بچه ها این ان هشت کی وارد بازار ایران میشه ؟ کفیدیم!
راستی یه خبر خوب این امضای ما رو هم در یابید!
بچه ها این ان هشت کی وارد بازار ایران میشه ؟ کفیدیم!
راستی یه خبر خوب این امضای ما رو هم در یابید!
مهدی سوالات واضح نیست
سیستم عاملش همون سیمبین^3 هستش
فرق زیادی نداره با ان8 فقط دوربینش شده 8
احتمالا با قیمتی نزدیک به ان8 وارد میشه
الدر گفته بود 2 ماه بعد از ورود به بازار ان8 اینم وارد بازار میشه
یعنی اوایل آبان
بابا منظورم اون ان هشتهاحتمالا با قیمتی نزدیک به ان8 وارد میشه
الدر گفته بود 2 ماه بعد از ورود به بازار ان8 اینم وارد بازار میشه
یعنی اوایل آبانقدیمیه ! 00 هه !
![]()
پس از نمایش وفقیت آمیز اولین هوشمند 12 مگاپیکسلی نوکیا با نام N8 حالا تصاویر جدیدی از محصولی مشابه که آن را N9 یا N8-01 خوانده اند منتشر شده که با اینکه هنوز فاصله مشخصی تا معرفی رسمی دارد اما مشخصات جالب و هیجان انگیزی را در خود جای داده است. این گوشی که تنها اطلاعات بدست آمده از آن به چند عکس محدود شده است برخلاف N8 دارای صفحه کلید نیز هست این صفحه کلید از نوع QWERTY جانبی و بصورت چهار ردیفه طراحی شده و با باز شدن آن صفحه نمایش تا حدودی رو به بالا حرکت می کند قابلیتی که پیش از این در دو ورژن N97 نیز شاهد آن بوده ایم. نام گوشی البته هنوز تائید نشده اما آنچه مسلم است این مدل با پیشوند سری N ارائه می گردد. دوربین دستگاه بر طبق تصاویر 8 مگاپیکسلی گردیده و فلش زنون نیز جای خود را به دو فلش LED داده است. از دیگر مواردی که می توان در مورد این گوشی به صراحت به آن اشاره کرد سیستم عامل بکار گرفته شده در آن است که به احتمال قریب به یقین همان نسخه جدید سیمبین موسوم به Symbian^3 است. اطلاعات دیگری در مورد این گوشی منتشر نشده و تا زمان ارائه رسمی این مدل ظاهرا همین عکس ها تنها اطلاعات مرتبط با آن خواهند بود.
digitalminimal.com
2 شهریور ریلیز جهانی اشه
370 یورو
فکر کنم به تعداد موهای سرم اینجمله رو تو اینجا و موبایلستان نوشتم![]()
اینجوری نگو علی یوقت شک میکنم که ننوشتیافکر کنم به تعداد موهای سرم اینجمله رو تو اینجا و موبایلستان نوشتم![]()
ولی بدون از شوخی دوستان خیلی سوال میکنن.
آقا 370 یورو.توجه کردین؟![]()
اوف اوف عجب چیزه جلبیه این N8 وN9(N8 اولین و تنها گوشیه نوکیا هستش که من با وجود تعصب شدیدم به SE ازش خوشم اومده اونقدر که منو بیم خرید X10 وN8 دودل کرده)راستی مقایسه ای بین اسکرین این با یه SuperOLED یا X10 یا اسکرین آیفون 4 داره؟اسکرین خیلی برام مهمه
سلام حمیدجوناوف اوف عجب چیزه جلبیه این N8 وN9(N8 اولین و تنها گوشیه نوکیا هستش که من با وجود تعصب شدیدم به SE ازش خوشم اومده اونقدر که منو بیم خرید X10 وN8 دودل کرده)راستی مقایسه ای بین اسکرین این با یه SuperOLED یا X10 یا اسکرین آیفون 4 داره؟اسکرین خیلی برام مهمه
والا کیفیت صفحش خوبه ولی چیز شاخیم نیست.یه amolde معمولی.
این تبلت می گو چیز شاخیه
![]()
آخه گفتی ان بعدی با میی گو میاد...سیمبین میره رو سری اس واسه همین گفتم.
کجاش واضح نیست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)