تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 1211 اولاول ... 3743444546474849505157971475471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چند روز پیش google boy این متنو برای من ارسال کرد که توی تاپیک بزارم .در ضمن زحمت ترجمشو هم خودش کشیده .

این متن توضیحات آقای Toru Nagai سرپرست بخش هنری تولیدات pes در سه سال اخیره .

در حال حاضر ما در تلاشیم که افکتهای نوری بازیو براساس وضعیت های محیطی مختلف از نو بسازیم .دراین زمینه ما ابتدا برروی اصلاح و بهسازی شرایط آب وهوایی خوب و همینطور مقطع زمانی روز کار کردایم .افکتهای ترکیبی مثل رنگ آسمان و چمن مسابقات را طبیعی تر و واقعی تر جلوه خواهد داد.در حال حاضر تمرکز ما برروی اصلاح بافتهای پوستی بازیکنان برای طبیعی تر شدن ظاهر اوناست.

علاوه بر این در حال حاضر مادرحال کار کردن بر روی افکتهای سایه(سایه پردازی) هستیم.این کار تاثیر زیادی بر روی ارتقاء رئالیسم و واقعیت گرایی بازی داره.(با این کار )همه چیز بخصوص بازیکنان واقعی تر به نظر خواهند رسید.اینو باید بگم که به نظر من تمام تیم واقعا انگیزه زیادی برای همکاری درجهت ساخت بازی دارن . شما میتونین چیزی که میگم رودر عکسی که از بازی منتشر شده ببینید.

درحال حاضر نسبت به نسخه 2009 ما به تکنیکهای بیشتری درامر ساخت بازی دست پیدا کرده ایم .همچنین ما "ف ی ل ت ر تصحیح رنگها" رو مجددا ساختیم .مدیر تولید آقای هاتسومی از اینکه من ف ی ل ت ر قبلیو کنار گذاشتم شاکی شد اما من شدیدا معتقدم این ف ی ل ت ر جدید خیلی زیباتر و قویتره. با این ف ی ل ت ر ما قادرخواهیم بود رنگها وجو محیطی طبیعی تری نسبت به سابق تولید کنیم.بعنوان نمونه من میخام در بعضی از استادیومها رویکرد جدیدی رو در رابطه با رنگها وتاثیر فلزات بکار برده شده در استادیوم ها داشته باشم.
    Last edited by 4039; 24-05-2009 at 20:37.

2. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    ولی چرا بعضی از کلمه ها به این صورت ------ در اومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

کارتون عالیه من عاشق کنامی و فوتبالش هستم واقعا همه چهرها مثل عکس مسی باشه چی میشه

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من قبلا نوشته بودم که fifa 2010 تو نمایشگاه e3 هست ولی نمیدونم چرا پستم پاک شد
    در صورتی که تاپیک فیفا 2010 نبود که من این مطلب را اونجا بزارم
    اگر امسال فیفا هم نسخه نکستشو برای کامپیوتر بدهد اوووو لالا چه شود
    در ضمن یعنی میشه کونامی لیسانس همه تیم ها رو بخره

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

متاسفانه فیفا هر کاری بکنه نمی تونه مثل کنسول بده چون سازنده ی اون روتر ( یک چیزی توی همین مایه ها بود ) نیست اگرم بخواد یک سازنده ی دیگه بزاره باید حتمی از روتر بهتر باشه که امکانش خیلی کمه....
    در هر صورت امیدواری ای برای فیفا نکست PC نیست! اگرم باشه حتمی از فیفا ی کنسول ضعیف تره ....

آقایون یک چیزی اگه بشه یکم این تاکتیک های PES رو درست کنن خیلی خوبه من که حالا بلد نیستم تاکتیکاشو بزارم اما توی فیفا یک سری تاکتیک بود که من توی PES ندیدم!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

یه کار مهمی که کونامی باید انجام بده اینه که بخش لیگ قهرمانان اروپا رو به مد های BAL و ML و League و مرتبط کنه. طوری که تو این مد ها بتوان با تیم خود در مقدماتی لیگ قهرمانان یا خود لیگ قهرمانان با شکل UEFA CHAMPIONS LEAGUE بشه بازی کرد.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لیگ قهرمانان به مد مسترلیگ اضافه شده
    در ضمن کونام لیسانس جام یوفا یا با اسم جدید لیگ اروپا رو هم گرفته

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

6

یک خبر داغ

pes2010 در نمایشگاه e3 نمایش داده می شود ...

این خبرو google boy به نقل از مجله OPMبرای من ارسال کرد که با بررسی که صورت گرفت معلوم شد واقعیت داره .

این لیست بازیهایی هستش که توی این نمایشگاه حضور دارن متاسفانه اسمی از فیفا نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام؛

دوست عزیز حضور فیفا در E32009 توسط David Ruter تایید شده اینم نقل قول از تاپیک FIFA10:

سلام!
    منکه نتونستم طاقت بیارم و به David Rutter تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیغام زدم و خوشبختانه جواب رو هم گرفتم:
    سوالم این بود:
    ?FIFA 2010 will be shown in E3 2009 or earlier
    اینم جواب آقای David Rutter :
    Yes, we're embargoed at the moment though. Stuff coming out soon
    حالا منظور از این coming out soon کی هست خدا می دونه!! : دی

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛
    شما میتونید تو سایت FIFPLAY نظراتتون رو در مورد PES آینده بذارید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MHSou; 25-05-2009 at 23:15. دليل: ؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

7

متاسفانه فیفا هر کاری بکنه نمی تونه مثل کنسول بده چون سازنده ی اون روتر ( یک چیزی توی همین مایه ها بود ) نیست اگرم بخواد یک سازنده ی دیگه بزاره باید حتمی از روتر بهتر باشه که امکانش خیلی کمه....
    در هر صورت امیدواری ای برای فیفا نکست PC نیست! اگرم باشه حتمی از فیفا ی کنسول ضعیف تره ....

آقایون یک چیزی اگه بشه یکم این تاکتیک های PES رو درست کنن خیلی خوبه من که حالا بلد نیستم تاکتیکاشو بزارم اما توی فیفا یک سری تاکتیک بود که من توی PES ندیدم!!!!!!!!
    سلام؛

اولا که به نظر من روتر اومده تا نسخه PC رو نکست کنه.
    دوما، EA اگه طراح بهتر از روتر نداشته باشه مگه مرض داره که بیاد یه آدم بدتر رو جاش بذاره!!!
    و در نتیجه سوما، امسال هم شاهد برابری نسخه PC به نسخه کنسول نخواهیم بود، چون تیماشون متفاوته. ولی اینکه EA آقای Paul Hossack رو کاملا کنار گذاشته و مسئول پروژه PC آقای David Rutter شده خودش نشون میده که EA یه کارایی داره میکنه.
    Last edited by MHSou; 27-05-2009 at 13:53. دليل: سوما!

12. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •