرات امسال مبیننت یه cd معرفی وایمکس داد که یه قسمت خدمات وایمکس در کشور بحرین با قیمتش اومده بود که اشتراک با سرعت 2 مگ و راه اندازی رایگان و امکان مکالمه رایگان با مشترکان همون اپراتور و دانلود با محدودیت 6گیگ 32.5 یورو و 12 گیگ 52 یورو و 24 گیگ 86 یورو بود و میتونید با وایمکس با تلفن ثابت و موبایل هم تماس بگیرید (موبایل دقیقه ای 0.03 یورو و تلفن ثابت 0.018 یورو ) و voip هم که رایگانه.تازه کشورای دیگه ارزونتره .حالا این ایرانسل با ورود رقبا مجبوره قیمتاش رو پایین بیاره چون چند وقت پیش یکی از مدیرای مبیننت گفت قیمتهای ما از اپراتورای فعال فعلی ارزونتر خواهد بود و گفت در خرداد عرضه سراسری آغاز میشه.

من که فعلا صبر میکنم هم برای مودم های جدید تر و احتمالا مودم های usb و همینطور wifi .

داره خودمونی میشه atrociousman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من الان سپنتا نامحدود 128 رو ميگيرم 30 تومن ! با اين حدود هزينه تو بساط وايمكس چيزي نصيبم ميشه آيا ؟!
    پيشاپيش ممنون

داره خودمونی میشه atrociousman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-----------
    Last edited by atrociousman; 28-02-2010 at 03:10. دليل: تكرار پست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نحوه محاسبه و تمدید اعتبار در وایمکس ایرانسل همونطور که میدونید، نحوه شارژ، کم کردن اعتبار و تمدید ماهانه اعتبار در سرویس وایمکس ایرانسل بسیار عجیب و گنگ هست. آخرین چیزی که من متوجه شدم ( طبق گفته یکی از اپراتورهای ۷۰۷ ) به این شکل هست. ( من برای یک کاربری که از اول ماه شارژ میکنه میگم. کاربرانی که از وسط ماه ثبت نام میکنن ماه اول یکم شرایطشون فرق داره %2
    Last edited by ahmaad313; 28-02-2010 at 05:39.

داره خودمونی میشه ardi70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باید در نظر داشته باشی ما کشور جهان سوم هستم. یعنی کشورهای اروپایی و امریکایی پایینتریم.
    کاملا در اشتباهی چون جهان سوم که هیچی شما اصلا جزو جهان نیستین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •