آقا این کلید نهایی که با قبلی مو نمیزنه حتی آدرس محل آپلود هم همون قبلیه هست !!!!!!
آقا این کلید نهایی که با قبلی مو نمیزنه حتی آدرس محل آپلود هم همون قبلیه هست !!!!!!
واقعا خنده داره...
این سازمان سنجش دیگه شورشو در اوورده..
معلم شیمی ما قسم میخورد میگفت 1 سوال رو مطمئنم شیمی غلط داره بعد پاسخ نهایی رو ببینید مو نمیزنه با قبلیش..
حرف لورد مصطفی رو هم کاملا تایید میکنم..
من نمیدونم کی این سازمان سنجش میخواد به راه بیاد..به کتاب های خودشون هم اعتماد نمیکنند..!!
حاجی اولا اینکه من اونجا که گفتی رو دیدیم..واضح نگفته و فقط گفته به آفرینش توجهی ندارند و اصلا حرفی از باز آفرینی نیاورده..
در حالیکه شما برو ادبیات 2 رو ببین عین جمله سوال رو در قسمت حماسه ی مصنوع میبینی....
من تعجب از شما میکنم این حرفو زدید...!
در مورد این سوال ادبیات من قبل از کنکور سر این موضوع هنگ کرده بودم سر کنکور هم خیلی راحت سه تاش تو یه تریپ بود دیگری رو زدم
در این مورد ادبیات دوم و پیش متناقض هستند.
من خیلی وقت پیش از دبیرمون پرسیدم گفت پیش درسته.
اون فیزیکه رو هم حذف نکردن(o , o پریم)
اگه دقت کرده باشین دقیقا پاسخنامه جدید همون قدیمیه...یعنی یه پاسخ نامه جدید از اول پر نکردند.. چون اونجاهایی که کمرنگ هست در پاسخ نامه جدید هم کم رنگ هست..خوب حتما سوالی به نظرشون غلط نبوده !!!! شماره سازمان سنجش بخش مربوط به سوال رو دارید؟ اگر نشد خودم پا میشم میرم سازمان سنجش..
آقا محمود منم سر جلسه دیدم 3 تاش مصنوع هست یکیش طبیعی اما چون کتاب دوم دقیق یادم بود ترجیح دادم نزنم سوال رو...
و ای کاش میزدم چون ایین سازمان سنجش هنوز هم به راه نیومده و هر سال غلط هایی کنکور داره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس چی میگه
یه بررسی کن
نمیدونید رتبم چند میشه
.راستش من تنها ادبیات پیش و 3 رو خونده بودم واسه همین تو کنکور هم وقتی آفرینش حماسه رو دیدم یاد همون صفحه ادبیات پیش افتادمو ادیسه رو زدم ....خدا رو شکر سنجش هم همین گزینه رو صحیح زده ....ولی در کل آدم وقتی میبینه همه گزینه ها به جز ادیسه مصنوع هستند پس دیگه عقل میگه برو ادیسه رو بزن !!!!!!![]()
نه داداش این غلطه
اینا احتمالا تو صورت سوال می خواستن بنویسن (می شود )
آقا کسی تلفنی نداره از سنجش که مربوط به همین جور اعتراض ها باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)