تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 323 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خدا رو شکر که شما میگین سرعتش تو گالری عکس از 5800 بهتر هست 16 گیگ دارین یا نه و تو گالری عکس چند عکس داری و چه مقدار از رم گوشی رو پر کردی اگه500 آهنگ و 100 عکس و 100 کلیپ و 20 بازی و 20 تم تو گوشی 16 گیگ بزاریم تو سرعتش تآثیر داره خیلی ؟ نکنه هنگ کنه ؟
    بهت قول مردونه میدم که هنگ نکنه! نوکیا این گوشی رو با همین مشخصات سخت افزاری اومده 32 گیگش رو زده اگه هنگ می کرد باید 32ش هم هنگ بکنه . نوکیا ریسک نمی کنه میدونه چی ساخته! هنگ بیشتر مشکل نرم افزاریه! فریم ویر های گوشی هم همیشه آپ دیت میشن که مشکلات و باگ های احتمالی هم حذف بشن. فکر کنم این جواب قانع کننده باشه چون همون سی پی یو و رم رو با 32 گیگ زده!
    نوکیا اولش 32 گیگش رو به یازار داد نوشته بودند واسه سیاست های مالی و سود بیشتر در سایه فروش بیشتر اومد واسه ماهایی که تو نون شبمون موندیم 16 گیگشو زد! نگران هنگ نباشید
    در مورد اینکه گالری گوشی ضعیفه در مقایسه با 5800 که با همون سی پی یو و رم هستش باید بگم که این گوشی فیلیم و عکساش با کیفیت بالاتر و حجم بیشتریه تا لود شدنش یکم طول میکشه اونم کند بودنش 2ثانیه طول میکشه نه مثل ان 95 که داشتم و واسه ذخیره یه عکس گرفته شده حدود 7ثانیه طول می کشد!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

معتبرترین سایت ها واسه خرید دیجی کالا و گوشی شاپ هستند! دیجی کالا هم که قیمتاشو زیاد می گه ولی برترین سایت تجاری کشور شده! عجب پک هایی واسه بسته بندیهاش داره چاپ شده و کلاسیک!
    دی جی کالا از گوشی شاپ این گوشی رو ارزون تر میده و قابل اطمینان هست این سایت ها و اگه تراز نبود گوشی یا اشکال داشت یا اصلی نبود چی کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خوب وقتی 5800 قیمتش حدود 240000 هست این هم نباید از 320000 بیشتر باشه دیگه!
    شنیدم N8 هم اسپیکرش مونو هست.اگه اینچوری باشه که دیگه هیچی!
    5800 دیگه کم کم داره رخت بر می بنده. البته قیمت 5800 باید پایین تر از اینا می شد چون یکی دوماه پیش حدود 250.260 بود که به طور غیر باورکردینی ای شد290 که الان کم کم کشیده پایین
    ایکس 6 هم ارزو تر میشه نگران نباشید. ال سی دی 5800 زود خراب می شه. به سرمای شدید حساسه تو سرما اصلا ال سی دیش کار نمی کنه و هم اینکه ال سی دیش رگه رگه میشه! 5 تا بیشتر داشتیم اینجوری شدند! البته گفتند که نوکیا تو سری آخرش مشکل ال سی دیهاشو برطرف کرد! ولی سخت افزار گوشی به نظر من ثابته این نرم افزاره که آپ دیت میشه. تا حالا ندیدیم سخت افزار گوشی رو عوض کنن! مثلا ان 86 مشکل کاذب کمی باتری داشت که اینم با فریم ویر جدید حل شد. البته تو تهران ال سی دی 5800 رو عوض می کردن 75 تومن ومشکل حل می شد البت هاز کجا معلوم دوباره اینجوری نشه!

