ابتدا ویندوز ویستا رو اکتیو کنید. بعد از اکتیو کردن ویندوز ویستا هاردی که ویندوز ویستا روش نصبه از سیستم جدا کنید.
حالا ویندوز 7 رو اکتیو کنید. بعد از این عمل هاردی که ویندوز ویستا درونش نصب بود رو به سیستم اضافه کنید.
احتمالاً مشکلتون حل میشه.
![]()
ابتدا ویندوز ویستا رو اکتیو کنید. بعد از اکتیو کردن ویندوز ویستا هاردی که ویندوز ویستا روش نصبه از سیستم جدا کنید.
حالا ویندوز 7 رو اکتیو کنید. بعد از این عمل هاردی که ویندوز ویستا درونش نصب بود رو به سیستم اضافه کنید.
احتمالاً مشکلتون حل میشه.
![]()
حالا اگه ویندوز genuine نشه چی میشه؟
فقط از آخرين آپديتهاي مايكروسافت نميتوني استفاده كنيد. همين!!!
البته اگه اينترنت دائم نداري مشكلي نيست خيلي راحت ميتوني كار ميكني.
من اينترنت دائم دارم و براي هم ويندوز من اكتيو و فعال شده هست و هميشه به روز رساني انجام ميشه.
![]()
بستگی به ویندوز فرق می کنه
اما در ویندوز 7 فرق ها اینه :
1)وقتی ویندوز می آد بالا یه صفحه میاد می گه جنیون کن (که می تونی بزنی بعدا یا اگه بهش دست نزنی بعد از یک دقیقه خودش وارد ویندوز می شه )
2)وال پیپرت می پره و صفحه ی سیاه می شه
3)موقع نصب هر آپدیت یه پیقام کوچیک میاد میگه جنیون نیستی(اما آپدیت ها همه به طور کامل نصب می شه )
نکته : درصورت استفاده از کرک به صورت غیر موفقیت آمیز ممکنه این ایرادات هم پیش بیاد:
1)ویندوز دیگه آپدیت نمی شه
2)تایمر پیقام جنیون اول ویندوز از کار می افته
hamid
سلام دوستان
من تازه پا به عرصه ویندوز 7 گذاشتم.
طریقه استفاده از فایل کرک چطوریه ؟؟!!!!
دو تا اینستال داره !!
INSTALL CERTIFICATE OR SERIAL
OR
INSTALL
کدوم رو باید بزنم؟
بعدش کار خاصی باید بکنم ؟
فقط دکمه Install رو بزنید.
بعد سیستم رو Restart کنید.
شاد باشید![]()
Windows 7 Loader eXtreme Edition v3.503.exe رو بازکن و تا 5 دقیقه دست به سیستم نزن خودش همه کار رو می کنه و بعد هم ری استارت می کنه . فقط و فقط اجراش کن .
با سلام خدمت دوستان عزیز...
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 13 خرداد 89) برای جنیون کردن واقعی ویندوز![]()
Windows 7 Loader 1.8.1 (x86 & x64)1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥Version 1.8.1
* Added a legacy mode which should activate some systems that don't comply with the normal ACPI specifications
* Improved support for compressed partitions
* Added Toshiba, Exper, Wortmann and Casper SLIC's
* Added a new HCL Windows 7 Professional serial
* Other minor tweaks and fixes
سلام دستت درد نکنه اما این فقط برا لپتاب هست رو حز که جواب نمیده چیکار کنیم certificate رو نمیشناسه
سلام
خیلی ممنونم واقعا کمکم کردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)