اصلا لازم نيست اونا رو بزني
بايد بري پشت بام كارايي كني بعد بايد بگردي يه جا هست كه.....
تا اخرش بگم بدرد نمي خوره
![]()
اصلا لازم نيست اونا رو بزني
بايد بري پشت بام كارايي كني بعد بايد بگردي يه جا هست كه.....
تا اخرش بگم بدرد نمي خوره
![]()
سلام به همگی,ببخشید من در مرحله قطب جنوب, قسمت کشتیم. هر جایی که فکرش بکنید رفتم ولی مرحله بعد پیدا نمی کنم ؟!لطفا کمک کنید .
ببخشید من دوباره این تاپیک قدیمی رو بالا میارم :
ببخشید من همون مرحله ی اول گیر کردم .
رسیدم اونجایی که باید یه بمب رو خنثی کنم .
اول میرم پایین دستگیره رو میچرخونم و میام بالا از اون کد ها عبور میکنم .
بعد 1 دقیقه وقت میده که برسم به هلیکوپتر . چطوری خودمو برسونم به هلیکوپتر ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید .
بعد از اینکه بمب رو خنثی کردی، باید خودتو برسونی به بالاترین جای این محل ... الان دقیق یادم نیست، اما سقف رو نگاه کنی متوجه میشی؛ تقریبا بالای همون موشک هست . میری اونجا و بعد یه طناب روبروت میبینی... اونو میگیری و مرحله تمومه .
عزیز من خودمو میرسونم به بالاترین نقطه ی بمب . ولی متاسفانه هیچی نیست !بعد از اینکه بمب رو خنثی کردی، باید خودتو برسونی به بالاترین جای این محل ... الان دقیق یادم نیست، اما سقف رو نگاه کنی متوجه میشی؛ تقریبا بالای همون موشک هست . میری اونجا و بعد یه طناب روبروت میبینی... اونو میگیری و مرحله تمومه .
الآن میرم دوباره امتحان میکنم .
عزیز من خودمو میرسونم به بالاترین نقطه ی بمب . ولی متاسفانه هیچی نیست !بعد از اینکه بمب رو خنثی کردی، باید خودتو برسونی به بالاترین جای این محل ... الان دقیق یادم نیست، اما سقف رو نگاه کنی متوجه میشی؛ تقریبا بالای همون موشک هست . میری اونجا و بعد یه طناب روبروت میبینی... اونو میگیری و مرحله تمومه .
الآن میرم دوباره امتحان میکنم .
ببخشید من اون مرحله رو تموم کردم .
الآن توی هتل در Shangai گیر کردم .
یه جا هست که گفته : Get Awatts Notes From His Office
یه توضیح هم بدم که من داخل هتل شدم .
اون ماموریت Sample The Red Mercury هم که باید در یه گاو صندق رو باز کنی رو هم گذروندم .
حالا اینجا گیر کردم .
ممنون میشم یه توضیحی بدید که باید چیکارکنم .
سروش جان تو اون مرحله را که باید صدااون چند نفر تو ساختمون جمع کنی رد کردی اگه رد کردی سیو گیمش بزار ممنون میشم ازت![]()
من بازی کردم و رسیده بودم به یک مرحله ای که باید صدای اون گروه خلاف کارو ضبط می کردم بعد یه هلیکوپتر میومد و از طریق پنجره می رفتی داخل ساختمون و...
اما ویندوزم رو عوض کردم ( مجبور شدم ) و سیو هام رفت ممنون میشم save اون مرحله رو برام بزارید چون واقعا حوصلش رو ندارم دوباره تا اونجا برم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)