سلام.
با کدوم گوشی آیمیت کار کردید که با این قطعیت اینو میفرمایید؟!!!![]()
سلام.
با کدوم گوشی آیمیت کار کردید که با این قطعیت اینو میفرمایید؟!!!![]()
منبع این خبر کجاست ؟
هنوز ویندوز موبایل بیشتر از 65 هزار رنگ رو ساپورت نمی کنه ؟
متاسانه خیر شاید ویندوز موبایل 7 که بیاد این مشکلم درست ببشه
اقا ببخشید
قصدم جسارت به دوستان ایمیت دار نبود و نمیخوام جو تاپیک رو بهم بزنم
ولی نمیشه چشم ها رو رو حقیقت بست
من با گوشی های ایمیت خیلی خیلی کم کار کردم
ولی در عوض با اچ تی سی زیاد کار کردم
اچ تی سی چه از لحاظ رابط کاربریtouch flo,چه از لحاظ طراحی و پردازنده های قدرتمند و دوربین در یک جایگاه بالایی قرار داره و نمیشه همین طوری از این چیز ها گذشت
اگر هم یه نگاهی به میزان فروش این دو برند بندازید متوجه فروش خیلی بیشتر اچ تی سی میشید که این خود نشانه ی بهتر بودن محصولات این شرکته
البته منکر خوب بودن ایمیت نیستم ولی میگم اچ تی سی در حال حاضر از همه جهت در مقام بالاتری قرار داره
سلام
منبع خبر گزاری مبنا هست![]()
دوست عزیز تا همین اواخر هم کلیه محصولات آیمیت را HTC تولید میکرد فقط برند کواتک و آیمیت روش میخورد
دوستان این گوشی کی میاد من پرو2 خودم را فروختم امروز و منتظر این گوشی هستم البته بودجم بیشتر 800 تومن نیست بیشتر باشه باید صبر کنم
زياد هم مهم نيست
اصل كار كيفيت تصوير هست كه در 65 هم خوبه
طبق اخبار منتشر شده قرار شده نسخه آزمایشی ویندوز موبایل 7 در 3 ماهه اول سال 2010 منتشر بشه.و 3 ماهه سوم سال 2010 هم رسما نسخه نهایی رو ریلیز میکنه.
مایکروسافت مجبوره برای رقابت با آندروئید به خصوص ورژن 2 ویندوز موبایل 7 رو ریلیز کنه.
گوشی hd2 با اینکه مولتی تاچ هستش ولی در اجرای فایلهای خاص میتونه از مولتی تاچ بودن استفاده کنه اونم عبارتند از دفتر اسناد و صفحات الکترونیک و دیدن عکس و پست الکترونیک و... پس در اجرای بازیها نمیشه تو این گوشی مثل آیفون با دو انگشت فرمان رو اجرا کرد.
به همین دلیل در ویندوز موبایل 7 کلا همه فایلها میتوندد از مولتی تاچ بودن بهره ببرند.
با این اوصاف hd2 هم میتونه به راحتی به ویندوز موبایل 7 آپگرید بشه.
توضیحات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون نینجا.
با تیکه آخرش حال نکردم....یعنی الان با 6.5 تو بازیها نمیشه از قابلیت مولتی تاچ بهره برد؟؟؟
تو ویندوز موبایل 7 این قابلیت اضافه میشه؟؟؟؟ درست متوجه شدم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)