تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 114 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوستان مشکل حل شد عنکبوت روو چه جوری باید کشت ؟؟؟
    کدوم عنکبوت؟؟؟!!!
    اگه میخواین دوستان جواب بدن لااقل دقیقتر بگین یا یه عکسی بزارین...
    بعد از کشتن کرم وگرفتن قلبش وارد مرحله ای میشی که همش عنکبوته...
    ولی اگه منظورت اون عنکبوت اصلیست که باید قلبشو برای ساموئل ببری که منم همونجا یه خورده مشکل داشتم که دوستان زحمت کشیدن راهنمائی کردن...
    فقط موقعی میره گوشه بدو طرفش وبا زنجیر بگیرش وتو همون حالت که تو هوائی چندتا بزنش...بعد هم فرار کن...آخر سر هم میره میچسبه به سقف وچندتا بمب درست میکنه که اگه یکی از بمباشو بازنجیرت بگیری تمومه...
    اگه اینجا گیر نکردی وقبلشی که دقیقتر بگو...
    البته فکر کنم تا به حال ردش کردی...

3. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان بازی رو گرفتم اما ستینگ نداره که گرافیک رو روی اخر بزارم فقط میتونم رزولیشن رو زیاد کنم ایا راهی هست چون گرافیکش خیلی ضایعه !!!

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا
    آخرای بازی که اصلآ ... تازه جاهای فکری و فسفر سوزیش رسیدین شما!
    این قسمت هم شما قطعآ گیر نکردین فقط شما باید هر 3 انرژی رو واسه ازرائیل (همون فرشتهه به قول شما!) به داخل سرهای مجسمه ها هدایت کنید...شما اگر روش صحیح استفاده از نیروی جابجایی از طریق پنجره ها رو یاد گرفته باشید مطمئنن راه درست رو متوجه خواهید شد...
    توجه:بعضی از این پنجره ها جاهایی قرار دارن که خیلی تو دید شما نیستن و باید کمی دقت به خرج بدین واسه جابجا شدن خودتون...

6. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان بازی رو گرفتم اما ستینگ نداره که گرافیک رو روی اخر بزارم فقط میتونم رزولیشن رو زیاد کنم ایا راهی هست چون گرافیکش خیلی ضایعه !!!
    نه این بازی اصلا تنظیمات گرافیک نداره!!
    بله گرافیکش یه کم پایینه ولی اگه یه چند ساعت بازی کنی و محیطهای متنوع این بازی رو ببینی نظرت عوض میشه...عین من که اولش به این گرافیکش حسابی بدو بیراه گفتم ولی بعدا پشیمون شدم

8. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

نه این بازی اصلا تنظیمات گرافیک نداره!!
    بله گرافیکش یه کم پایینه ولی اگه یه چند ساعت بازی کنی و محیطهای متنوع این بازی رو ببینی نظرت عوض میشه...عین من که اولش به این گرافیکش حسابی بدو بیراه گفتم ولی بعدا پشیمون شدم
    اونقدر هم که میگید دیگه بی گرافیک نبود؟
    درضمن یه قسمت داره واسه تنظیم گرافیک که یه بار هستش که فقط میشه عقب و جلو بردش که VIDEO نوشته واسش...
    اگه فکر میکنید گرافیکش پایینه بخاطر موتور گرافیکش هستش که منو یاد Onimusha 3 میندازه...

10. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

وای اینم تموم شد حالا بیکار بیکار شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اونقدر هم که میگید دیگه بی گرافیک نبود؟
    درضمن یه قسمت داره واسه تنظیم گرافیک که یه بار هستش که فقط میشه عقب و جلو بردش که VIDEO نوشته واسش...
    اگه فکر میکنید گرافیکش پایینه بخاطر موتور گرافیکش هستش که منو یاد Onimusha 3 میندازه...
    نه موتور گرافیکی اونیموشا 3 ازین بازی خیلی قویتر بودش
    البته نسخه ی PC اون چون برگردونده شده بود از PS2 خیلی ضعیفتر شده بود
    بهرحال این بازی گرافیک قابل قبولی درحد خودش داره مطمئنن اگر خود بازی کسل کننده و ضعیف بود گرافیکش به چشم میومد ولی به واقعا همینطوره و مهدی راست میگه وقتی یکم بازش کنی دیگه گرافیک به خاطرت نمیاد و فقط میخوای ادامش بری و لذت ببری

13. 3 کاربر از rezadevilmaycry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بهرحال این بازی گرافیک قابل قبولی درحد خودش داره مطمئنن اگر خود بازی کسل کننده و ضعیف بود گرافیکش به چشم میومد ولی به واقعا همینطوره و مهدی راست میگه وقتی یکم بازش کنی دیگه گرافیک به خاطرت نمیاد و فقط میخوای ادامش بری و لذت ببری
    یعنی اونقدر بده که نیاز به چشم پوشی داره؟
    به نظر من این حرف زمانی درسته که گرافیک بازی ضعیف باشه در حالی که مناظر این بازی چشم نوازه و طراحی هنری زیبایی هم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

یعنی اونقدر بده که نیاز به چشم پوشی داره؟
    به نظر من این حرف زمانی درسته که گرافیک بازی ضعیف باشه در حالی که مناظر این بازی چشم نوازه و طراحی هنری زیبایی هم داره
    نه بابا منم که میگم خوب و معمولیه یعنی به چشم نمیاد کم بودن گرفیکش و همونطور که گفتی مناظر بازی و کلا اکشن بازی زیبا هستش و خوب ساخته شده البته همچنان میگم میتونست خیلی خیلی گرافیک بهتری داشته باشه با صرف زمان بیشتری برای ساختش و فقط هنری بودن و جذاب بودن محیط کافی نیست باید یک بازی همچیش کامل باشه اونم تو این زمان و
    واره اگر بخوای مقایسه کنیم بینه بازی های غولی مثل خدای جنگ 3 و کنستانتین و مدرن وارفیر2 وبتمن و dead space و..... خیلی دیگه که الان میبینیم اره نسبت به این بازی از نظر گرافیکی واقعا کم داره
    هرچقدر هم حالا میخواد محیطش جذاب و هنری باشه ولی برای اینکه کاملتر میبود باید در بخش گرافیک هم حرفی برای گفتن میداشت
    (البته اینم بگم ایناهمه نظرات خوده منه و هرکس عقاید خودشو داره)

16. 2 کاربر از rezadevilmaycry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •