ببخشید در مورد پیام نور و غیر انتفاعی هم این جوری هست؟
مثلا اگر طرف کارشناسی میدونه نمیاره و انتخاب رشته مجازی هم بهش فقط کاردانی رو میده
از کارشناسی شروع کنه؟
لطفا دوستان دیگر هم نظر دهند.
ببخشید در مورد پیام نور و غیر انتفاعی هم این جوری هست؟
مثلا اگر طرف کارشناسی میدونه نمیاره و انتخاب رشته مجازی هم بهش فقط کاردانی رو میده
از کارشناسی شروع کنه؟
لطفا دوستان دیگر هم نظر دهند.
آره اینجوریه ببین اگه تو 1% هم شانس داشته باشی کارشناسی قبول شی اینجوری قبول میشی و همون یه درصد هم حروم نمیشه.
فقط ورنداری 90 تارو کارشناسی بزنی بعد 10 تارو کاردانی.
تعداد رشته های کاردانی رو که میخوای انتخاب کنی انتخاب کن بقیه رو کارشناسی بزن
کارشناسیا بالا کاردانیا پایین
اقا همین الان یک اقایی از سنجش تو فرصت برابر گفت که نرم افزار انتخاب رشته مجازی از فردا به تدریج برای رشته های مختلف روی سایت سنجش میره.پس فکر نکنم از امشب خبری باشه.
خب من الان کد پیگیری رو گرفتم باید چکار کنم
خواهر !!!!!!
برنامه نویسی هم اونقدر نداره!
اینطوری که مردم فکر می کنن نیست که کل دروس رشته کامپیوتر برنامه نویسی باشه!
در کل اگر بخوای از لحاظ سخت بودن دروس مقایسه کنی دروس رشته برق از تمام رشته ها سنگین تر هستش.
موفق باشید
دوستان گزینشگر 88 هم برنامه خوبیه ... من باهاش کار کردم ، پیشنهادات خوبی میده !
برای دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودش گفته 12 ساعت ولی شما فردا صبح بروسایت گزینه 2 لینک() و شماره شناسنامه و همین کد رهگیری رو وارد کن تا جوابتو بگیری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این همه صبر کردید تا فردا هم صبر کنید. این سایت ها و برنامه هایی که موجوده بر اساس تعداد داوطلب های خودشون هست مثلا انتخاب رشته های سایت قلم چی یا..... فقط براساس افرادی هست که تو قلم چی بودن و کنکور قبول شدن که جامعه آماری خیلی زیادی نیست. سایت سنجش براساس کل داوطلبینی که سالهای گذشته قبول شدن براتون انتخاب رشته می کنه که خیلی خیلی معتبر تر هستش
موفق باشید
اعلام شد که از روز 2شنبه صبح نرم افزار روی سایت قرار میگیره.
گفته شد شاید گروه ها هم دسته بندی بشن مثلا گروه ریاضی و فنی فردا صبح و سایر گروه ها به ترتیب روزهای بعد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)