تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 311 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا من رسماً از شما عذر خواهی میکنم، چون کمی با شما تند برخورد کردم.
    در ضمن نکته ای را که یکی از دوستان در مورد زمان اتصال گفت را کاملاً رد میکنم چون هیچ پایه و اساسی ندارد.
    و اینکه سرعتهای بالای 256از دانلود شبانه رایگان پشتیبانی نمی کند

اگه سوالی بود در خدمتم

حامد
    اگه منظورتون من هستم پايه و اساسش اينه که خوده بنده مخابرات دارم و کلاً جزو اولين نفراتی بودم که مخابرات گرفتم
    حتی اولش که نا محدود بود و سرعتش 4 مگ بود و تمام تجربياتی رو که داشتمم با دوستان در بين گذشتم
    و اين اتفاق مييفته شما خودت چند ساعت قبل از شبانه کانکت شو و تو شبانه هم دانلود کن بيشتر دانلود شبانه شما جزو روزانه حساب ميشه
    عکسی که گذاشتم پنل خودم رو نشون ميده با اينکه من دقيقاً رعس ساعت 1 شروع به دانلود ميکنم و دقيقاً 6 صبح قطع ميکنم
    و هميشه حدود 700 تا 800 مگ دانلود دارم ولی در اين عکس کاملاً معلومه که ترافيک شبانه رفته تو روزانه
    چون نرم افزار du meter ساعت ها رو برای من نمودار ميکنه و من دقيقاً يادم هست که همون 800 مگ رو دانلود کردم و به هيچ وجه از روزانه استفاده نکردم
    اينم پايه و اساس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by boro_baba; 21-02-2011 at 01:38.

2. این کاربر از boro_baba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فقط مبين نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اگه منظورتون من هستم پايه و اساسش اينه که خوده بنده مخابرات دارم و کلاً جزو اولين نفراتی بودم که مخابرات گرفتم
    حتی اولش که نا محدود بود و سرعتش 4 مگ بود و تمام تجربياتی رو که داشتمم با دوستان در بين گذشتم
    و اين اتفاق مييفته شما خودت چند ساعت قبل از شبانه کانکت شو و تو شبانه هم دانلود کن بيشتر دانلود شبانه شما جزو روزانه حساب ميشه
    عکسی که گذاشتم پنل خودم رو نشون ميده با اينکه من دقيقاً رعس ساعت 1 شروع به دانلود ميکنم و دقيقاً 6 صبح قطع ميکنم
    و هميشه حدود 700 تا 800 مگ دانلود دارم ولی در اين عکس کاملاً معلومه که ترافيک شبانه رفته تو روزانه
    چون نرم افزار du meter ساعت ها رو برای من نمودار ميکنه و من دقيقاً يادم هست که همون 800 مگ رو دانلود کردم و به هيچ وجه از روزانه استفاده نکردم
    اينم پايه و اساس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام
    دوست عزیز من مخصوصاً از این شیوه استفاده کردم تا شما برای ادعای خود مدارکی بیاورید و خوشحال هستم که این ادعا به یک اصل تبدیل شد و از حالت ادعا خارج شد.
    به هر حال امیدوارم سوتفاهمی پیس نیامده باشد.

باز هم ممنون از اینکه پایه و اساس حرف خود را اثبات کردید چون اگر حرف شما غیر واقعی بود این همه پشت آن نمی ایستادید.
    به امید همه گیر شدن این موضوع.

دوست شما حامد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا من رسماً از شما عذر خواهی میکنم، چون کمی با شما تند برخورد کردم.
    در ضمن نکته ای را که یکی از دوستان در مورد زمان اتصال گفت را کاملاً رد میکنم چون هیچ پایه و اساسی ندارد.
    و اینکه سرعتهای بالای 256از دانلود شبانه رایگان پشتیبانی نمی کند

اگه سوالی بود در خدمتم

حامد
    خواهش میکنم.

داره خودمونی میشه hamed8020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بپرسم کسانی که 256 مخابرات دارند
    هر شب چند مگ دانلود رایگان می کنید؟(ماه پیش شبی 700 داشتم اما این ماه شده 500)
    بعد از ساعت 1و چند دقیقه تا 6 واسه برنامه تعیین می کنید که دانلود کنه(من از 1 که می زنم دانلود نمی کنه اما از 1:10 همراه با ریست مودم دانلود می کنه)
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بپرسم کسانی که 256 مخابرات دارند
    هر شب چند مگ دانلود رایگان می کنید؟(ماه پیش شبی 700 داشتم اما این ماه شده 500)
    بعد از ساعت 1و چند دقیقه تا 6 واسه برنامه تعیین می کنید که دانلود کنه(من از 1 که می زنم دانلود نمی کنه اما از 1:10 همراه با ریست مودم دانلود می کنه)
    ممنون

سلام دوست عزیز
    نه همون 700 و گاهی که خوب باشه 800هم میرسه.نه والا من مودم ریسیت نمی کنم و از ساعت1دانلودم رو شروع میکنم.البت یه چند شبیه سرعت بهتر از قبل شده و نوسانش کمتر شده
    بدک نیست.نسبت به قیمت حضرات واقعاً دزد شرکتهای خصوصی که هنوز 20درصد کاهش رو اعمال نکردن خیلی به صرفه تره

راستی داداشی شمام اگه 10دقیقه ای زودتر کانکت بشی و برنامه دانلود رو ردیف کنی بهتره!!!
    یه چیز دیگه برنامه دانلودت چیه؟DAPیا IDM؟خیلی مهمه.اگه رادستته سریع بگو تا بیشتر بتونیم مشکل رو حل کنیم

حامد

8. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نه همون 700 و گاهی که خوب باشه 800هم میرسه.نه والا من مودم ریسیت نمی کنم و از ساعت1دانلودم رو شروع میکنم.البت یه چند شبیه سرعت بهتر از قبل شده و نوسانش کمتر شده
    بدک نیست.نسبت به قیمت حضرات واقعاً دزد شرکتهای خصوصی که هنوز 20درصد کاهش رو اعمال نکردن خیلی به صرفه تره

راستی داداشی شمام اگه 10دقیقه ای زودتر کانکت بشی و برنامه دانلود رو ردیف کنی بهتره!!!
    یه چیز دیگه برنامه دانلودت چیه؟DAPیا IDM؟خیلی مهمه.اگه رادستته سریع بگو تا بیشتر بتونیم مشکل رو حل کنیم

حامد
    من چند شب بیدار موندم تا ببینم مشکل از کجاست راس ساعت 1:02 اینترنت قطع میشه و تا مودمو ریست نکنم دیگه کانکت نمی شه (PPPoE)
    برنامه idm

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من چند شب بیدار موندم تا ببینم مشکل از کجاست راس ساعت 1:02 اینترنت قطع میشه و تا مودمو ریست نکنم دیگه کانکت نمی شه (PPPoE)
    برنامه idm

من با مخابرات یه همچین مشکلی ندارم ولی با چند تا شرکت خصوصی که کار میکردم همش خطای مودم میداد و قطع میشد.!!!!!
    شما یه کار بکن:اول اینکه با کانکشن وصل میشی؟یا با چیپ خود مودم؟
    دوم اینکه مودمت چه برندیه و مدلش چیه؟
    سوم اینکه آنتی ویروس داری؟اگه داری چیه؟
    چهارم اینکه سیستم عاملت چیه؟

11. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من با مخابرات یه همچین مشکلی ندارم ولی با چند تا شرکت خصوصی که کار میکردم همش خطای مودم میداد و قطع میشد.!!!!!
    شما یه کار بکن:اول اینکه با کانکشن وصل میشی؟یا با چیپ خود مودم؟
    مودم وایرلس یوزر پس توش ذخیرست(خود مودم کانکت میشه)
    امکان داره مشکل از مودم باشه نمی تونه کانکت شه البته بعید میدونم چون تو روز مشکل نداره
    Last edited by hamed8020; 23-02-2011 at 22:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مودم وایرلس یوزر پس توش ذخیرست(خود مودم کانکت میشه)
    امکان داره مشکل از مودم باشه نمی تونه کانکت شه البته بعید مودونم چون تو روز مشکل نداره

عجب!!!کار سخت شد
    شما یه لطفی کن تاریخ ویندوزت رو آپدیت کن، البته با تهران!!!
    زمان و تاریخ و کلاً هر چی که مربوط به روزشمار میشه رو آپدیت کن.از اپدیت خود ویندوز استفاده کن ببین پیام خطا بهت میده یا نه؟الآن تست کن و نتیجه رو بگو.

14. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •