دوستان با عرض معذرت این را اضافه کنم من چندین ساله این بیماری را دارم اکثر داروها را مصرف کردم، آندوسکپی، نمونه برداری از پرز معده، آزمایش خون و....... حتی دوستانی بودند در اطرافم که کلونوسکپی و... انجام دادن و در آخر فوق تخصث گوارش بهم گفت مشکل خاصی نداری فقط ورمه!!!!!!!!!! وبهم چند تا قرص معده و دو تا قرص اعصاب داد!!!!!!!!!! در حالی که میدونه از اعصابمه اما راهنماییم نکرد که لااقل استرست را کم کن!!! به هر حال من همه راه ها را رفتم همه رژیمب را رعایت کردم. ۶-۷ سال لبنیات نخوردم!!!! خیلی غذاها را نمیخوردم اما آخرش چی شد خوب شدم؟؟ نه. ولی الان فهمیدم همه چیز عصبیه. من خیلی استرس دارم و دکترم هم تایید کرد و گفت شش هفت ماه شاید کمی بیشتر درمان میشی اما به شرط اینکه اگر بهتر شدی مصرف داروها را کنار نزاری و ادامه بدی. پس جای امیدواری هست چون الان بهتر شدم. فقط خواهش میکنم از استرس دوری کنید دوری کنید دوری کنید که عامل همه این مشکلات ما استرسه و هیچ درمان دیگه ای نداره. اگر علایم بیماری شما سر و صدای روده است حتی با خوردن آب و... اگر استرس میگیرین سر و صدا بیشتر میشه اگر عصبی هستین اگر استرسی هستین و در کل علایم سندرم روده تحریک پذیر را دارین (اسمش با خودشه روده تحریک پذیر، چی تحریکش میکنه غذا؟ آب؟.... نه، استرس تحریکش میکنه همین و بس) پیش متخصص گوارش رفتین و درمان نشدین حتما مشکل شما عصبی هست و باید برین پیش روانپزشک. یا علی.
ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2