دوستان چند روزی هست که دیگه توی گوگل مپ به راحتی میتونین توی قسمت DIRECTION خیابونا و شهرهای ایران رو هم واسه جستجو وارد کنین, واقعا جالب شده gps گوشی.راستی عکس دومی که فایر گذاشته مقایسه با nexus هست نه آیفون.
دوستان چند روزی هست که دیگه توی گوگل مپ به راحتی میتونین توی قسمت DIRECTION خیابونا و شهرهای ایران رو هم واسه جستجو وارد کنین, واقعا جالب شده gps گوشی.راستی عکس دومی که فایر گذاشته مقایسه با nexus هست نه آیفون.
سلام جاني
رسيدن به خير -سفر خوش گذشت
اين قابليت gps مگه قبلا" نبود !
احتمالا" به خاطر لغو تحريم اينترتي كاربران ايراني توسط آمريكاست . آره ؟!
سلام.نه قبلا مکان های ایرانو پیدا نمیکرد. نه اگه یادت باشه گفتم google map داره تکمیل تر میشه و نقشه ی راههای ایرانم اضافه میکنه.
دوستان آخرین قیمت 615 تومان امروز پرسیدم ,با آپدیت و به شرط آنتن دهی مطمئن.
این مشکل gprs و edge من حل نشد!! دو تا milestone گرفتم جفتشون این مشکلو دارن,علامتشون میاد ولی data جا به جا نمیشه بجز واسه برنامه های messenger.با چند تا سیم کارت هم امتحان کردم اما نمیشه.هم با irancell مشکل داره هم MCI. کسی به این مشکل بر نخورده دیگه؟جالبیش اینه که قبلا یه مدت کار میکرد یهو از کار افتاد!!
تنظیماتش رو هم همون طور که تو انجمن ها گفته شده وارد کردم,هم با proxy ,هم بدون proxy و فقط با وارد کردن name و apn(قبلا به روش دوم بی دردسر فعال شد).
واسه منم روی ایرانسل فقط messenger ها و email ها کارمیکنن و وب بروزر کار نمیکنه, ولی با mci مشکلی نداره (البته با سیم کارت های دائمی امتحان کردم یعنی tci و با اعتباری ها نمیدونم ) واسه هر دو هم نیازی به proxy,port نیست.
ببخشید جانی جان..! این که میگی با کیبورد فارسی هست ...؟
فکر نمیکنم دیگه مشکل آنتن دهی وجود داشته باشه؟؟!! گوشی شما مشکل داره؟؟؟
منظورتون حروف فارسی روی کیبورد هست؟ نه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)