تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 312 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

2. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

امیدوارم FIFA 10 مثل قبلی ها نباشه!
    همیشه EA یکم چمن و لباس تماشاگرارو عوض میکنه و بازی رو میده بیرون.
    امیدوارم تغییرات اساسی در گیم پلی و سبک بازی و مخصوصا گرافیک بازی انجام بده.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امیدوارم FIFA 10 مثل قبلی ها نباشه!
    همیشه EA یکم چمن و لباس تماشاگرارو عوض میکنه و بازی رو میده بیرون.
    امیدوارم تغییرات اساسی در گیم پلی و سبک بازی و مخصوصا گرافیک بازی انجام بده.
    قراره توی این نسخه برای اولین بار در تاریخ بازیهای فوتبال از 360degree movement استفاده بشه که به نظر من همین یک کار خودش یک بتنهایی یک تغییر اساسی و شگرف محسوب میشه و دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمیزاره .من که بی صبرانه منتظر این نوآوری هستم .

5. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسي نويد جون البته من همون روز اول توي پست اول گذاشتمش لينك هاي GT رو ولي به هر حال متشكر

فدات بچسبم نويد نيستي بي وفا

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا این تیزر چیز جدیدی را نسبت به نسخه ی قبل نشان میده؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

نه خير تائيد نميشه اكتبر منتشر ميشه شايد چيز ديگه اي در مورد فيفا قراره توي مرداد منتشر بشه. يا شايدم يه شايعه بي اساس
    حتما نسخه دمو هست.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

360 Degree Dribbling

Believe it or not the players in FIFA 09 could only move in 8 directions. Up/Down, Left/Right and Diagonals. You might not have noticed it, but at times this led to a feeling of frustration in the way players dribbled and turned with the ball.

360 Degree dribbling totally frees you from those 8 directional constraints. It's the first time ever in a football game. Literally a super fluid way to move with the ball. We've introduced a larger area of 'control' in front of the players, wider dribble touches and a much more responsive and accurate pad reading system to allow you to go wherever you want. With practice it's even possible to switch the ball from one foot to the other.

Skilled Dribbling

In addition to the 360 system above we wanted to give skilled dribblers the ability to rapidly move the ball laterally. Imagine you're down near the corner flag and are being pressed by a defender.

By pressing the top left bumper you can take rapid, high fidelity touches of the ball to jink left and right to throw defenders momentum. It's also useful in other areas of the pitch.

توی این متن یک چیزایی در مورد حرکت و دریبل 360 درجه گفته شده .من خودم کنسولxbox یا ps3 ندارم که از این سیستم حرکتی جدید لذت ببرم امااین نوآوری جدید برای طرفداران بازی حتما جذابیت زیادی خواهد داشت .

---

شما باورنمیکنین(این نوآوری جدیدو) توی فیفا 09 شما میتونستین فقط در8 جهت حرکت کنید .بالا پایین چپ و راست و حرکت مورب .ممکنه تا الان به این مساله نوجهی نداشته باشین اما بعضا محدودیت در چرخش با توپ و همینطور در دریبل زنی یک حالت ناامیدی و یاس در شما ایجاد کرده .

بطور کل حرکت کردن با توپ بشکل 360 درجه شما رو از محدودیت در 8 جهت آزاد میکنه .این نوآوری برای اولین بار در دنیای بازیهای فوتبال داره اتفاق میفته .بطور تحت الفظی میشه گفت یک شناوری کامل در حرکت با توپ .ما دامنه محدوده کنترل بازیکنان توسط گیمرها رو افزایش دادیم .گستره وسیع تر حرکت با توپ و عکس العمل بسیار سریع تر و دقیق تر بواسطه سیستم ترجمان پد این اجازه رو به شما میده که هر مانوری که دلتون میخاد توی بازی انجام بدین .با تمرین بیشتر حتی این امکان براتون فراهم میشه که توپو از یک پا به پای دیگه منتقل کنید.

حرکت و دریبل تخصصی

علاوه بر اونچه که بالا گفتیم ما تصمیم گرفتیم به کسانی که مهارت بالایی در دریبل زنی و حرکت با توپ دارن این امکان رو بدیم که بتونن حرکات سریعی با توپ از دو طرف و از دو پهلو با توپ داشته باشن .تصور کنین که شما گوشه زمین نزدیک پرچم کرنر بوسیله مدافعین حریف تحت فشار قرار دارین .با فشار دادن دکمه بالا چپ راست دسته بازی شما میتونین با یک چرخشی سریع به چپ یا راست حرکت دقیقی با توپ از میان مدافعین داشته باشین .همچنین این سیستم برای بقیه نقاط زمین هم مثمر ثمر و مفید خواهد بود .
    Last edited by 4039; 07-07-2009 at 11:46.

10. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فکر نمی کنم که دیگه بشه با جهت ها بازی کرد دیگه؟
    آخه داداشم همیشه تویه PS3 چراغو خاموش می کرد و با جهت ها بازی میکرد!
    دیگه واقعا فکر کنم جهت هایه کیبورد هم نمی تونه کارساز باشه!
    باید حتمی با آنالوگ بازی کرد!
    چون تنها آنالوگه که میشه 360 درجه چرخوندش و نه هیچی ( البته موسم میشه )
    و این میتونه یکی از دلایلی باشه که باز هم فیفا برایه PC مثل فیفا کنسول نباشه!
    چقدر از این EA خوشم میاد که هر سال داره رقیبشو میکوبونه با نو آوری هایه فوق العاده ( برایه اولین بار در تاریخ بازی هایه کامپیوتری ، فوتبال )

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آخه داداشم همیشه تویه PS3 چراغو خاموش می کرد و با جهت ها بازی میکرد!
    منظورت PS2 هستش ؟! PS3 که دسته هاش چراغ نداره ! یکی داره که برای روشن خاموش شدن خوب دسته هستش نه برای آنالوگ ها !

داره خودمونی میشه worldwar_1914's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    یه سوال fifa10تومرداد منتشر میشه من تودوهفته نامه دنیای بازی خوندم که تاریخ انتشارش مردادماه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •