شما کلیک راست کن روی آیکون بابیلون کنار ساعت.بعد configuration بعد توی تب voice میتونی یه کارایی بکنی.
شما کلیک راست کن روی آیکون بابیلون کنار ساعت.بعد configuration بعد توی تب voice میتونی یه کارایی بکنی.
البته این برای ورژن 8 هستش.
در قسمت configuration /Miscellaneous میتونید تلفظ عوض کنید یا سرعت تلفظ رو تنظیم نمائید.
یا برید و تلفظ های دیگه رو نصب کنید.
اینم 2 تا تلفظ: (یکی مرد و یکی زن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای بایبلون 7.0.3 (r26)، فایل babylon.bof رو لود کردم و یه مدت درست بود اما جدیداً اوضاع بهم ریخته و expire شده راه حلی ممکنه محبت کنید و بگین؟
متشکرم
من ورژن 8 رو نصب کردم کرکی هم که همیشه نصب میکردم و جواب میداد رو هم زدم
ولی متاسفانه یادم رفت با فایروال بگم به اینترنت وصل نشه که مثل اینکه شده با اینکه تتوی سرورش و ------ عدد الکی زده بودم حالا اکس پایر شده
پاکش هم کردم دوباره نصب کردم نشد
حالا باید چیکار کنم
همین دیروز هم سیستم نصب کردم..باید چیکار کنم؟ که بتونم استفاده کنم ممنون...
ریجستری رو از Babylon تمیز کنید و دوباره امتحان کنید.
سلام بچه ها من رشتم مترجمی اینگلیسی هست ولی یک مدت از این بابیلون استفاده کردم هیچ وقت معنی اول را نمیده نمیدونم مشکل از چی هست در ضمن یک بار یک نسخه گرفتم که اینترنتی بود و خودش نمیتونست چیزی را ترجمه کنه باید حتما به اینترنت وصل میشدم اگر میشه یک نسخه کامل و تلفظ دار و این 3 حالت را داشته باشه برام بزارید
En><PER
PER><EN
EN><EN
دوستان بهترین دیکشنری فارسی بابیلون چی است؟
سلام
معمولا از Farajbeik Farsi استفاده میشه که کامل هم هست.
موفق باشید![]()
سلام
من از طریق این لینک :
این ورژن رو دانلود کردم که شامل فایل ستاپ و یک پوشه است که توش سه تا پوشه با این اسامی هستش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Babylon.v8.0.0-ZWT. Lic.Chrysler.Corporation
Duden.Dictionaries.Licenses-Beta.Master
Beta.Master.lics
میشه دقیقا منو راهنمایی کنید که بعد از نصب خود برنامه ، این 3 تا پوشه رو به ترتیب باید چکار کنم ؟
ممنون میشم که خیلی به زبان ساده برام توضیح بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)