تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 432 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام .دفترچه تکمیل ظرفیت کی میاد ؟
    فکر نکنم دفترچه ای باشه اگه اعلام بشه اینترنتیه

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10

نتایج آزمون جامع دانشگاه جامع علمی کاربردی عوض شد خیلی از دوستان من که قبول شده بودن الآن تو نتایج جدید مردود شدن
    حتما برید سر بزنید و برسی کنید
    ممنون كه اطلاع دادي

من مجدد نگاه كردم قبول شدم ..

حالا ميشه بگي واسه چي عوض كردن ؟ اين چه مدليه ؟‌

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

ممنون كه اطلاع دادي

من مجدد نگاه كردم قبول شدم ..

حالا ميشه بگي واسه چي عوض كردن ؟ اين چه مدليه ؟‌
    والا نمیدونم چی شد که عوض شد همش از ناهماهنگی ها و عدم نظم تو این دانشگاهه
    کل دخترهای گروه نرم افزار که ما بودیم همه افتادن و پسرها هم که بودیم نصفشون افتادن من شانس اوردم بغل یکی از دوستام بودم هر کتاب رو 3 بار خونده بود دقیقا هرچی زد منم زدم و به بقیه هم رسوندم ولی نمیدونم چرا یکسری افتادن
    به هر حال شانس اوردم من قبول شدم دوست من هم قبول شده بود زمانی که نتایج اولیه رو داده بودن و وقتی که نتایج جدید اومد بنده خدا مردود شده بود

4. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10

والا نمیدونم چی شد که عوض شد همش از ناهماهنگی ها و عدم نظم تو این دانشگاهه
    کل دخترهای گروه نرم افزار که ما بودیم همه افتادن و پسرها هم که بودیم نصفشون افتادن من شانس اوردم بغل یکی از دوستام بودم هر کتاب رو 3 بار خونده بود دقیقا هرچی زد منم زدم و به بقیه هم رسوندم ولی نمیدونم چرا یکسری افتادن
    به هر حال شانس اوردم من قبول شدم دوست من هم قبول شده بود زمانی که نتایج اولیه رو داده بودن و وقتی که نتایج جدید اومد بنده خدا مردود شده بود
    عجب

به خدا ديگه شورشو در آورده اين دانشگاه علمي كاربردي

حالا با اين وضع سالي 3 بار پذيرش دانشجو پودماني داره

به هر حال خوشحالم كه شما قبول شدي

6. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

عجب

به خدا ديگه شورشو در آورده اين دانشگاه علمي كاربردي

حالا با اين وضع سالي 3 بار پذيرش دانشجو پودماني داره

به هر حال خوشحالم كه شما قبول شدي
    وحید جان فقط خداروشکر میکنم از شر این دانشگاه رات شدم یعنی بدتر از این دیگه نمیشد
    هم هزینه و هم وقت آخر سرش هم این آزمون
    به هر حال خداروشک هم ما قبول شدیم و هم شما این مقطع رو به خیر و خوشی تموم کردیم ولی من هرکی رو ببینم بخواد بره پودمانی جدا منصرفش میکنم مگه اینکه چاره ای نداشته باشه

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من هم از درد ناچاری رفتم ثبت نام کردم . فقط با این وضعیت که شما می گید خدا به داد ما برسه .!!
    الان 22 ساله هستم فکر کنم 26 سالگی یک فوق دیپلم بگیرم آن هم از نوع پودمانی !!!
    اولین چیزی که فعلا فهمیدم بی نظمی شدید در برنامه ریزی این دانشگاه هست .

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

از شما هم موقع ثبت نام اصل مدرک دیپلم را گرفتند ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

بله .. گرفتند ...

