راستی تکرار دیشبش کیه ؟
من ندیدم![]()
راستی تکرار دیشبش کیه ؟
من ندیدم![]()
با اینکه ستایش شخصیتی نابینا در سریال است ولی معلومه که جلو آینه خیلی خوب به خودش میرسه!!ماشاءالله چه خوشتیپ هم میگرده!!!
![]()
رفیقمون چه خوب نکته ها رو میگیره
ملت همه چششون یلدا رو گرفته، آقا میگه ستایش چه خوش تیپه!
شوخی کردما، یوقت شاکی نشین
اتفاقا تا یلدا رو نشون میده همه خونواده ی ما میگن اه این چقدر زشتهرفیقمون چه خوب نکته ها رو میگیره
ملت همه چششون یلدا رو گرفته، آقا میگه ستایش چه خوش تیپه!![]()
![]()
هر کس نظری داره و من میگم هیچ کدوم تیپ ندارن
ولی در کل شخصیتهای این سریال کلا ریخت توپی ندارن که بشه بهشون نازید با اینکه خیلی افراد کشته مرده شاهرخ استخری و سیاوش استخری هستن!! ماشالله دیگه تو فیلمای ایرانی شخصیتهای خوش تیپ هم دارن میرن کنار چه برسه به داستان که قربونش برم همه عین هم...
نگران نسل بعد بازیگرا باید باشیم ....نه تیپی و نه بازی آن چنانی![]()
خوش تیپ باشن یا نباشن به ما چه می ماسه ؟ چه افکار غلطی دارن این مردم
اتفاقا توی فامیل هم داریم امثال این افراد رو . مقلا دکتر فرهاد زند می آد یهو میگن اه اه چه زشته !!!
اون ها دارن پول پارو می کنن حالا کار به زشتی و بدی ندارن . ما اینجا غصه تیپ و قیافه اون ها رو می خوریم
منم با شما موافقم ! وقتی یه سریال فاقد همه ارزشهای هنری باشه باید در به در بگردیم دنبال اینکه قیافه کدوم بازیگر خوبه که لااقل این یه مورد رو بذاریم جزو امتیازهای سریال! سال به سال به شدت داریم افت میکنیم و تلاش عجیب و برنامه ریزی شده ایی داره میشه برای پایین آوردن سطح شعور مخاطب برنامه تی وی ! به قولی : همه چیزمان به همه چیزمان باید بیاید دیگر !
منظورم رو خوب متوجه نشدی...
اگه به من بگن کدوم شخصیت زن این سریال دو زار قیافه داره، جواب میدم لطفا سوال بعد!!!
من گفتم کارکتر ستایش نابیناست و ضمنا تنها زن خونواده زند هستش... خیلی جالبه که خوش پوش میاد بیرون، طوری که خط اتوی لباش ممکن یه نفر و زخمی کنه!!!دیگه زیاد وارد جزئیاتش نمیشن...
ماشاءالله همه بچه ها اهل فن هستن!!!
آقا اگه شوخی هم نبود، باز طوری نیست...این چیزا که شاکی شدن نمیخواد!!!
یاعلی![]()
خوب مثل اینکه جهان هم افقی شد
تمومش کنید این نمایش عامه پسند رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)