با سلام خدمت عزیزان
جناب 125 با تشکر از جنابعالی اینجانب هارد رو از گارانتی گرفتم.
رفتم بازار و مبدل مربوطه را تهیه کردم.
سیمهای رابط رو ساختم و طبق راهنمای موجود عمل کردم.
الآن هاردم کاملا سالم و اطلاعاتم رو برگردوندم.
از همه بخصوص جناب M@YS@M تهیه کننده راهنما و جناب MJHamed و جناب 125 و سایر عزیزان بی اندازه ممنونم.
فقط بگم اگر در حین کار اشتباه کردید در تایپ یا موارد دیگه برنامه رو ببندید و ارتباط هارد رو قطع و از ابتدا شروع کنید.
دوستان به هیچ وجه به گارانتی (برای من الماس یا ویستا یا هر کلاه بردار بی معرفتی که هستند) اعتماد نکنید.
هاردتون رو پس بگیرید و طبق راهنما عمل کنید.بی شرفها امکان نداره ندونند این مشکل چیه و امکان نداره راه برطرف کردنش رو ندونند.هاردها رو خودشون وارد کردن و فرختن به جای اطلاع رسانی جمع آوری و آپدیت فیرمویر و یا ارایه خدمات اینچنین که از این موارد جلوگیری کنه چیکار کردند؟منتظر میمونند تا مشکل پیدا کنه و شما مراجعه کنید.اگر اطلاعات براتون مهم نیست و اگر گارانتی داشته باشه خوب عوضش میکنند.اگر اطلاعات براتون مهم باشه و بخواهید ریکاوری کنید حسابی تیغتون میزنند.میرونید قیمت پایه برای ریکاوری چقدره؟ 50 هزارتومان برای اینکه شروع کنند.به من گفتند تا 150 هزارتومان هم مممکنه برسه بسته به میزان اطلاعات بازیافتی.
خودتون قضاوت کنید اینا انسان هستند.تازه این مشکل نه در اثر ضربه نه نوسان برق نه نرم افزار و ویروس و... است.به خاطر مشکل فیرمویر خود هارد است.این به جای ریکاوری رایگان است؟
موفق باشید
در صورت نیاز به راهنمایی و کمک در خدمت عزیزان هستم
خوب مبارکه![]()