ایکس 6 این مشکلات رو نداره! ال سی دیش متفاوته و یه صفحه سفت شیشه ای ضد خش هم داره

ان 8 تو رده کاری ایکس 6 نیست مقایسه این دو گوشی فقط از نظر ال سی دی شاید درست باشه. این مال موسیقیه! سیستم عاملشون هم یکی نیست. ان 8 هم یه غول سخت افزاریه! در مورد مونو استریو بودنش یکی یا دوتا بود اسپیکرش فعلا منبع موثقی نداریم خیلی بحث شده ولی منبع موثقی چیزی چاپ نکرده در این راجع ولی هر چی باشه به بلندی ایکس 6 نخواهد بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بله مشخص شده که استریو نیست و منو هست واقعآ افتضاحه واسه طرفداران موسیقی
    مگه بلندگوی گوشی رو گذاشتن واسه پخش آهنگ واسه شنفتن صدای زنگه! گوشی ان 8 علی رغم امکانات قوی ای که داره تو بلندگو ضعیف عمل کرده البته تا گوشی ریلیز بشه معلوم نمی شه بلندیش چند دسیبله. خدا رو چی دید اومد زد ایکس 6 رو سوسکش کرد!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

5 تی تو دانلود

بهت قول مردونه میدم که هنگ نکنه! نوکیا این گوشی رو با همین مشخصات سخت افزاری اومده 32 گیگش رو زده اگه هنگ می کرد باید 32ش هم هنگ بکنه . نوکیا ریسک نمی کنه میدونه چی ساخته! هنگ بیشتر مشکل نرم افزاریه! فریم ویر های گوشی هم همیشه آپ دیت میشن که مشکلات و باگ های احتمالی هم حذف بشن. فکر کنم این جواب قانع کننده باشه چون همون سی پی یو و رم رو با 32 گیگ زده!
    نوکیا اولش 32 گیگش رو به یازار داد نوشته بودند واسه سیاست های مالی و سود بیشتر در سایه فروش بیشتر اومد واسه ماهایی که تو نون شبمون موندیم 16 گیگشو زد! نگران هنگ نباشید
    در مورد اینکه گالری گوشی ضعیفه در مقایسه با 5800 که با همون سی پی یو و رم هستش باید بگم که این گوشی فیلیم و عکساش با کیفیت بالاتر و حجم بیشتریه تا لود شدنش یکم طول میکشه اونم کند بودنش 2ثانیه طول میکشه نه مثل ان 95 که داشتم و واسه ذخیره یه عکس گرفته شده حدود 7ثانیه طول می کشد!
    یکی میگه از 5800 سرعتش تو گالری بالاتره یکی میگه نه نظر صحیح میخوام کی با هر دو کار کرده ؟

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

مگه بلندگوی گوشی رو گذاشتن واسه پخش آهنگ واسه شنفتن صدای زنگه! گوشی ان 8 علی رغم امکانات قوی ای که داره تو بلندگو ضعیف عمل کرده البته تا گوشی ریلیز بشه معلوم نمی شه بلندیش چند دسیبله. خدا رو چی دید اومد زد ایکس 6 رو سوسکش کرد!

من توی یوم ال شک هستم ان 8 عالی بود ولی بخاطر صداش نمی خوامش اما اگه اومد صداش از x6 بالاتر باشه چی کار کنم و x6 خریده باشم چی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من یه چیزی رو از این بحثا نفهمیدم..
    اینکه کار با گوشی در هر شرایطی مضر هستش یا فقط در هنگام مکالمه و اینترنت؟؟؟
    و حدود قیمت این n8 پس ازجا افتادن در بازار ایران چقدر می شه به نظرتون؟؟؟
    کار با گوشی در هر شرایطی مضرره چون امواج دائما در حال جریانه و بسته به برند گوشی در یه پریود خاصی گوشی دائما به نزدیکترین BTS امواج میفرسته و امواج دریافت می کنه و عمل Hand Over دائما در حال جریانه! ولی این امواج در کمترین میزان خودش هستش که میشه گفت نزدیک به صفره البته مقدار دقیقشو اطلاع ندارم بخصوص واسه بچه ها بازی کردن با گوشی هم مضرره
    ولی این میزان موقع مکالمه بیشتر میشه یا کار با اینترنت بهتر بگم موقعی که کاری می کنی که با اپراتورت در ارتباطی! حتی خود بلوتوث امواجه و شاید مضر باشه و همچنین استفاده از هندزفری بلوتوث نیز مضره!!!!! البته به میزان طولانی

یوهویی بگین گوشی رو بندازین دور دیگه!!!!!!

