تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 428 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

چیه جدیدا پستی نیست؟ چه خوب، انگار همه ی دوستان در حد تیم ملی قوی شدن، دیگه مشکلی توی UDK ندارن، خب اگه همچینه لطفا اعلام موجودیت کنین که حالا ما سوالامونو از شما بپرسیم.

امروز خبردار شدم که دو تا آموزش خوب این ماه میاد (حد اقل دو تا).

یکی از Eat3D که 5 تا آموزش واسه UDK تا الان داده. این دی وی دی 10 روز دیگه میاد و راجع به نورپردازی حرفه ای و Post Processing هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یکی هم از همون Gnomon Workshop خودمون ، این یکی راجع به متریال های پیشرفته هستش. این هم از همون آقای Waylon Brinck هست که آموزش قبلی Gnomon رو داده. همون که گفتم طراح Medal Of Honor: Airborn هست.

وقتی اینا اومد اگه لینکی ازشون پیدا کردم میذارم. تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:09.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.
    چه جالب دستت درد نکنه. حتما می خرمش. بابت همه کمک هاتم ممنون.
    خواهش می کنم، قابلی نداشت.یارو خیلی وارده،آموزششو ببینی می فهمی منظورمو، اسمش Waylon Brinck هست و واسه EA کار می کنه. همون طور که تو پست قبلی گفتم قراره این ماه یه آموزش دیگه هم از Gnomon بیاد در مورد متریال های پیشرفته که از همین شخصه. راستی یه مصاحبه Gnomon باش کرده، می تونی اینجا بخونی:

کد:
    عکس خودشم بالای صفحه هست. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 11-04-2010 at 20:21.

4. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

خوب من آموزش جديد روساختم ميتونيد از لينك زير بگيريد:
    کد:

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

يه موضوعي !! حدود 15 نفر تو مسابقه ي من شركت كردن بعضي ها ايميل دادن اما هيچ كدوم از كارا طراحي هنري نداره فقط چند تا اتاق با متريال هاي مختلف گذاشتين من طراحي هنري ميخوام مثل دوتا عكس زير فقط 10 دقيقه وقتمو گرفت (حالا شما يه ساعت وقت بزارين يه چيز بهتر بسازين با طراحي بهتر) يعني از افكتا استفاده كنين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال داشتم:

من از 3d max یه مپ اکسپورت کردم برای udk. توی مکث مپم آبجکت هاش جدا از هم هستن. ولی توی آنریل همه رو یه آبجکت می شناسه. نمیدونم گروپشون کرده یا ....

تو کانتنت های خود آنریل نگاه کردم دیدم هر آبجکت رو جداگانه تو پکیج گذاشته و به این نتیجه رسیدم که باید هر آبجکت مپم رو جداگانه اکسپورت کنم؟ آیا درسته؟

اگه اینطوری هست که کارم زیاد میشه. شما چی میگید ؟ یکی یکی آبجت ها رو باید اکسپورت کنم یا راه دیگه ای تو آنریل هست که بشه از همون فایل مپم به هر آبجت دسترسی داشته باشم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال داشتم:

من از 3d max یه مپ اکسپورت کردم برای udk. توی مکث مپم آبجکت هاش جدا از هم هستن. ولی توی آنریل همه رو یه آبجکت می شناسه. نمیدونم گروپشون کرده یا ....

تو کانتنت های خود آنریل نگاه کردم دیدم هر آبجکت رو جداگانه تو پکیج گذاشته و به این نتیجه رسیدم که باید هر آبجکت مپم رو جداگانه اکسپورت کنم؟ آیا درسته؟

اگه اینطوری هست که کارم زیاد میشه. شما چی میگید ؟ یکی یکی آبجت ها رو باید اکسپورت کنم یا راه دیگه ای تو آنریل هست که بشه از همون فایل مپم به هر آبجت دسترسی داشته باشم؟
    سلام

روند کار شما کاملا اشتباهه. باید اول یه تحقیق چند ساعته راجع به Level Creation می کردی بعد شروع می کردی به ساخت مپ.

