خوب بگو ببینم کجاست این آقا؟!
آخه من خیلی با تنظیمات این گوشی ور رفتم ولی انگار نه انگار.....ما که بخیل نیستیم، خداکنه همینطور باشه که میگی، تا پوز این رنواری هارو به خاک بمالیم!!!(حال میکنی کل کل الجی با الجی رو!!
)
خوب بگو ببینم کجاست این آقا؟!
آخه من خیلی با تنظیمات این گوشی ور رفتم ولی انگار نه انگار.....ما که بخیل نیستیم، خداکنه همینطور باشه که میگی، تا پوز این رنواری هارو به خاک بمالیم!!!(حال میکنی کل کل الجی با الجی رو!!
)
نميدونم والا. حالا وقتي رفتم گوشيمو بگيرم بيشتر جويا ميشم ببينم ماجرا از چه قراره.
یه سوال دارم
سرعت پردازنده این گوشی چقدره ؟ سرعتش اندازه ای هست که سیستم آندروید رو بتونه بکشه ؟ اگر هست آیا نصب آندروید روی این گوشی ممکنه و خوب کار میکنه ؟ ممنون میشم جواب بدید![]()
312 مگاهرتز ARM9........به نظرم مناسب نیست روش اندروید بزاریم با این سخت افزار.....فعلا هم که کسی نتونسته...یه سوال دارم
سرعت پردازنده این گوشی چقدره ؟ سرعتش اندازه ای هست که سیستم آندروید رو بتونه بکشه ؟ اگر هست آیا نصب آندروید روی این گوشی ممکنه و خوب کار میکنه ؟ ممنون میشم جواب بدید![]()
سلام و عرض ادب
من خیلی با گوشیم کیف میکنم انصافا خسته کننده و مزخرف نیس فقط سوال دارم که عزیزانی که این گوشی رو دارین وقتی یه آهنگی رو یا خصوصا تو مسیجها پیامی رو پاک میکنین لیست رفرش میشه و برمیگردین اول لیست یا نه؟
بله همینطوره....
Last edited by Michael Ropy; 21-12-2010 at 18:55.
با سلام خدمت همه دوستان
امروز پانزدهم دی 1389 هستش
میخواستم ببینم الان قیمت این گوشی توی بازار چنده
و آیا این گوشی در قسمت نرم افزاری نسبت به قبلش پیشرفتی کرده یا نه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سلام
من گوشیم رو فکتوری ریست کردم حالا بدجوری لگ داره و کند عمل میکنه به نظرتون چه کار باید بکنم؟
با سلام کسی نیست جواب بده؟
من گوشیم خیلی کند شده باید چه کار کنم؟
کسی نظری نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)