در آزمایشی سه تا گوشی رو با زاویه های خاصی کنار هم قرار دادن. بعد چندتا دونه ذرت انداختن تو مرکز این گوشی ها بعد چندثانیه ها ذرت ها شدن گل بلال. ذرت مکزیکی! راست میگم ها

نتیجه: موقع بیکاریتون با گوشی زیاد ور نرید
    مکالمتون رو بیش از حد طول ندید
    موقع گوش دادن به آهنگ گوشتونو حدالامکان آف لاین کنید
    بیشتر برای مکالمه از هندزفری استفاده کنید که چون گوشی از بدن دور میشه سارش صفر میشه
    گوشی رو تو کمرتون یا جیبتون زیاد نزارین تو دستتون بگیرید بهتره
    گوشی رو موقع مکالمه از گوش چپ استفاده کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این رو تست کردن و گفتن ! و من خودم خوندمش.گوش راست و چپ چون تو هدفون ها باهم فرق دارن و تحت عنوان R وL نوشته میشن فرکانس هاشون با هم فرق دارن و احتمالا تفاوتی باهم دارن!

شاید بشه 45 الی 400 اونم تا آخر سال فکرشو بیخیال شو

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

5 تی تو دانلود

کار با گوشی در هر شرایطی مضرره چون امواج دائما در حال جریانه و بسته به برند گوشی در یه پریود خاصی گوشی دائما به نزدیکترین BTS امواج میفرسته و امواج دریافت می کنه و عمل Hand Over دائما در حال جریانه! ولی این امواج در کمترین میزان خودش هستش که میشه گفت نزدیک به صفره البته مقدار دقیقشو اطلاع ندارم بخصوص واسه بچه ها بازی کردن با گوشی هم مضرره
    ولی این میزان موقع مکالمه بیشتر میشه یا کار با اینترنت بهتر بگم موقعی که کاری می کنی که با اپراتورت در ارتباطی! حتی خود بلوتوث امواجه و شاید مضر باشه و همچنین استفاده از هندزفری بلوتوث نیز مضره!!!!! البته به میزان طولانی

یوهویی بگین گوشی رو بندازین دور دیگه!!!!!!

در آزمایشی سه تا گوشی رو با زاویه های خاصی کنار هم قرار دادن. بعد چندتا دونه ذرت انداختن تو مرکز این گوشی ها بعد چندثانیه ها ذرت ها شدن گل بلال. ذرت مکزیکی! راست میگم ها

نتیجه: موقع بیکاریتون با گوشی زیاد ور نرید
    مکالمتون رو بیش از حد طول ندید
    موقع گوش دادن به آهنگ گوشتونو حدالامکان آف لاین کنید
    بیشتر برای مکالمه از هندزفری استفاده کنید که چون گوشی از بدن دور میشه سارش صفر میشه
    گوشی رو تو کمرتون یا جیبتون زیاد نزارین تو دستتون بگیرید بهتره
    گوشی رو موقع مکالمه از گوش چپ استفاده کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این رو تست کردن و گفتن ! و من خودم خوندمش.گوش راست و چپ چون تو هدفون ها باهم فرق دارن و تحت عنوان R وL نوشته میشن فرکانس هاشون با هم فرق دارن و احتمالا تفاوتی باهم دارن!

