تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 89 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

که البته باید بازی ها دوباره با این LT پچ بشن:

With the new iXtreme LT+ v3.0, original game discs will need to be analyzed by Xbox Backup Creator in order to gain disc topology data. This data replaces the need for AP2.5/dae.bin data and enables any AP2.5 challenge to be answered correctly
    یه سوال برای من پیش اومد.
    دستگاه من در حال حاضر LT1.9 داره.امروز چند تا بازی خریدم که LT2 می خواد.با این حساب برای اجرای این بازی ها باید LT2 بریزم و زمانی هم که LT3 بیاد نمی تونم این بازی ها رو باهاش اجرا کنم و باید این بازی ها رو بریزم دور؟
    سوال بعدی اینکه LT3 برای اجرا افلاین هم لازمه؟ یعنی من که اصلا انلاین بازی نمی کنم هم برای اجرای افلاین بازی های جدید بایدLT3 بریزم؟
    Last edited by amirfiri; 27-11-2011 at 13:49.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

یه سوال برای من پیش اومد.
    دستگاه من در حال حاضر LT1.9 داره.امروز چند تا بازی خریدم که LT2 می خواد.با این حساب برای اجرای این بازی ها باید LT2 بریزم و زمانی هم که LT3 بیاد نمی تونم این بازی ها رو باهاش اجرا کنم و باید این بازی ها رو بریزم دور؟
    سوال بعدی اینکه LT3 برای اجرا افلاین هم لازمه؟ یعنی من که اصلا انلاین بازی نمی کنم هم برای اجرای افلاین بازی های جدید بایدLT3 بریزم؟
    اینجور که اعلام کردن این پچ فقط برای بازی هایap2.5هست و نه بازی هایxgd3اگه هم lt+3بیاد بازی های فعلی قابل اجرا هست فقط بازی هایap2.5پچ دوباره میخوان.
    lt+3برای امنیت بیشتر تو لایو هست و نیز برای کسانی که داشبردشون به طور مخفی آپدیت شده و دیگه نمیتونن بازی هایxgd3رو اجرا کنن.اگه شما تا حالا لایو نرفتید من توصیه میکنمlt+2رو بریزید و بازی هارو اجرا کنید.
    البته تضمینی نیست که تا چند هفته دیگه مایکروسافت قفل جدیدی بیرون نده و به lt+جدید نیازی نباشه

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من 2و3 روزه به جرگه xbox دارا پیوستم.من چیز زیادی از بازی هاش نمیدونم.راستیتش اکثرا هم فوتبالو بازیای ورزشی میکنم. دستگاه رو که میخریدم برام آخرین آپدیت رو برام ریختو کپی خورش کرد که فکر کنم با توضیحاتی که بچه ها نوشتن همون lt2 هست.بهم گفتن که اصلا آنلاین بازی نکنم.میخواستم بدونم اینکه نوشتید lt3 بیاد میشه آنلاین بازی کرد منظور چیه؟و کلا یه سری توضیحات بهم در مورد آپدیت ها و بازی های آنلاین اگه میشه بدید.ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من 2و3 روزه به جرگه xbox دارا پیوستم.من چیز زیادی از بازی هاش نمیدونم.راستیتش اکثرا هم فوتبالو بازیای ورزشی میکنم. دستگاه رو که میخریدم برام آخرین آپدیت رو برام ریختو کپی خورش کرد که فکر کنم با توضیحاتی که بچه ها نوشتن همون lt2 هست.بهم گفتن که اصلا آنلاین بازی نکنم.میخواستم بدونم اینکه نوشتید lt3 بیاد میشه آنلاین بازی کرد منظور چیه؟و کلا یه سری توضیحات بهم در مورد آپدیت ها و بازی های آنلاین اگه میشه بدید.ممنونم
    ببینید ما که داریم بازی کپی انجام میدیم در واقع کار خلاف قانونه.مایکروسافت هم یه مجازاتی برامون در نظر گرفته.اون مجازات اینه که اگه وصل بشی لایو هر کاری میکنه تا جلوی وصل شدن دوبارتو به لایو بگیره و یه سری کارای دیگه(مثلا بن کردن یا فلگ کردن)
    حالا اینLt+ها هم فریم ویر های جایگزین کپی باز ها برای اجرای بازی های کپی هست که ما ازش استفاده میکنیم.و در ظمن این فریم ویر ها امنیت مارو تو لایو تامین میکنن.(لایو همون محیط آنلاین هست)البته هر چند وقت یکبار ماکروسافت هم یه کارایی زد این فریم ویر میکنه.یکی از جدیدترین این کارا اینه که به طور اتوماتیک داشبردتون رو آبدیت میکنه و در نتیجه دیگه نمیتونید بازی هایxgd3رو بازی کنید(یه قفل تقریبا جدید استxgd3)حالا برای این مشکل قرارهlt+3عرشه بشه پس به طور جد توصیه میکنم برای جلوگیری از بن شدن و نیز اجرای بازی های جدید فعلا لایو نرید تا بعد6دسامبر

6. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببینید ما که داریم بازی کپی انجام میدیم در واقع کار خلاف قانونه.مایکروسافت هم یه مجازاتی برامون در نظر گرفته.اون مجازات اینه که اگه وصل بشی لایو هر کاری میکنه تا جلوی وصل شدن دوبارتو به لایو بگیره و یه سری کارای دیگه(مثلا بن کردن یا فلگ کردن)
    حالا اینLt+ها هم فریم ویر های جایگزین کپی باز ها برای اجرای بازی های کپی هست که ما ازش استفاده میکنیم.و در ظمن این فریم ویر ها امنیت مارو تو لایو تامین میکنن.(لایو همون محیط آنلاین هست)البته هر چند وقت یکبار ماکروسافت هم یه کارایی زد این فریم ویر میکنه.یکی از جدیدترین این کارا اینه که به طور اتوماتیک داشبردتون رو آبدیت میکنه و در نتیجه دیگه نمیتونید بازی هایxgd3رو بازی کنید(یه قفل تقریبا جدید استxgd3)حالا برای این مشکل قرارهlt+3عرشه بشه پس به طور جد توصیه میکنم برای جلوگیری از بن شدن و نیز اجرای بازی های جدید فعلا لایو نرید تا بعد6دسامبر
    ممنونم از توضیحات کامل و خوبت.پس من تو این انجمن هستم تا روش جدید با امنیت لایو عرضه بشه و از خودتون توضیحاتش رو یاد بگیرم که ما هم به لایو بازها بپیوندیم.بازم تشکر

داره خودمونی میشه devasations3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تاریخ ساخت کنسول2011.2.22 هست فکر کنم 0225 باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تاریخ ساخت کنسول2011.2.22 هست فکر کنم 0225 باشه
    و باز هم شمکل کم بود آموزش تو فروم خودمون.
    متاسفانه تو فروم خودمون آموزشش نیست و من براتون لینک آموزش بازی سنتر رو میزارم(تو نقطه چین ها به اینگیلیسی بنویس بازی سنتر):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه devasations3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مرسی ...ولی چند تا سوال داشتم 1.چرا انلاک میکنیم یا از کجا بدونم مال من انلاک شده هست
    2.روشهای دیگه هم هست که لحیم کاری و اینا نباشه یعنی نرم افزاری انجام بدیم و در اخر هم اینکه من وقتی کنسول رو خریدم 1.91 روش بود کنسول هم باز نشده بود اونا چیکار کردن ؟ میتونم اونطوری lt2.0 بریزم؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب Lt 2.01 برای درایوهای هیتاچی و سامسونگ عرضه شد.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسی ...ولی چند تا سوال داشتم 1.چرا انلاک میکنیم یا از کجا بدونم مال من انلاک شده هست
    2.روشهای دیگه هم هست که لحیم کاری و اینا نباشه یعنی نرم افزاری انجام بدیم و در اخر هم اینکه من وقتی کنسول رو خریدم 1.91 روش بود کنسول هم باز نشده بود اونا چیکار کردن ؟ میتونم اونطوری lt2.0 بریزم؟
    1. درایو های اسلیم (به جز 9504 که اونا هم با داشبورد جدید لاک میشن) Flash Protected هستن ، یعنی نمیشه فرمویر روشون فلش کرد... واسه همین باید اول آنلاک بشن ، تا بشه روش فرمویر ریخت...
    2. واسه ی اسلیم ، تنها راه بستگی به برد درایو ، یا مته کاری ــه یا مقاومت و این کارا... امکان هم نداره بدون باز کردن کنسول LT+ زده باشن... واسه ی کنسول های فت هم که نیازی به دستکاری سخت افزاری نیست باید کنسول باز شه و درایو به پی سی وصل بشه...

14. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •