سلام
دوستان من چند تا سوال داشتم.
1.طراحی مدل تو آنریل چه طوره؟؟ میشه مدل خوبی ساخت؟؟
2.برنامه نویسیش چی؟؟ از 3d game سخت تره؟؟
3.کلا چه فرقی با 3d game داره؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز
1.کلا طراحی مدل باید داخل یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Maxیا Maya یا XSI انجام بشه. البته می تونی با Builder Brush داخل Unreal Ed که کارش طراحی ساختمان ها و بیس مرحله هست، مدل هم طراحی کنی، ولی هم ساده تر از آب در میاد، هم امکاناتش کمتره. کلا هر کسی را بهر کاری ساختند.
در ضمن اگه هم بیای اینجا مدلتو طراحی کنی، از تمامی مزایایی که Static Mesh ها دارند، مثل قابلیت Optiomize بازی، صرف نظر کردی..gif)
توی صنعت بازی به طور کلی روند قرار دادن یه مدل داخل بازی این جوریه: مدل داخل نرم افزار مدلینگ طراحی و مپینگ میشه، Texture داخل نرم افزاری مثل Photoshop طراحی میشه، Normal از نزم افزاری مثل Mudbox یا ZBrush به دست میاد(البته این برای کیفیت بالای کاره و می تونی این مورد رو نری)، بعد تمامی این اجزا داخل موتور ایمپورت می شن و کنار هم قرار می گیرن.
2و3.برنامه نویسی UDK به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه ++C و Java داره، و مخصوص ساخت بازی طراحی شده، به عنوان مثال Event و State داخل خود زبان تعبیه شده. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی سورسی که الان در اختیار UDK کار ها هست، فقط قسمت Unreal Script رو داره و در نتیجه شما راحت تری با این کار کنی.
در مورد 3D Game Studio که سوال کردی، من کار نکردم و نمی تونم مقایسه کنم، راستش همون اول که پروژه های اجرا شده با اونو دیدم، باعث شد 3D Game Studio حتی جزو گزینه هام هم نباشه.
البته یه موردی هست، نمی دونم اونجا چیزی شبیه Unreal Kismet داری یا نه.
Unreal Kismet در حقیقت یه محیط Visual Scripting هست، یعنی بدون نوشتن یه خط کد می تونی یه مرحله ی کامل رو طراحی کنی، یا یه قسمتی از Gameplay بازی رو بدون کد دربیاری:
به عنوای مثال توی این عکس که از محیط Kismet هست، وقتی کاربر به در نزدیک بشه، در باز میشه، دو تا صدا پخش میشه، و وقتی از در دور بشه، در بسته میشه و دو تا صدا هم اونجا پخش میشه. تمام اینها بدون کد نویسی، تازه حرکت در خطی نیست، و با اون نود نارنجی که می بینی انیمیشن سازی شده. این به این معنی نیست که دیگه به کدنویسی نیازی نیست، فقط خیلی کمتر نیازه.
یه آدرس می دم UDK و 7-8 تا دیوی دی آموزشی براش رو گذاشته واسه فروش، البته هدفش کسب درآمد نیست و قیمتهاش ارزونه، همش میشه 8-7 تومن، اگه هم نخواستی فقط UDK رو بگیر، 500 تومنه، راسه یه بستنی
. خودت یه هفته باش کار کنی می تونی مقایسه کنی. من نمی تونم بگم کدوم ساده تره ولی می تونم بگم نتیجه ای که این دو تا برات درست می کنن حتی قابل قیاس هم نیست:
مثلا این یه عکس از پروژه ی قبلیمه که آپ داشتم. تو کار نور ها و متریال ها برو. تازه من وارد نیستم، اگه می خوای باید گرافیک Gears Of War 2 رو ببینی تا بفهمی گرافیک یعنی چی..gif)
از اینجا می تونی UDK رو دانلود کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینکه اون فروشگاه، قسمت نرم افزارش:
کد:
و این هم قسمت آموزش هاش:
کد:
اینا رو بگیر. اگه مشکلی بود بگو.
فعلا بای.