تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 47 اولاول ... 374344454647
نمايش نتايج 461 به 468 از 468

نام تاپيک: Aino جاوای لمسی اسلایدر با دوربین 8 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

@ Hamid..God
    سلام
    ميگم آينو چطور گوشي اي هست؟ با آپديت هايي كه احتمالا براش اومده گوشي خوبيه؟
    مثل جاواهاي ديگه سوني اريكسون سورعتش خوبه؟
    عكاسيش چطوريه؟
    عيبش چيه؟
    ممنون
    براي خانوم ميخوام
    سرعتش نسبتا خوبه ولي اگه اطلاعات زياد باشه يكم كند ميشه
    عكاسيش خيلي خوبه،من ازش راضيم
    عيب خيلي خفني نداره ولي يكي همين كه سرعتش وقتي اطلاعات زياد باشه يكم مياد پايين. مثلا عكس اگه زياد باشه قسمت عكس رو يه مقدار دير باز ميكنه.آهنگ هم همينطور ولي بازم خيلي بد نيست
    يكي هم قسمت لمسيش هر چندوقت يه بار هنگ ميكنه كه ميشه يه دور كشوييش رو باز بسته كرد كه از هنگي در بياد
    در كل از نظر من گوشي خيلي خوبيه،مخصوصا اگه براتون زيبايي مهمه.مه هنوز بعد چند ماهي كه اين گوشي رو دارم هر وقت نگاهش ميكنم لذت ميبرم.هر كسي هم گوشيم رو ديده اولين چيزي كه گفته اين بوده كه چقدر قشنگه

2. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوست عزيز شما قبل از اين گوشي با گوشي ديگه سوني اريكسون كه جاوا باشه كار كردين؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بله حدود 3 سال W810i داشتم
    به نظرم سرعت W810 بيشتر بود،البته من تو اون 600 مگ اطلاعات داشتم ولي توي اين نزديك حدود 1.8 گيگ ولي در كل بازم فكر كنم در شرايط برابر سرعت اون بيشتر بود

5. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sammira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    هرجا که منو بخوان

پيش فرض پک کامل گوشی

بچه ها خسته نباشین
    راستش من تو 3 تا گوشی گیر کردم ویواز ساتیو اینو حالا معیارهام

1.پشتیبانی از همه بازی های جاوا
    2.کیفیت صدای خوب برای پخش موزیک
    3.دوربین حداقل با کیفیت که تا حدودی نیازمو ارضا کنه
    4.مسیج دادن باهاش راحت باشه یعنی تو دست باشه
    فکر کنم کلا همینا بود و اخریش اینکه خواهشا التماس میکنم من تا 12اردیبهشت وقت دارم بگین کدومش خوبه راستش من بیشتر تو اینو گیر کردم اما بازم راهنمایی شما یه چیز دیگه هستش ببخشین اینقدر متنم زیاد شد ولی ببگین تو پکش چی داره که سرم کلاه نره یکی از دوستان من که اینو خرید گفت پایه نداره راسته؟

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

فکر کنم کلا همینا بود و اخریش اینکه خواهشا التماس میکنم من تا 12اردیبهشت وقت دارم بگین کدومش خوبه راستش من بیشتر تو اینو گیر کردم اما بازم راهنمایی شما یه چیز دیگه هستش ببخشین اینقدر متنم زیاد شد ولی ببگین تو پکش چی داره که سرم کلاه نره یکی از دوستان من که اینو خرید گفت پایه نداره راسته؟
    ببينيد براي همه موارد بالا من گوشي ويواز رو پيشنهاد ميكنم! حالا براي اين كه مسج دادن بيشتر حال بده و به قول شما تو دست تر باشه كيبورد دارش بهتر ميتونه باشه.
    ولي براي ساپورت كامل بازي هاي جاوا ،‌آينو خوب مطمئنا بهتره و چون خودش پلت فورم جاواست خوراكش ميشه همين بازي هاي جاوا
    ... حالا !‌ به نظر من كلا شما ويواز رو بگير خيلي بيشتر از آينو راضيت ميكنه !
    درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!‌ولي اين جديدا اينا رو نداره!‌يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas
    سوالي بود در خدمتيم

8. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بچه ها خسته نباشین
    راستش من تو 3 تا گوشی گیر کردم ویواز ساتیو اینو حالا معیارهام

ببينيد براي همه موارد بالا من گوشي ويواز رو پيشنهاد ميكنم! حالا براي اين كه مسج دادن بيشتر حال بده و به قول شما تو دست تر باشه كيبورد دارش بهتر ميتونه باشه.
    ولي براي ساپورت كامل بازي هاي جاوا ،‌آينو خوب مطمئنا بهتره و چون خودش پلت فورم جاواست خوراكش ميشه همين بازي هاي جاوا
    درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!‌ولي اين جديدا اينا رو نداره!‌يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas
    سوالي بود در خدمتيم
    منم با اين دوستمون موافقم،در كل ويواز بگيريد بهتره.من چون آينو دارم بيشتر جوابتون رو راجع به آينو ميدم
    1.آينو چون جاواس پس فكر كم پشتيبانيش براي بازي هاي جاوا خيلي بهتر باشه
    2.آينو پخش صداش زياد قوي و بلند نيست ولي كيفيتش بالاس براي همين وقتي با هندزفري گوش بديد عاليه. حالا ويواز رو نميدونم
    3.عكس برداريه آينو خيلي خوبه
    4.اين كانورسيشن آينو كه عاليه ولي vivaz pro چون دكمه هاش سبك كيبورده،مسيج دادن باهاش راحت تره

در مجموع ويواز معمولي و اينو تقريبا در يه سطحن(البته ويواز چون سيستم عامل داره و تمام لمسيه ميشه گفت بهتره ولي من چون دوست داشتم دكمه هم داشته باشه آينو خريدم.البته آينو از نظر ظاهري خيلي بهتر از ويواز معموليم هست) ولي vivaz pro از جفتشون بهتره.
    درباره گوشي بلوتوث آينو هم من چند وقت پيش رفتم پرسيدم،گفتن خود گوشي بلوتوثش قيمتش نزذيك به 100 تومن هست براي همين از تو پك كاملش برداشتن كه هر كي نخواست نخره
    Last edited by MCSE MAN; 11-04-2011 at 18:33.

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sammira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    هرجا که منو بخوان

پيش فرض

سوالي بود در خدمتيم
    خیلی ممنونم از اینکه برام وقت گذاشتی و جحوابمو دادی

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

منم با اين دوستمون موافقم،در كل ويواز بگيريد بهتره.من چون آينو دارم بيشتر جوابتون رو راجع به آينو ميدم
    1.آينو چون جاواس پس فكر كم پشتيبانيش براي بازي هاي جاوا خيلي بهتر باشه
    2.آينو پخش صداش زياد قوي و بلند نيست ولي كيفيتش بالاس براي همين وقتي با هندزفري گوش بديد عاليه. حالا ويواز رو نميدونم
    3.عكس برداريه آينو خيلي خوبه
    4.اين كانورسيشن آينو كه عاليه ولي vivaz pro چون دكمه هاش سبك كيبورده،مسيج دادن باهاش راحت تره

در مجموع ويواز معمولي و اينو تقريبا در يه سطحن(البته ويواز چون سيستم عامل داره و تمام لمسيه ميشه گفت بهتره ولي من چون دوست داشتم دكمه هم داشته باشه آينو خريدم.البته آينو از نظر ظاهري خيلي بهتر از ويواز معموليم هست) ولي vivaz pro از جفتشون بهتره.
    درباره گوشي بلوتوث آينو هم من چند وقت پيش رفتم پرسيدم،گفتن خود گوشي بلوتوثش قيمتش نزذيك به 100 تومن هست براي همين از تو پك كاملش برداشتن كه هر كي نخواست نخره
    از شما هم ممنونم دوست من

12. این کاربر از sammira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من الان 8 گیگ اطلاعات روش دارم ولی خیلی کند نشده البته اون قسمت مدیا سنترش که مبتنی بر فلش از همون اول یکم گیج میزد با این حال برا کسایی که خیلی اهل گوشی بازی نیستن و یه گوشی روون و راحتو صد البته زیبا میخوان مناسب ترین گوشیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •