چند روز پیش google boy این متنو برای من ارسال کرد که توی تاپیک بزارم .در ضمن زحمت ترجمشو هم خودش کشیده .
این متن توضیحات آقای Toru Nagai سرپرست بخش هنری تولیدات pes در سه سال اخیره .
در حال حاضر ما در تلاشیم که افکتهای نوری بازیو براساس وضعیت های محیطی مختلف از نو بسازیم .دراین زمینه ما ابتدا برروی اصلاح و بهسازی شرایط آب وهوایی خوب و همینطور مقطع زمانی روز کار کردایم .افکتهای ترکیبی مثل رنگ آسمان و چمن مسابقات را طبیعی تر و واقعی تر جلوه خواهد داد.در حال حاضر تمرکز ما برروی اصلاح بافتهای پوستی بازیکنان برای طبیعی تر شدن ظاهر اوناست.
علاوه بر این در حال حاضر مادرحال کار کردن بر روی افکتهای سایه(سایه پردازی) هستیم.این کار تاثیر زیادی بر روی ارتقاء رئالیسم و واقعیت گرایی بازی داره.(با این کار )همه چیز بخصوص بازیکنان واقعی تر به نظر خواهند رسید.اینو باید بگم که به نظر من تمام تیم واقعا انگیزه زیادی برای همکاری درجهت ساخت بازی دارن . شما میتونین چیزی که میگم رودر عکسی که از بازی منتشر شده ببینید.
درحال حاضر نسبت به نسخه 2009 ما به تکنیکهای بیشتری درامر ساخت بازی دست پیدا کرده ایم .همچنین ما "ف ی ل ت ر تصحیح رنگها" رو مجددا ساختیم .مدیر تولید آقای هاتسومی از اینکه من ف ی ل ت ر قبلیو کنار گذاشتم شاکی شد اما من شدیدا معتقدم این ف ی ل ت ر جدید خیلی زیباتر و قویتره. با این ف ی ل ت ر ما قادرخواهیم بود رنگها وجو محیطی طبیعی تری نسبت به سابق تولید کنیم.بعنوان نمونه من میخام در بعضی از استادیومها رویکرد جدیدی رو در رابطه با رنگها وتاثیر فلزات بکار برده شده در استادیوم ها داشته باشم.