شاید بشه 45 الی 400 اونم تا آخر سال فکرشو بیخیال شو
    گه با گوشی نشه ور بریم نخریم بهتر هست و چه طور آفلاین کنیم و اگه قرار باشه بمیریم میمیریم به اینها نیست مرگ بای

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

گه با گوشی نشه ور بریم نخریم بهتر هست و چه طور آفلاین کنیم و اگه قرار باشه بمیریم میمیریم به اینها نیست مرگ بای
    افلاین کردن کاری نداره!

یک پروفایل هست، مثل سایلنس! انتخاب میکنی و تمام!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

در هر شرایطی مضر که هست بله و در مکالمه بیشتر و حتی همراه بودن با شما هم مضر هست و 300 میشه .

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

دوست ما کجایی از مضرات n8 بگین .
    هنوز ان 8 به طور رسمی وارد بارار نشده و اطلاعاتی از سار این گوشی در دسترس نیست این گوشی هم هماندد سایر گوشی عاری از ضرر نیست خواهشا این بحث قدیمی ضرر رو بی خیال شین.

قبلا ها گوشی ای بو د به نام آلکاتل کلوب پلاس که تو قبر هم آنتن میداد و یک دقیقه مکلمه با این گوشی معادل ریختن 10 تئار مو بود!

یک زمانی هم تو بازار ایران دستگاههای کوچولویی به نام تکنوآئو وارد بازر شدن دکه به پشت گوشی می چسبوندن و از شدت امواجش کاسته می شد!

این مسئله رو بیخیال شین اصلا نه جای نگرانی و نه جای بحث داره. کسی اطلاعاتی میخواد در این رابطه واسه معلوماتش پست خصوصی بده بهتره ها!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نوکرتیم داداش چه عزم راسخی ما هم بزودی میخریم من مشکل مالی اصلآ ندارم و 2 سال پیش خواستم 95 بگیرم دست دست کردم و موندم تا ارزون بشه بعد 2 سال چینی شد کیفیت افتضاح خود فروشنده گفت ارزش خرید ندهره ازش ممنونم و الان 375 گرون نیست اگه 350 بشه عالی هست و من صورتی میخوام تو اهواز نیست و اگه از کوشی شاپ بگیرم یا دی جی کالا ندیده میشه خریدم و می ترسم تراز نباشه باید برم تهران که ارزش نداره 100 تومان هزینه کرد .
    ایکس 10 هم عالیه ظاهرش ولی گرونه .
    به کرارت از این سایت خرید کردم و هیچ مشکلی ندیدم بخصوص گوشی شاپ! من اونجا با آقای فروغی مسئول گوشی شاپ شرط میکنم و ازم اجازه می گیره که وکیووم و پلمپ گوشی رو بازکنه و به ظاهر گوشی نظر بندازه مشکلی تو ظاهرش نبود میفرسته واسم دو سه بار اینجوری کرده! بله 350 تومن قیمت معقولیه واسه الان. در مورد صورتیش باید بگم که تو سایت farsi.nokia.com از ایکس 6 فقط دو رنگ خاکستری و زرد هستش! شما فکر کنم اگه از اون قاچاقیا بگیری صورتیشو پیدا می کنی! البته صورتیاش پشتشون کاملا سفیده ها مشکی نیست!

ایکس 10 هم گوشی خوبیه ولی ایادات خاصی داره مثل بزرگی بیش از حدش که بزرور تو جیب جا میشه. سیستم عاملش هنوز به اندروید 2.2 آپ دیت نشده که مولتی تاچ و 16میلیون رنگ رو ساپروت نداره. هنوز روت نشده . فارسی رو تو اکسپلولر ساپورت نداره. تو اس ام اس هم باید واسه فارسی نویسی برنامه نصب کرد که راه حل کلی نیست بلندگوشی خیلی کوچیک و ضعیفه در برابر ایکس 6 ولی گوشی فوق العاده ایه ک هقیمت لپ تاپو داره که بجای 650 تومن واسه فول پکش من یه لپ تاپ میخرم!
    Last edited by Help118; 11-06-2010 at 21:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •