سلام
فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا
سلام
فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا
کدوم عنکبوت؟؟؟!!!دوستان مشکل حل شد عنکبوت روو چه جوری باید کشت ؟؟؟
اگه میخواین دوستان جواب بدن لااقل دقیقتر بگین یا یه عکسی بزارین...
بعد از کشتن کرم وگرفتن قلبش وارد مرحله ای میشی که همش عنکبوته...
ولی اگه منظورت اون عنکبوت اصلیست که باید قلبشو برای ساموئل ببری که منم همونجا یه خورده مشکل داشتم که دوستان زحمت کشیدن راهنمائی کردن...
فقط موقعی میره گوشه بدو طرفش وبا زنجیر بگیرش وتو همون حالت که تو هوائی چندتا بزنش...بعد هم فرار کن...آخر سر هم میره میچسبه به سقف وچندتا بمب درست میکنه که اگه یکی از بمباشو بازنجیرت بگیری تمومه...
اگه اینجا گیر نکردی وقبلشی که دقیقتر بگو...
البته فکر کنم تا به حال ردش کردی...
دوستان بازی رو گرفتم اما ستینگ نداره که گرافیک رو روی اخر بزارم فقط میتونم رزولیشن رو زیاد کنم ایا راهی هست چون گرافیکش خیلی ضایعه !!!
آخرای بازی که اصلآ ... تازه جاهای فکری و فسفر سوزیش رسیدین شما!
این قسمت هم شما قطعآ گیر نکردین فقط شما باید هر 3 انرژی رو واسه ازرائیل (همون فرشتهه به قول شما!) به داخل سرهای مجسمه ها هدایت کنید...شما اگر روش صحیح استفاده از نیروی جابجایی از طریق پنجره ها رو یاد گرفته باشید مطمئنن راه درست رو متوجه خواهید شد...
توجه:بعضی از این پنجره ها جاهایی قرار دارن که خیلی تو دید شما نیستن و باید کمی دقت به خرج بدین واسه جابجا شدن خودتون...
نه این بازی اصلا تنظیمات گرافیک نداره!!
بله گرافیکش یه کم پایینه ولی اگه یه چند ساعت بازی کنی و محیطهای متنوع این بازی رو ببینی نظرت عوض میشه...عین من که اولش به این گرافیکش حسابی بدو بیراه گفتم ولی بعدا پشیمون شدم![]()
اونقدر هم که میگید دیگه بی گرافیک نبود؟
درضمن یه قسمت داره واسه تنظیم گرافیک که یه بار هستش که فقط میشه عقب و جلو بردش که VIDEO نوشته واسش...
اگه فکر میکنید گرافیکش پایینه بخاطر موتور گرافیکش هستش که منو یاد Onimusha 3 میندازه...
نه موتور گرافیکی اونیموشا 3 ازین بازی خیلی قویتر بودش
البته نسخه ی PC اون چون برگردونده شده بود از PS2 خیلی ضعیفتر شده بود
بهرحال این بازی گرافیک قابل قبولی درحد خودش داره مطمئنن اگر خود بازی کسل کننده و ضعیف بود گرافیکش به چشم میومد ولی به واقعا همینطوره و مهدی راست میگه وقتی یکم بازش کنی دیگه گرافیک به خاطرت نمیاد و فقط میخوای ادامش بری و لذت ببری![]()
یعنی اونقدر بده که نیاز به چشم پوشی داره؟
به نظر من این حرف زمانی درسته که گرافیک بازی ضعیف باشه در حالی که مناظر این بازی چشم نوازه و طراحی هنری زیبایی هم داره
نه بابا منم که میگم خوب و معمولیه یعنی به چشم نمیاد کم بودن گرفیکش و همونطور که گفتی مناظر بازی و کلا اکشن بازی زیبا هستش و خوب ساخته شده البته همچنان میگم میتونست خیلی خیلی گرافیک بهتری داشته باشه با صرف زمان بیشتری برای ساختش و فقط هنری بودن و جذاب بودن محیط کافی نیست باید یک بازی همچیش کامل باشه اونم تو این زمان و
واره اگر بخوای مقایسه کنیم بینه بازی های غولی مثل خدای جنگ 3 و کنستانتین و مدرن وارفیر2 وبتمن و dead space و..... خیلی دیگه که الان میبینیم اره نسبت به این بازی از نظر گرافیکی واقعا کم داره
هرچقدر هم حالا میخواد محیطش جذاب و هنری باشه ولی برای اینکه کاملتر میبود باید در بخش گرافیک هم حرفی برای گفتن میداشت
(البته اینم بگم ایناهمه نظرات خوده منه و هرکس عقاید خودشو داره)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)