نه دیگه ما همه دیدیم آخرین بار اون رو توی انباری گذاشت و با خودش نبرد
البته بعیدم نیست شایدم .....
نه دیگه ما همه دیدیم آخرین بار اون رو توی انباری گذاشت و با خودش نبرد
البته بعیدم نیست شایدم .....
همونجوری که همایون یه دفعه ای ماجرای محسنو قبول کرد...اینم هیچ بعید نیست...حیف وقت که آدم بشینه پای اینا..حیف که از اول دیدم،دیگه نمیتونم ولش کنم...
حمیـد گـودرزی : پنجمین خورشید عبرت آموز است
:: حمید گودرزی در سریال پنجمین خورشید ::
حمید گودرزی بازیگر توانایی است كه از 30 سالگی به این حرفه رو آورده است. او در كنكور سال 74، در رشته دندانپزشكی قبول شد، پدر، مادر، دوستان و اقوام همه بر این تصور بودند كه او هفت سال دیگر دكتر دندانپزشك خواهد شد، ولی او پایش را در یك كفش كرد، كه میخواهم بازیگر شوم و سرانجام هم به این آرزویش رسید و پلهپله مراحل ترقی را پیمود تا امروز، البته وی با اینكه محبوبیت و شهرت خود را از تلویزیون به دست آورد، اما در سالهای اخیر یكباره به فعالیتهای سینمایی رو آورد، پیشنهاد "علیرضا افخمی" به او برای حضور در "پنجمین خورشید" باعث شد كه حمید این بار "بله" بگوید و بازگشتی دوباره به تلویزیون داشته باشد.:: حمید گودرزی و مریم کاویانی در سریال پنجمین خورشید ::
گرچه در سالهای گذشته او قرار بود در "او یك فرشته بود" و "زیرزمین"، هر دو به كارگردانی علیرضا افخمی حضور داشته باشد، اما این امر میسر نشد و اینك در رمضان سال 88، او با پنجمین خورشید آمده است. جا دارد از دوست خوبمان "شهرام زمانی" كه هماهنگیهای لازم را برای این گفتگو انجام داد، تشكر كنیم.
بازگشت دوباره
حمید گودرزی در سریالهایی چون مسافری از هند، تب سرد و كمكم كن، خاطرات زیادی در ذهن بینندگان تلویزیون خلق كرد، اما به یكباره، تصمیم گرفت فعالیت در سینما را ادامه بدهد و حالا پس از گذشت 6 سال، دوباره ماه رمضان امسال با سریال پربیننده "پنجمین خورشید" به تلویزیون بازگشت. گودرزی میگوید: طی این سالها پیشنهادهای زیاد تلویزیونی داشتم، كه بیشترشان هم مناسبتی و برای ماه رمضان بود، اما بنا به دلایلی این پیشنهادها را رد كردم، تا اینكه قسمت شد، امسال در خدمت مردم با بازی در یك مجموعه "ماورایی" به نام پنجمین خورشید حضور داشته باشم. طی این مدت سریالهای ماه رمضان را دنبال میكردم، به خصوص كارهای "رضا عطاران" كه سریالهای مفرحی بودند و همچنان سریال "میوه ممنوعه" كار حسن فتحی كه خیلی دیدنی بود. گودرزی میگوید: "البته قرار بود پس از "تب سرد" در سریالهای "او یك فرشته بود" و "زیرزمین"، هر دو به كارگردانی علیرضا افخمی بازی كنم كه هر دو بار، این امر میسر نشد.
متن پنجمین خورشید
به علیرضا افخمی اعتماد دارم، او متنهای خوبی را مقابل دوربین میبرد، درست مانند كارهای گذشتهاش، این داستان كسی را نصیحت نمیكند، البته لایههای معنوی و مذهبی دارد كه افخمی با ظرافت خاصی به بیان آن پرداخته است. این داستان پرمحتوا، عبرتآموز و البته تا حدی ماورایی است، اما نه به آن شكل كه در سالهای اخیر در سریالها مرسوم بوده و به دنبال برزخ و روح و ... باشد. اتفاقی است كه در این كره خاكی میافتد و یك انسان به زمانی دیگر منتقل میشود."محسن" نقش محوری را بازی میكند كه یك دوره 24 ساله را نشان میدهد، همانطور كه دیدید در این مجموعه من پسر خانوادهای هستم كه با مادر و خواهرش زندگی میكند و دچار مشكلات مادی است، این داستان مربوط به سال 1364 است. در ادامه میبینیم كه سن من تغییر نمیكند، اما در مورد بقیه بازیگران، 24 سال به سن و سالشان اضافه میشود.
كیش و مات
همزمان با اینكه علاقهمندان به هنر، حمید گودرزی را هر شب پس از افطار از شبكه سه میبینند، فیلم "كیش و مات" او روی اكران است، اگر این فیلم را ندیدهاید، بخوانید كه داستان آن و نقش گودرزی در آن چیست.
گودرزی میگوید: نقش یك پسر بدشانس را بازی میكنم كه اگر دست به طلا هم بزند، خاكستر میشود! او یك روز تصمیم میگیرد خودكشی كند، اما موفق نمیشود و سر از بیمارستان درمیآورد، در آنجا یك خانم دكتر روانشناس (كه آن نقش را الناز شاكردوست بازی میكند) را به او معرفی میكنند، آن جوان بدشانس چند جلسهای به مطب آن خانم دكتر میرود و این ارتباط باعث میشود كه آنان نسبت به هم علاقهمند شوند. خانم دكتر هم با كمك گودرزی در فیلم، از خجالت آنهایی كه میخواهند پولهایش را بالا بكشند، درمیآید. آدم بدهای فیلم، تیرشان به سنگ میخورد و آدم خوبهای فیلم هم در نهایت با یكدیگر ازدواج میكنند. این داستان معمولا در میان تماشاگران جواب میدهد. چرا كه آنان پایان خوش را دوست دارند، ازدواج پسر فقیر با دختر پولدار و برعكس ...
خاطرهای از رمضان
آن زمانی كه "كمكم كن" پخش میشد با آن داستان جذابش، یكی از دوستانم، خواهرش را در بیمارستان خاتمالانبیا (ص) بستری كرده بود، از من خواست كه با حاضر شدن در بیمارستان به خواهرش روحیه بدهم. میخواستند خواهرش را عمل جراحی كنند، وقتی كه رفتم آنجا، همراهان دیگر بیماران، در بخشهای مختلف بیمارستان میخواستند به عیادت بیمارانشان بروم، خاطرهای كه هیچگاه از ذهنم پاك نمیشود. اینكه به بیمارستانها و آسایشگاهها سر بزنم، كاری است كه دوست دارم انجام و ادامه بدهم، امسال هم اگر فرصتی پیش بیاید این كار را انجام خواهم داد.
:: از دندانپزشكی تا بازیگری
حمید گودرزی از جمله بازیگران نسل جوان كشورمان است كه خیلی زود پلههای ترقی را پیمود و توانست جزئی از نسل ستارههای دهه هشتاد سینمای ایران باشد. حمید گودرزی در سوم آذرماه سال 1356 به دنیا آمد و جالب اینكه با مادرش تنها 14 سال اختلاف سنی دارد. پدر او فرشفروش و مادرش خانهدار است، تنها خواهرش هم كه از حمید كوچكتر است، گرافیك خوانده. گودرزی دیپلم تجربی دارد، اما فارغالتحصیل دانشكده هنر و معماری است. گرچه حمید گودرزی در كنكور سال 74، در رشته دندانپزشكی قبول شد، اما از بس عاشق بازیگری بود، دندانپزشكی را رها كرد. او بزرگ شده میدان آرژانتین در تهران است و خاطرات زیادی دارد فكر میكنید، چه شد او به بازیگری رو آورد؟
او میگوید: "در خیابان الوند تهران، همان جایی كه شبكه دو واقع شده است، اتومبیل "بهروز بقایی" پنچر شد، به كمكش رفتم و اتومبیل او را هل دادم، همان جا از بقایی خواستم كه به من بگوید چگونه بازیگر شوم." او علاوه بر استعداد زیاد در بازیگری، صدای خوبی هم دارد و در اولین كارش "دانی و من" ترانه هم خواند، ضمن اینكه مدتی با گروه "سون" همكاری كرد. او علاوه بر بازیگری در بیزینس هم فعالیت دارد، در تجارت فرش و شكلات فعالیت میكند. بارها گفته اگر بازیگر نمیشد، شاید مربی فوتبال! رهبر اركستر یا دكتر میشد. حمید گودرزی به شدت به فوتبال علاقه دارد و در گفتگوهای مختلف بارها اعلام كرده كه طرفدار تیم استقلال است. گل كوچیكش هم زیاد بد نیست، اما میگوید: بازیام بهتر از فوتبال است. گرچه باید اشاره كرد كه او به ورزشهای بوكس، تنیس و بدنسازی نیز علاقه دارد. نكته خواندنی این است كه حمید گودرزی در سال 74 با كامبیز دیرباز و پرستو گلستانی هم دانشگاهی بوده و هر سه آنها نیز در دنیای هنر موفق شدند.
حمید گودرزی بیستم شهریورماه سال 1383، زمانی كه 27 ساله بود، پای سفره عقد نشست و زندگی مشترك خود را آغاز كرد. او در دوران كودكی پسر شیطانی بود، میگوید: "این خاطره هیچگاه از خاطرم نمیرود، كلاس اول دبستان كه بودم، تمام كتابهایم را به یك دورهگرد دادم و به جای آن، گوجهسبز گرفتم!" یكی دیگر از ویژگیهای او این است كه كم مصاحبه میكند، میگوید: "باید چیزی برای گفتن داشته باشم تا مصاحبه كنم."
:: پنجمین خورشید و 22 قسمت
ابتدا قرار بود این مجموعه در 30 قسمت ساخته شود، اما كارگردان تشخیص داد تا كار را در 22 قسمت بسازد.
همكاری با سلوكی
از قبل با مهدی سلوكی در "تب سرد" همكاری داشتهام، ما دوستان خوبی هستیم و این دوستی باعث شد تا همكاریمان خوب از كار دربیاید، ضمن اینكه از حضور شهرام قائدی هم نباید بگذریم، دوست و همكار خوب من در این مجموعه ... و تمام عواملی كه برای این مجموعه زحمت كشیدند.
كار و زندگی دو مقوله جدا
اینكه در زمان مطرح شدن نامم در سینما ازدواج كردم، كمك زیادی به من كرد، گرچه این تاثیرگذاری به دو طرف و توافقهایی كه با هم دارند و قول و تعهدهای زن و شوهرها بستگی دارد. من در حال حاضر كار و زندگی را از هم جدا كردهام. در اوایل ازدواج از آنجایی كه همسرم با فضای كار هنری من غریبه بود، كمك فكری نمیكرد، اما الان فیلمنامه را میخواند و نظراتش را به من انعكاس میدهد.
:: موسیقی تیتراژ
اینكه من روی تیتراژ بخوانم، موضوعی بود كه ایده آن مطرح شد، اما آقای افخمی نظرشان مثبت نبود. او اعتقاد داشت كه اگر شخصیت اصلی داستان بخواند، بینندگان او را آنطور باید و شاید باور نمیكنند.
:: ورزش
بدنسازی را دوست دارم و فوتبال را دنبال میكنم. از میان ورزشكاران با جواد نكونام، علی انصاریان، نیكبختواحدی و آرش میراسماعیلی (كه البته این آخری از قهرمانهای جودوی ایران است) رفاقت نزدیكی دارم.
مریم کاویانی : نقش مریم را جذاب میبینم
"مریم کاویانی" متولد ۱۳۴۹ اهواز و دانش آموخته رشته پرستاری است. این بازیگر پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد پرستاری، در این حرفه مقدس مشغول به کار شد. سال ۱۳۸۱ برای نخستین بار مقابل دوربین نادر مقدس در فیلم "رویای جوانی" رفت. پس از آن بازی در فیلمهای "تردست"، "اسپاگتی در هشت دقیقه"، "مخمصه" و "هوو" را تجربه کرد. "کاویانی" اگرچه در مجموعههایی چون "روزگار قریب"، "خط شکن"، "روز رفتن"، "شکرانه"، "به دنیا بگویید بایستد" و "زیرزمین" بازی کرد ولی اوج کارش، مجموعه "او یک فرشته بود" بود که سبب شد بینندگان، پی به توانایی و استعدادهایش ببرند. "کاویانی" در مجموعه تلویزیونی "پنجمین خورشید" که این روزها از شبکه سوم سیما در حال پخش است، ایفاگر نقش "مریم"، یکی از شخصیتهای اصلی است. پس از مجموعههای "او یک فرشته بود" و "زیرزمین" وی سومین همکاریاش را با علیرضا افخمی در "پنجمین خورشید" تجربه میکند. به بهانه حضورش در مجموعه "پنجمین خورشید"، با وی به گفت وگو نشستیم.
:: از شکل گیری نقش و دعوت به همکاری تان در این پروژه بگویید.
نقش "مریم" همان شخصیتی است که در فیلم نامه به نگارش درآمده بود. برای رسیدن به این شخصیت عناصری را اضافه نکردم و طبق فیلم نامه و هدایت "علیرضا افخمی" جلو رفتم. اگر نقش خوب درآمده است، تشخیص کارگردان بود که مرا برای بازی در نقش مریم انتخاب کرد.
:: حضور علیرضا افخمی به عنوان نویسنده و کارگردان این مجموعه، چه تاثیری روی بازی تان گذاشت؟
همیشه حضور کارگردان در یک اثر سایه کار محسوب میشود. زیرا بدون راهنمایی کارگردان بازیگر نمیتواند نقش را به خوبی بازی کند. بعد از مجموعههای "او یک فرشته بود" و "زیرزمین"، "پنجمین خورشید" سومین همکاری ام با این کارگردان به شمار میرود.
:: نقش خود را در این مجموعه چگونه میبینید؟
نقش مریم را جذاب میبینم. اگر به من پیشنهاد میدادند که بین نقش "مریم" و "هما" یکی را انتخاب کنم، به طور قطع نقش "مریم" را انتخاب میکردم. چون به نظر من این نقش، دارای فراز و نشیبهایی است. همین ویژگیهایش را دوست دارم و برایم جذاب است.
:: شبنم قلی خانی بازیگر سریال پنجمین خورشید ::
:: برای نشان دادن دو مقطع سنی شخصیت مریم، چه تدابیری اندیشیدید که تفاوتها را نشان دهید؟
من ایفاگر دو مقطع سنی جوانی و پیری این شخصیت هستم. به همین منظور سعی کردم در مقطع جوانی "مریم"، مطابق دوره سنی خودم رفتار کنم. حتی در نوع بیان دیالوگها این مسئله را رعایت کردم، تا شخصیتی که آن را بازی میکنم، مناسب سنم باشد. برای درآوردن مقطع پیری شخصیت مریم نیز تلاش کردم این شخصیت، از یک کندی در ریتم، حرکات و بیان برخوردار باشد.
:: تا چه اندازه گریم و طراحی لباس، برای رسیدن به این شخصیت به شما کمک کرد؟
اعتقاد دارم اگر در یک اثر تصویری همه چیز خوب و همگام با هم پیش رود، تاثیر مثبت و مضاعفی در روند کار خواهد گذاشت. چهره پردازی، لباس، فضای کار و حتی دیالوگها در نزدیک شدن به این شخصیت تاثیرگذار است. به هر حال همه گروه جمع میشوند تا به بهترین شکل، صحنه ای را به نمایش بگذارند. در واقع طراح صحنه، چهره پرداز، صدابردار و طراح لباس مکمل کار یک بازیگر در ارائه نقشی خوب هستند.
:: آیا تولید هم زمان با پخش سبب شد که شما با دیدن بازخوردها، بازی خود را تغییر دهید؟
خیر، نمیتوانم در بازی خود تغییری دهم. البته سعی میکنم بهتر از قسمتهای ابتدایی که پخش شده است بازی کنم و دقت بیشتری در ارائه نقشم داشته باشم. ولی ریتم به همان شکل ابتدایی ادامه پیدا میکند.
:: از بازیگران نقش مقابلتان که در این کار، سکانسهای مشترک بسیاری با شما داشتند بگویید.
در این مجموعه برای نخستین بار با "حمید گودرزی" هم بازی شده ام. بیشتر عوامل گروه آقای "افخمی" تیمی هستند که درگذشته با هم تجربه ای مشترک داشته اند. ولی در این کار من تجربههای جدیدی از خانم "مهوش صبرکن"، "شهرام قائدی" و "حمید گودرزی" کسب کردم که همکاری خیلی خوب و شیرینی بود.
::به نظر شما ساخت مجموعه ای چون "پنجمین خورشید"، برای پخش در ایام ماه مبارک رمضان چه قدر میتواند مفید واقع شود؟
بستگی دارد که مردم جامعه تا چه اندازه پندآموز باشند. به طور کلی نمیتوانم بگویم که ساخت این گونه مجموعهها چه قدر میتواند موثر باشد. ممکن است درصد زیادی از مردم از موضوع مجموعه خوششان بیاید و درصدی هم دوست نداشته باشند. ولی به هر صورت میزان تاثیرگذاری مجموعه، به تفکرات مختلف افراد بستگی دارد.
:: از حضور و حاصل کار در این مجموعه راضی هستید؟
همیشه هنگامیکه به تماشای کارهایم مینشینم، با خود میگویم که میتوانستم بهتر بازی کنم. ولی درخصوص کارهای "علیرضا افخمی" چون به دیدگاههای کارگردان به دقت گوش داده ام، همیشه از این همکاری نتیجه خوبی گرفته و از نتیجه کار راضی ام.
:: چه کارهایی آماده نمایش دارید؟
دو فیلم سینمایی "پوسته" مصطفی آل احمد و "ستایش" محمدرضا رحمانی را در نوبت اکران دارم.
:: اگر نکته ناگفته ای باقی مانده است برایمان بیان کنید.
فقط میتوانم بگویم کاش ذهن انسانها میتوانست آن قدر جهش و قدرت داشته باشد، تا آینده را ببیند و بتواند جلوی اشتباهاتش را بگیرد. ولی متاسفانه این تنها یک رویاست. انسان فقط میتواند با منطق خود آن هم خیلی محدود، آینده نگری کند ای کاش انسان میتوانست بیست سال آینده خود را ببیند. من اگر میتوانستم آینده خود را ببینم، طبق همین قصه ای که در مجموعه وجود دارد، پیش میرفتم، سعی میکردم جلوی اتفاقات بد را بگیرم و تا جایی که میتوانم درست زندگی کنم. انسانها با تجربیات و سرنوشت خود جلو می روند و البته عقل و منطق در سرنوشت انسان دخیل است.
:: تصویر بدون گریم بازیگر نقش حمید در سریال پنجمین خورشید ::
منابع : مجله خانواده سبز و خراسان نیوز
بچه ها حالا با این سریالای واقعا جذاب!!!!جای رضا عطاران رو خالی نمیبینین؟
سلام دوستان
ببخشید من یک حدس زدم
شاید درست نباشه
ولی احتمال داره که پدر هما همین معتاد باشه ......
البته شاید
نه بابا اون معتاده نیست مطمئنن ولی من می گم همون دکترست که مطبش پایین مطب خانوم دکتره بود اسمش چی بود.....آها فک کنم دکتر شوکت بود دیگه![]()
راستی بچه ها می دونین قرار بود جای شبنم قلی خانی الناز شاکر دوست بازی کنه به نظر من که خیلی بهتر می تونست نقش هما رو بازی کنه
حمید گودرزی:اصلا کاملا از استیلش مشخصهبدنسازی را دوست دارم![]()
دقت کردید توی سریال بوم صدابرداری هم توی بعضی از صحنه ها توی تصویره
اینو خوب اومدی! با اون شکمی که داره...
به نظر من بهترین استیل بدن حمید گودرزی تو فیلم قرنطینه بود (بشر کلی سینه و شکم آب کرده بود) و بدترین استیلش تو فیلم بی وفا...
الان معمولیه!
تو سریال هایی که اخیرا تلویزیون میده این قضیه به وفور دیده میشه... ما که عادت کردیم!!!
Last edited by pcforlife; 07-09-2009 at 14:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)