Person of interest
Harold: set out to correct worlds wrongs and you'll almost certainly wind up adding to them
اگه بخای خطاهای دنیا رو درست کنی، به احتمال قریب به یقین نهایتا به اون خطاها اظافه خواهی کرد.
Person of interest
Harold: set out to correct worlds wrongs and you'll almost certainly wind up adding to them
اگه بخای خطاهای دنیا رو درست کنی، به احتمال قریب به یقین نهایتا به اون خطاها اظافه خواهی کرد.
بیاد ماندنی نیست ولی خنده داره ....
It's Always Funny In Philly
یه یارو می اد توی بار اینا ... اینا هم مشغول خر بازی خودشونن :دي ( صاحب بارن اینا )
طرف می گه سلام من همسایتونم ... می گه تازه اومدم اینجا ... از اسراییل اومدم اوضاع خرابه اونجا و...
بعدش یکی از اینا می گه اره سونامی اومده راست می گی :دي بعدش یارو می گه این حکمو اوردم باید تخلیه کنینن ... یکی از اینا بر می گرده بهش می گه :
I Don't Know How You Guys Do Things in ... What Was It ? .. Israel ?حالا این جا جالب تر می شه ... طرف بر می گرده می گه :
This Is America You Can't Just Come in Here And Steal Our Land From Us.
Im Pretty Sure That's How This Country Was Founded in First Place .
Game of Thrones
بیلیش : وقتی ملکه یک نفر رو پادشاه اعلام میکنه و دستیار پادشاه یه نفر دیگه رو,سربازان از کدوم حمایت میکنن؟چه کسیو دنبال میکنن؟کسی که بهشون پول میده.
Baelish : When The Queen proclaims one King and the King's Hand proclaims another, whose peace do the Goldcloaks protect? Who do they follow? The man who pays them
Baelish : We only make peace with our enemies, my lord. That's why it's called making peace[ لرد بیلیش با ند استارک پیشنهاد میکنه که با لنیستر ها(کسانی که قصد جون پسر ند استارک رو کردن) صلح کنه و ند استارک میگه که یعنی میگی با کسی که میخواسته پسرمو بکشه صلح کنم ؟! ]
بیلیش : ما فقط با دشمنانمون صلح میکنیم سرورم,برای همینه که بهش میکیم صلح کردن.
تی بگ :
" آخرین باری که یکی من رو اینجوری زد و بست به صندلی مجبور شدم، دلیلش رو بپرسم "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Season 1 - Episode 3
The Great Game
Watson: What the hell are you doing?!l
Holmes: Bored.l
تصویر از :
http://sherlock-holmes.mihanblog.com
- مایکل ( در کلیسا ) : به خاطر گناهانم طلب بخشش می کنم .
Prison Break
فصل دوم
قسمت دهم
- کشیش : آخرین باری که اعتراف کردی کی بوده؟
- این اولین باره ،در تمام عمرم .
- تو از ذات خودت آگاهی ؟
- ذات خودم؟فکر نکنم دقیق بدونم .
- در اعماق قلبت طالب چی هستی؟
- فکر کنم " عدالــــت " ؛ به پایان راهم و توجیح کارام معتقدم .
- پایان راه تو چیه ؟
- نجات زندگـی انسان ها .
- در این راه چه کردی ؟
- خب ،من خیلی از قوانین رو نقض کردم ،ولی من مقصر واقعی نبودم ،
دیگران وادارم کردن ،چون قدرت داشتند ،برای همین فکر کردم کارایی که می کنم صحیحه .
این دفعه باید عاقلانه تر رفتار کنم .
- این دفعه ؟
- وقتی بچه بودم مردی رو دیدم که از خونریزی مرد ؛خیلی خوشحال بودم ،چون به نظرم حقش بود .
- زنده بودن و یا مردن دست خداونده پسرم .
- می دونم ولی حالا سیاهی اطراف منو گرفته ،می دونم به خاطر اشتباهاتمه ،اومدم اعتراف کنم .
- یه راه برای توقفش هست ؛اراده ی خودتو به خداوند بسپار .
- اگه این کارو بکنم هدف نهاییمو از دست می دم .
- در عوض روحتو پاک نگه می داری ،اونو از دست نمی دی .
- در روزگاری که همه چی علیه آدمـــــه ؟
How I met you mother!
God, It's me, Barney
"What up"
I know we don't talk much; though a lot of girls call out your name because of me
به قول فامیل دور : شادمانی همه جا پشت در است ، در گشودن هنر است.
![]()
زمانیکه ازدواج کردی و بچه دار شدی کاری نکنی که زن و بچه ات رو دو زانو ببیننت! اردلان تمجید-مادرانه
سریال Game of Thrones
s3 e10
جافری براتیون به تریون لنیستر : همه مال من هستن و میتونم شکنجشون کنم.اینو بفهم هیولای کوچولو
تریون لنیستر:اوه هیولا!پس بهتره با من درست صحبت کنی.هیولاها خطرناکن و الان پادشاها مثل پشه و مگس میمیرن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)