میشه بگین خوده دستگاهو چن خریدین؟ چون میخوام اینترنتی بخرم شاید بشه قیمتشونو پایین اورد (120 تومن میدن)
میشه بگین خوده دستگاهو چن خریدین؟ چون میخوام اینترنتی بخرم شاید بشه قیمتشونو پایین اورد (120 تومن میدن)
سلام
من آخرین آپدیتش رو دانلود کردم اما مثل اینکه تو آپ گریدش به مشکل خوردم آخرین مرحله که روشن خاموش شدنه رو اجرا نکرد.
حالا وقتی روشنش میکنم تو صفحه اولش می مونه و وارد منو ها نمیشه
چطور ریستش کنم؟
سلام دوباره دوستان برای مشکل من راه حلی ندارن
برای زیر نویس شدن فیلمهای دی وی دی یک راه حل کوچیک هست اون هم این هست که شما مثلا می خواهید فیلم لاست ببینید
فولدری با نام لاست درست می کنید تو اون یک فولدر بانام VIDEO_TS درست کنید و فایلها رو توی اون بریزید بعد ولی
خواستید ببینید اگه زیرنویس اتوماتیک وار نیاورد روی آپشن زده بعد روی زیرنویس به راحتی می یاره فقط من یک مشکل دارم اون هم
سر فیلمهای که سه قسمتی باشه تو دی وی دی ها مثل سریالها نمونش همین لاست که وقتی بخوام با زیرنویس بیاد با این روش
میاد ولی فقط یک قسمت دو قسمت دیگه اش نمیاد یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود ISO کردن و گفت که درست میشه
که بجای منوی فیلم یه منوی دیگه می یاد که از من نمیاد یا اینکه نمی دونم چطوری بیارمش و در کل نشد آیا دوستان راه حل دیگه ای
به نظرتون می یاد که من که سریال ببین هستم مشکلم هل بشه آخه با این دستگاه من فقط همین مشکل رو دارم
زیر نویس فارسی را ساپورت میکنه ؟؟؟
راستی یک سدوال دیگه بعضی از زیرنویسها هماهنگ نیستن تو kmvplayer میشه براحتی زیر نویش را عقب و جلو کشید
تو این دستگاه این امکان هم وجود داره یا نه
اگه این دو تا بود 100 درصد فردا میرم یکی میخرم
بهترین کار ایمه که به حود Western Digital ایمیل بزنید و بپرسید
ساپورت خوبی دارن
مشکلم حل شد.
برای آپگرید کردن از فلش مموری استفاده کردم و نه هارد اکسترنال !
من همچين چيزي نديدم فكر نكنم داشته باشه
ضمنا srt فارسي هنوز درست نشده
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
115 تومن + 8 تومن كابل HDMI
زیر نویس فارسی اس آر تی رو که پخش می کنه من اکثر فیلم هام اس آر تی هست
فقط بهتره که همنامه فیلم کنی
و البته که میشه زیر نویس رو هماهنگ کرد با دگمه های چپ و راستش اینکار انجام میشه
این لبک ریویو سی گبت هستش منوهاش خیلی یوزر فرندلی تر هستش امیدوارم وسترن هم نوی آپدیتهای بعدیش یه دستی به سر روی صفحه کاری مدیا پلیرش بکشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیون کامپیوتر ------------. ir معمولیشو 115 تومن و لایوشو 155 تومن میده (قیمته کفه بازاره تهران)، ارسال به سراسر کشور با پست تیپاکس،24 ساعته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)