Debut Teaser
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از لینک های GT !
Debut Teaser
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از لینک های GT !
امیدوارم FIFA 10 مثل قبلی ها نباشه!
همیشه EA یکم چمن و لباس تماشاگرارو عوض میکنه و بازی رو میده بیرون.
امیدوارم تغییرات اساسی در گیم پلی و سبک بازی و مخصوصا گرافیک بازی انجام بده.
قراره توی این نسخه برای اولین بار در تاریخ بازیهای فوتبال از 360degree movement استفاده بشه که به نظر من همین یک کار خودش یک بتنهایی یک تغییر اساسی و شگرف محسوب میشه و دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمیزاره .من که بی صبرانه منتظر این نوآوری هستم .
مرسي نويد جون البته من همون روز اول توي پست اول گذاشتمش لينك هاي GT رو ولي به هر حال متشكر
فدات بچسبم نويد نيستي بي وفا![]()
حالا این تیزر چیز جدیدی را نسبت به نسخه ی قبل نشان میده؟
حتما نسخه دمو هست.
360 Degree Dribbling
Believe it or not the players in FIFA 09 could only move in 8 directions. Up/Down, Left/Right and Diagonals. You might not have noticed it, but at times this led to a feeling of frustration in the way players dribbled and turned with the ball.
360 Degree dribbling totally frees you from those 8 directional constraints. It's the first time ever in a football game. Literally a super fluid way to move with the ball. We've introduced a larger area of 'control' in front of the players, wider dribble touches and a much more responsive and accurate pad reading system to allow you to go wherever you want. With practice it's even possible to switch the ball from one foot to the other.
Skilled Dribbling
In addition to the 360 system above we wanted to give skilled dribblers the ability to rapidly move the ball laterally. Imagine you're down near the corner flag and are being pressed by a defender.
By pressing the top left bumper you can take rapid, high fidelity touches of the ball to jink left and right to throw defenders momentum. It's also useful in other areas of the pitch.
توی این متن یک چیزایی در مورد حرکت و دریبل 360 درجه گفته شده .من خودم کنسولxbox یا ps3 ندارم که از این سیستم حرکتی جدید لذت ببرم امااین نوآوری جدید برای طرفداران بازی حتما جذابیت زیادی خواهد داشت .
---
شما باورنمیکنین(این نوآوری جدیدو) توی فیفا 09 شما میتونستین فقط در8 جهت حرکت کنید .بالا پایین چپ و راست و حرکت مورب .ممکنه تا الان به این مساله نوجهی نداشته باشین اما بعضا محدودیت در چرخش با توپ و همینطور در دریبل زنی یک حالت ناامیدی و یاس در شما ایجاد کرده .
بطور کل حرکت کردن با توپ بشکل 360 درجه شما رو از محدودیت در 8 جهت آزاد میکنه .این نوآوری برای اولین بار در دنیای بازیهای فوتبال داره اتفاق میفته .بطور تحت الفظی میشه گفت یک شناوری کامل در حرکت با توپ .ما دامنه محدوده کنترل بازیکنان توسط گیمرها رو افزایش دادیم .گستره وسیع تر حرکت با توپ و عکس العمل بسیار سریع تر و دقیق تر بواسطه سیستم ترجمان پد این اجازه رو به شما میده که هر مانوری که دلتون میخاد توی بازی انجام بدین .با تمرین بیشتر حتی این امکان براتون فراهم میشه که توپو از یک پا به پای دیگه منتقل کنید.
حرکت و دریبل تخصصی
علاوه بر اونچه که بالا گفتیم ما تصمیم گرفتیم به کسانی که مهارت بالایی در دریبل زنی و حرکت با توپ دارن این امکان رو بدیم که بتونن حرکات سریعی با توپ از دو طرف و از دو پهلو با توپ داشته باشن .تصور کنین که شما گوشه زمین نزدیک پرچم کرنر بوسیله مدافعین حریف تحت فشار قرار دارین .با فشار دادن دکمه بالا چپ راست دسته بازی شما میتونین با یک چرخشی سریع به چپ یا راست حرکت دقیقی با توپ از میان مدافعین داشته باشین .همچنین این سیستم برای بقیه نقاط زمین هم مثمر ثمر و مفید خواهد بود .
Last edited by 4039; 07-07-2009 at 11:46.
فکر نمی کنم که دیگه بشه با جهت ها بازی کرد دیگه؟
آخه داداشم همیشه تویه PS3 چراغو خاموش می کرد و با جهت ها بازی میکرد!
دیگه واقعا فکر کنم جهت هایه کیبورد هم نمی تونه کارساز باشه!
باید حتمی با آنالوگ بازی کرد!
چون تنها آنالوگه که میشه 360 درجه چرخوندش و نه هیچی ( البته موسم میشه )
و این میتونه یکی از دلایلی باشه که باز هم فیفا برایه PC مثل فیفا کنسول نباشه!
چقدر از این EA خوشم میاد که هر سال داره رقیبشو میکوبونه با نو آوری هایه فوق العاده ( برایه اولین بار در تاریخ بازی هایه کامپیوتری ، فوتبال)
منظورت PS2 هستش ؟! PS3 که دسته هاش چراغ نداره ! یکی داره که برای روشن خاموش شدن خوب دسته هستش نه برای آنالوگ ها !آخه داداشم همیشه تویه PS3 چراغو خاموش می کرد و با جهت ها بازی میکرد!
سلام
یه سوال fifa10تومرداد منتشر میشه من تودوهفته نامه دنیای بازی خوندم که تاریخ انتشارش مردادماه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)