براتون آرزوي موفقيت دارم ... فقط اين رو بگم سعي كنيد كليه دروس رو بار اول پاس كنيد يعني مثلا درس x كه مال پودمان 3 هست ، اگه شما خدايي نكرده بيافتيد ديگه كارتون تمومه ...
    بايد صبر كني تا دوباره تو دانشگاه ارائه بشه .. امكان داره شما برسي به پودمان 6 ولي هنوز اون درس ارائه نشده باشه و يا اگه پيش نياز درس ديگه اي باشه كه ديگه بدتره ...
    بايد بري بگردي ببيني تو كدوم شهر و كدوم مركز هست و برگه مهمان بگيري واسه اون درس بري يه مركز علمي كاربردي ديگه بخوني كه اونم مشكلات مربوط به خودش رو داره

نكته هايي جالب و شنيدني :

من يكي از دوستام تو مركز جهاد دانشگاهي تبريز خونده ... وقتي بعد از 4 سال كه تموم كرد ، رفت براي تسويه و ديد كه 2 تا از نمره هاي دروس پودمان دوم نيست و گم شده ( بله درست خوندي دوست عزيز گم شده ... اينجور چيزا تو دانشگاه علمي كاربردي عاديه) هر كاري كرد قبول نكردن كه خونده ، بيچاره نتونست امتحان جامع مهر 87 رو بده و دوباره اون درس ها رو انتخاب واحد كرد و مجدد خوند و اسفند 87 امتحان جامع داد

و يا يكي از دوستام كل شهريه هر پودمان رو سر وقت داده بود ولي آخر سر موقع تسويه گفتن 150 هزار تومن بدهكاري و اگه ندي نميتوني امتحان جامع بدي ، اين بدبخت هم 150 تومن رو داد ...

منم كه تو مركز مديريت صنعتي تبريز خوندم آخر سر موقع تسويه مسئول آموزش دانشگاه گفت : 3 تا از دروس ترم اول رو نخوندي ولي چون پس از اتمام هر پودمان يه كارنامه براي درسهاي پاس شده ميگرفتم و ميدونستم كه اينجوري ميشه كارنامه اون پودمان رو در آوردم كردم تو چشمهاي يارو و گفتم كثافت پس اين چيه ؟ يارو هنگ كرد و ازم عذر خواهي كرد

و بعد از اون رفتم امور مالي گفتن 110 هزار تومن بدهكاري و بايد بدي ولي چون كليه فيش هاي واريزي و برگه هاي انتخاب واحدم رو نگه داشته بودم بازم كردم تو چشم يارو و گفتم اين چيه ؟ و بازم عذر خواهي كرد و كارم راه افتاد

خلاصه پيگير كارات باش و از كليه مدارك كپي بگير و نگه دار و يا شماه فيش و .. رو يادداشت كن نگه دار

12. 2 کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خلاصه پيگير كارات باش و از كليه مدارك كپي بگير و نگه دار و يا شماه فيش و .. رو يادداشت كن نگه دار

1000% تایید میشه حتما همیشه از مدارکت کپی بگیر و همیشه بابت هر چیزی ازشون فیش بگیر

من گفتم هنوز مدرکم اماده نیست رفتم از مدیر هنرستانمون یک نامه گرفتم بردم دانشگاه قبول کردن

من هم از درد ناچاری رفتم ثبت نام کردم . فقط با این وضعیت که شما می گید خدا به داد ما برسه .!!
    الان 22 ساله هستم فکر کنم 26 سالگی یک فوق دیپلم بگیرم آن هم از نوع پودمانی !!!
    اولین چیزی که فعلا فهمیدم بی نظمی شدید در برنامه ریزی این دانشگاه هست .
    انشالله که موفق باشی فقط سعی کن به قول دوست خوبم وحید عزیز هیچ درسی رو نیوفتی وگرنه کلاهت پس معرکست چون هر ترم که همون رشته شما رو پذیرش ندارن که اینطوری اگه درسی رو بیوفتی معلوم نیست کی بتونی بگیری
    اگه درست بهتون واحد ها رو ارائه کنند و تابستون هم واحد بدن 2 سال و نیم طول میکشه

14. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان شرایط نظام وظیفه و همچنین معدل مدرک در ورود به علمی کاربردی را توضیح بدهید ؟
    هم ترمی هم پودمانی
    البته اگه در حال گذراندن انجام وظیفه باشیم می تونیم شرکت کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •