تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 288 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Removing the battery cover reveals the 1000 mAh Li-Po BST-33 battery. The battery is able to power up the handset for almost two days with Bluetooth constantly turned on and email syncing at regular intervals.
    این دو خط بالا از gsmarena هست که نوشته 2 روز با بلوتوث دائم روشن و چک کردن ایمیل بطور متناوب و منظم باتریش دوام میاره

چیزی که هیچکس بهش توجه نمیکنه اینه که باتری satio از نوع لیتیوم پلیمر هست نه لیتیوم یون که از نظر نگهداری شارژ نوع پلیمری خیلی بهتره
    برای مشخص شدن تفاوت شارژ بین باتریهای لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر میشه به مدت زمان نگهداری شارژ در دو گوشی n82 و n81 اشاره کرد که از صفحه نمایش و سیستم عامل یکسان برخوردار هستند :
    n82 :
    Li-Ion 1050 mAh
    Stand-by Up to 225 h
    Talk time Up to 4 h 20 min

n81 :
    Li-Po 1050 mAh
    Stand-by Up to 410
    Talk time Up to 4 h
    (البته باتری این دو گوشی به همدیگه میخورن)

تازه این 2 روز که gsmarena گفته برای نسخه اولیه هست مطمئنا satio بیشتر از این حرفا شارژ نگه میداره اینجاست که میگن sony like no other
    (حالا باز نیایید بگید سونی نه سونی اریکسون)
    Last edited by ali_power42; 26-08-2009 at 03:56.

2. 4 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ضعفاش : نداشتن اسپیکر استریو .... نداشتن جک 3.5 میلیمتری .... نداشتن پورت usb استاندارد .... نداشتن مموری داخلی .... و....
    ماشاالله عیب. خانم آپوش خواهش میکنم از این چیزا دیگه اینجا نزارید. آخه نمیدونم کی فن های سامی رو اینجا راه میده. برید پی تبلیغات برای گوشیهای مورد علاقتون. مگه میخواید satio یخرید که دنباله نقایصش می گردید؟ بابا ما 1 گروه داریم (هر کسی رو اونجا راه نمیدیم) اونجا گوشیارو با هم مقایسه می کنیم آخرش هم به 1 نتیجه مطلوب میرسیم. دیگه ول کنید این بحثای خاله زنکی رو (بلا نسیت)
    فصل الخطاب بود!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آخه بچه ها گفتن اصلاً هیچ عیبی نداره منم گفتم یه سری عیب داره ... شما اصلاً نمیخاد خودتو ناراحت کنی

بعد ببین :

یه نظر کلی در مورد این گوشی میدین؟
    و همچنین یه مقایسه کلی بین این گوشی و I8910 HD میکنین؟
    خودتون میگین مقایسه کن بعد apoosh جان مقایسه میکنه ولی شما قبول نمیکنین و دوباره حرف خودتونو میزنید بعدشم ما یه حرفی میزنیم زود میخاین دعوا کنین

به هر حال ما شرمنده ایم ... از شما معذرت میخایم

5. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

شما اصلاً نمیخاد خودتو ناراحت کنی
    من تو چنان کل انداختنایی شرکت داشتم که اگه الان همچین اتفاقی بیفته p30 فیل تر میشه. 2-3تا از متعصبان سامسونگ هم درش شرکت داشتن که شما در مقابل اونا یک آدم کاملا پاک و بی طرفی
    یادش نه بخیر طرفدارای سامی حتی ما رو جهان سومی خطاب کردن و خودش رو متمدن و پیشرفته. بعضی از همون آقایون می گفتن دوربین D600 بهتر از K800ـه. اینو کجای دلم بزارم؟؟؟؟ دوستان یادشون هست
    پس من با این انک بازیا ناراحت نمیشم. پستای اضافی تاپیک هم پاک بشه بهتره. چند روز دیگه ساتیو ریلیز میشه کار داریم با این تاپیک
    میثم دستتو می بوسه

7. 3 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من تو چنان کل انداختنایی شرکت داشتم که اگه الان همچین اتفاقی بیفته p30 فیل تر میشه. 2-3تا از متعصبان سامسونگ هم درش شرکت داشتن که شما در مقابل اونا یک آدم کاملا پاک و بی طرفی
    یادش نه بخیر طرفدارای سامی حتی ما رو جهان سومی خطاب کردن و خودش رو متمدن و پیشرفته. بعضی از همون آقایون می گفتن دوربین D600 بهتر از K800ـه. اینو کجای دلم بزارم؟؟؟؟ دوستان یادشون هست
    پس من با این انک بازیا ناراحت نمیشم. پستای اضافی تاپیک هم پاک بشه بهتره. چند روز دیگه ساتیو ریلیز میشه کار داریم با این تاپیک
    میثم دستتو می بوسه
    منم قصدم کل کل به اون شدت که میگی نبود
    یعنی اصلاً نمیخاستم کل کل کنم

ولی آخه ببین شماها ( همون چندتا تحلیل گر اس ای ) به apoosh جان میگین کدوم بهتره بعد میگه i8910 دوباره میگین نه همون ساتیو بهتره !

ما رفتیم دیگه ادامه نمیدیم... خدافز

9. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشاالله عیب. خانم آپوش خواهش میکنم از این چیزا دیگه اینجا نزارید. آخه نمیدونم کی فن های سامی رو اینجا راه میده. برید پی تبلیغات برای گوشیهای مورد علاقتون. مگه میخواید satio یخرید که دنباله نقایصش می گردید؟ بابا ما 1 گروه داریم (هر کسی رو اونجا راه نمیدیم) اونجا گوشیارو با هم مقایسه می کنیم آخرش هم به 1 نتیجه مطلوب میرسیم. دیگه ول کنید این بحثای خاله زنکی رو (بلا نسیت)
    فصل الخطاب بود!!
    میگم رو چه حسابی حالا به من گفتی خانوم؟؟؟!!!! اسم من پیمان هستش
    یه ریویو هم از yari نوشتم که فکر کنم کامل ترین ریویو موجود باشه. شنبه که نشریه چاپ شد، تاپیکش را ایجاد میکنم تا دوستان استفاده ببرن. درمورد ساتیو هم بگم که جدا گوشیه قشنگیه و بهترین گوشی ای که سونی اریکسون تابحال تولید کرده. فقط امیدوارم اون مشکلاتی که تو نمونه اش بود برطرف بشه(که حتما هم میشه)

11. 2 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خودتون میگین مقایسه کن بعد apoosh جان مقایسه میکنه
    خودتون منظورت کیاست ؟
    چون بعید میدونم کسی بخواد گوشی ای که هنوز وارد بازار نشده با اچ دی مقایسه کنه
    زود میخاین دعوا کنین
    دعوا کیلو چنده اصلا اینجا دعوا مگه داریم
    تا میایم بحث کنیم میگید دعوا !!!!!!!!!!!!!!

راستی این سعید بارسا کارش تو کل کل خیلی درسته ها
    پروندش پر پره چندین بار هم تا مرز ... پیش رفته و برگشته

ما رفتیم دیگه ادامه نمیدیم... خدافز
    به سلامت
    فقط هر موقع برگشتی برای دعوا برنگردیا!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میگم رو چه حسابی حالا به من گفتی خانوم؟؟؟!!!! اسم من پیمان هستش
    یه ریویو هم از yari نوشتم که فکر کنم کامل ترین ریویو موجود باشه. شنبه که نشریه چاپ شد، تاپیکش را ایجاد میکنم تا دوستان استفاده ببرن. درمورد ساتیو هم بگم که جدا گوشیه قشنگیه و بهترین گوشی ای که سونی اریکسون تابحال تولید کرده. فقط امیدوارم اون مشکلاتی که تو نمونه اش بود برطرف بشه(که حتما هم میشه)
    ای جان یاری
    پیمان جان دستت درد نکنه پس ما منتظر ریویوهای قشنگت همین جا باشیم

این بحث ساتیو هم فکر کنم تموم بشه بهتره
    چون مثل اینکه این فریمورش که دست شماست خیلی ایراد داره و باید منتظر نسخه نهایی گوشی موند تا بشه روش نظر قطعی داد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خودتون منظورت کیاست ؟
    چون بعید میدونم کسی بخواد گوشی ای که هنوز وارد بازار نشده با اچ دی مقایسه کنه
    یه نظر کلی در مورد این گوشی میدین؟
    و همچنین یه مقایسه کلی بین این گوشی و I8910 HD میکنین؟

منظور مشخصات و این چیزا که تو سایت های دیگه میشه دید نه ...
    پست 432 تو صفحه 44

نمیدونم شاید feryshad جزو تحلیلگران نیست

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم گفتم مقایسه کنید ایرادی داره ؟ !

شاید چون مال سونی هستش ایرادی داره ؟ اگه پیمان تو کلوب سامسونگ پست میزد اونجا بهش میگفتم مقایسه کنه تا خدایی نکرده به قبای دوستان بر نخوره .. مثل اینکه بقیه حق استفاده از تاپیک رو ندارن ! و فقط فن بوی ها میتونن استفاده کنن ...

تا اونجایی که میدونم این فروم برای استفاده همگانی هستش تا نظر بدن و محلی برای به به و چه چه کردن فن بوی ها نیست ... و در خواست مقایسه از شخصی که استفاده کرده هر 2 غول 2 برند رو اشکالی نداره

لطفا رعایت کنید و اگر هم صحبتی میکنید 2 کلمه توش درباره ساتیو و امکاناتش بگید تا استفاده ببریم ...

17. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •