سلام.
در مورد حداکثر سرعت من عادت به سرعت ندارم اما در طول سالهای که کامارو داشتم سه بار تخته روندم که برای آزمایش نفس موتور و سالم بودن دیفرانسیال بود.البته توی هر سه مورد خیلی مراقب بودم تا وضعیت جاده و ترافیک را تحت کنترل داشته باشم به همین دلیل در نیمه های شب که همه خواب بودن و البته اوتوبانها خلوت بود تست میگرفتم.
من با توجه به مقدار دور موتور که در دور سنج موتور مشخص میشد سرعت را تنظیم میکردم و هیچوقت نمی گذاشتم از 4500 دور در دقیقه بیشتر بره(اول منطقه زرد)
در این حالت من میتونستم تا 185 ک م سرعت برم ولی کاملا مشخص بود که توان بیشتر رفتن را داره اما باید ریسک میکردم و وارد منطقه زرد و البته قرمز دور موتور میشدم که عاقلانه نبود.
در این سرعت کاملا مشخص بود که گیربکس 350 اتو توان لازم را برای این سرعت نداره و داشتن یه over drivr خیلی میتونست کارایی ماشین را بالا ببره.
احتمالا چون مقررات سرعت امریکا 50 مایل یا 80 ک م است برای همین از گذاشتن اوردرایو خوداری کردند.و البته اگر دقت کرده باشید توی کیلومتر شمار اکثر آمریکاییها از 90 یا 95 ک م به بالا را قرمز کرده اند تا همیشه سرعت مجاز را به یاد داشته باشند.
برداشتن هواکش توان موتور را بالا میبره ولی مصرف هم بالاتر میره و البته ذرات معلق و خاک به راحتی وارد کارب و موتور میشه و حتی ممکنه که شئی وارد موتور شده و صدمه زیادی وارد بکنه و این عاقلانه نیست که این کار رو انجام بدیم مگر در شرایط خاص و به دلایل استثنایی.برای این کار میشه از هواکشهای مخصوص و مناسب این کار استفاده کرد...شاید برای شورلتها توی بازار گیر بیاد...
امروز با یه نفر آشنا شدم که کامارو داشته و میگفت گیر بکس 400 ماشینش را در اصفهان پیش یه مکانیک بسیار ماهر و وارد برده و البته خیلی عالی تعمیر شده.اسم این مکانیک آقای فرید چپریان است و گویا الان در شاپور جدید کارگاه داره.
اگر بتونی پیداش بکنی شاید برای تعمیرات بشه روش حساب کرد چون این دوست ما خیلی تعریفش را میکرد.
سوال:
آیا برای کروم کردن بعضی از قطعات موتور برنامه داری؟ در اصفهان کار گاه آبکاری فلزات و کروم کاری وجود داره؟
اینجوری جلوه موتور خیلی بالا میره و خودش یه دنیایی داره..متاسفانه تو اهواز نبود وگرنه من می خواستم تمام بالای موتور و سینی جلو و واتر پمپ و حتی پمپ فرمان و دینام را آبکاری کروم بدم...

جواب بصورت نقل قول