اولا که Unreal نمی تونه یه همچین مدلی رو به عنوان مپ بپذیره، ثانیا اگه شما با یه ترفندی مدلتو به عنوان مرحله وارد کردی (یا مثل 3D Game Studio که مدلتو فبول می کنه)، ده ها مشکل از اون لحظه به بعد پیش میاد، از جمله اینکه Collision ها نابود می شه، و مهمتر از همه به خاطر اینکه کل بیس مرحله یک مدل هست، عملا هیچ موتوری نمی تونه از Occlusion استفاده کنه، یعنی کل مپ همیشه توی رم کارت گرافیک می مونه(فرض کن یک هکتار مپت وسعتشه، با صد ها ساختمون و جزییاتی مثل در و پنجره، در صورتی که دوربین فقط داخل یه اتاق 12متری رو می بینه) در حالت عادی فقط اون اتاق داخل رم گرافیکه، ولی در حالتی که شما می ری کل مپ همیشه لود هست. این قضیه این قدر مهمه که مپ که هیچی،حتی اگه یه مدل بزرگ مثل یه کوه رو می خوای بیاری توی Unreal باید چند مش جدا اکسپورت کنی و بیاری.

مثلا اگه می خواستن یه مرحله ی Gears Of War II رو داخل مکس طراحی کنن، باید بازیو روی یه سرور IBM با 96 هسته ی Xeon، رم 48gig ddr3 و یه گرافیک تسلا از Nvidia که 960 هسته ی گرافیکی داره، اجرا کنی.

هیچ وقت و برای هیچ موتوری، تاکید می کنم هیچ وقت مرحله رو داخل یه نرم افزار مدلینگ طراحی نکن. حتی اگه مپ خالی باشه چه برسه الان که آبجکت ها رو هم گذاشتی داخلش.

شما به دید مدلینگ به قضیه نگاه کردی، شما دیدی میان یه مرحله رو مثلا برای یه کار تبلیغاتی داخل مکس می سازن و یه Camera هم میره داخل مپ چند دقیقه می چرخه، بعد یه ویدئو ازش می گیرن. ولی یه مقدار فکر کن. اون رندری که می بینی یه وقت یه هفته روی یه شبکه متشکل از 10 تا سیستم انجام شده تا نتیجه بدست اومده. بازی زمین تا آسمون با این قضیه فرق می کنه. بازی که شما می سازی رو کارت گرافیک بدبخت باید توی هر ثانیه متوسط 60 بار رندر کنه، هر ساعت میشه متوسط 216000 بار رندر. پس به ناچار باید از قوانین ساختش هم تبعیت کنی.

راهی هم که الان داری اینه که بیای مپتو از اول داخل Unreal Ed طراحی کنی. البته می تونی اون آبجکت هارو جدا اکسپورت کنی و به عنوان Static Mesh ایمپورت کنی.

همیشه سعی کن اول اطلاعات لازم رو بدست بیاری بعد شروع به ساخت کنی. اگه هم منبعی نداری بگو بهت معرفی کنم. مشکلی بود بگو. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 12-04-2010 at 14:27.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند تا سوال داشتم.
    1.طراحی مدل تو آنریل چه طوره؟؟ میشه مدل خوبی ساخت؟؟
    2.برنامه نویسیش چی؟؟ از 3d game سخت تره؟؟
    3.کلا چه فرقی با 3d game داره؟؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

تضمین می کنم از 3d game studio سختره

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند تا سوال داشتم.
    1.طراحی مدل تو آنریل چه طوره؟؟ میشه مدل خوبی ساخت؟؟
    2.برنامه نویسیش چی؟؟ از 3d game سخت تره؟؟
    3.کلا چه فرقی با 3d game داره؟؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز

1.کلا طراحی مدل باید داخل یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Maxیا Maya یا XSI انجام بشه. البته می تونی با Builder Brush داخل Unreal Ed که کارش طراحی ساختمان ها و بیس مرحله هست، مدل هم طراحی کنی، ولی هم ساده تر از آب در میاد، هم امکاناتش کمتره. کلا هر کسی را بهر کاری ساختند. در ضمن اگه هم بیای اینجا مدلتو طراحی کنی، از تمامی مزایایی که Static Mesh ها دارند، مثل قابلیت Optiomize بازی، صرف نظر کردی.

توی صنعت بازی به طور کلی روند قرار دادن یه مدل داخل بازی این جوریه: مدل داخل نرم افزار مدلینگ طراحی و مپینگ میشه، Texture داخل نرم افزاری مثل Photoshop طراحی میشه، Normal از نزم افزاری مثل Mudbox یا ZBrush به دست میاد(البته این برای کیفیت بالای کاره و می تونی این مورد رو نری)، بعد تمامی این اجزا داخل موتور ایمپورت می شن و کنار هم قرار می گیرن.

2و3.برنامه نویسی UDK به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه ++C و Java داره، و مخصوص ساخت بازی طراحی شده، به عنوان مثال Event و State داخل خود زبان تعبیه شده. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی سورسی که الان در اختیار UDK کار ها هست، فقط قسمت Unreal Script رو داره و در نتیجه شما راحت تری با این کار کنی.

در مورد 3D Game Studio که سوال کردی، من کار نکردم و نمی تونم مقایسه کنم، راستش همون اول که پروژه های اجرا شده با اونو دیدم، باعث شد 3D Game Studio حتی جزو گزینه هام هم نباشه.

البته یه موردی هست، نمی دونم اونجا چیزی شبیه Unreal Kismet داری یا نه. Unreal Kismet در حقیقت یه محیط Visual Scripting هست، یعنی بدون نوشتن یه خط کد می تونی یه مرحله ی کامل رو طراحی کنی، یا یه قسمتی از Gameplay بازی رو بدون کد دربیاری:

به عنوای مثال توی این عکس که از محیط Kismet هست، وقتی کاربر به در نزدیک بشه، در باز میشه، دو تا صدا پخش میشه، و وقتی از در دور بشه، در بسته میشه و دو تا صدا هم اونجا پخش میشه. تمام اینها بدون کد نویسی، تازه حرکت در خطی نیست، و با اون نود نارنجی که می بینی انیمیشن سازی شده. این به این معنی نیست که دیگه به کدنویسی نیازی نیست، فقط خیلی کمتر نیازه.

یه آدرس می دم UDK و 7-8 تا دیوی دی آموزشی براش رو گذاشته واسه فروش، البته هدفش کسب درآمد نیست و قیمتهاش ارزونه، همش میشه 8-7 تومن، اگه هم نخواستی فقط UDK رو بگیر، 500 تومنه، راسه یه بستنی. خودت یه هفته باش کار کنی می تونی مقایسه کنی. من نمی تونم بگم کدوم ساده تره ولی می تونم بگم نتیجه ای که این دو تا برات درست می کنن حتی قابل قیاس هم نیست:

مثلا این یه عکس از پروژه ی قبلیمه که آپ داشتم. تو کار نور ها و متریال ها برو. تازه من وارد نیستم، اگه می خوای باید گرافیک Gears Of War 2 رو ببینی تا بفهمی گرافیک یعنی چی.

از اینجا می تونی UDK رو دانلود کنی:

کد:
    اینم لینکه اون فروشگاه، قسمت نرم افزارش:

کد:
    و این هم قسمت آموزش هاش:

کد:
    اینا رو بگیر. اگه مشکلی بود بگو. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:09.

13. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تضمین می کنم از 3d game studio سختره
    سلام دوست عزیز

به نظر من تا یه نفر سوار دو تا ماشین نشه نمی تونه بگه کدوم نرم تره. شما هم تا با هردوش کار نکنی، نمی تونی بگی کدوم سخت تره، با این همه یکی دیگه از دوستان هم یه همچین مسئله ای رو پرسیده بود. تو پست بالا جواب دادم، شما هم پست بالایی رو بخون.

اگه سوالی بود در خدمتم. تا بعد.

15. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •