تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 97 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان با عرض معذرت این را اضافه کنم من چندین ساله این بیماری را دارم اکثر داروها را مصرف کردم، آندوسکپی، نمونه برداری از پرز معده، آزمایش خون و....... حتی دوستانی بودند در اطرافم که کلونوسکپی و... انجام دادن و در آخر فوق تخصث گوارش بهم گفت مشکل خاصی نداری فقط ورمه!!!!!!!!!! وبهم چند تا قرص معده و دو تا قرص اعصاب داد!!!!!!!!!! در حالی که میدونه از اعصابمه اما راهنماییم نکرد که لااقل استرست را کم کن!!! به هر حال من همه راه ها را رفتم همه رژیمب را رعایت کردم. ۶-۷ سال لبنیات نخوردم!!!! خیلی غذاها را نمیخوردم اما آخرش چی شد خوب شدم؟؟ نه. ولی الان فهمیدم همه چیز عصبیه. من خیلی استرس دارم و دکترم هم تایید کرد و گفت شش هفت ماه شاید کمی بیشتر درمان میشی اما به شرط اینکه اگر بهتر شدی مصرف داروها را کنار نزاری و ادامه بدی. پس جای امیدواری هست چون الان بهتر شدم. فقط خواهش میکنم از استرس دوری کنید دوری کنید دوری کنید که عامل همه این مشکلات ما استرسه و هیچ درمان دیگه ای نداره. اگر علایم بیماری شما سر و صدای روده است حتی با خوردن آب و... اگر استرس میگیرین سر و صدا بیشتر میشه اگر عصبی هستین اگر استرسی هستین و در کل علایم سندرم روده تحریک پذیر را دارین (اسمش با خودشه روده تحریک پذیر، چی تحریکش میکنه غذا؟ آب؟.... نه، استرس تحریکش میکنه همین و بس) پیش متخصص گوارش رفتین و درمان نشدین حتما مشکل شما عصبی هست و باید برین پیش روانپزشک. یا علی.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

2. 2 کاربر از Mehdi.sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با تجربه ای که من دارم بهترین راه کار درمان درمان روانپزشکی ومصرف داروهای اعصاب ورروان هستش.من قبلا وقتی داروهای گوارشی یا آنتی بیوتیکی مصرف میکردم تاثیرش روی غرغر شکمم خوب بود ولی عارضش روی اجابت مزاجم اصلا خوب نبود که همین خودش خیلی بد بود.ولی الان حدود ده روزیه که دارم داروی اعصاب وروان مصرف میکنم وعوارش گوارشی اصلا نداره.اگه میخوای پیش دکترواحدی بخوبه برو(اگه خودم توی تهران بودم حتما این کار هم میکردم) ولی شاید قبلش دکتر رروانپزشک بری بد نباشه!
    mehdi.sasaوpegasusچه خبر هنوزداروهای اعصاب وروان رو مصرف میکنین؟ روند چجوریه؟
    منم اون اوایل که انتی بیوتیک و ... مصرف میکردم واسه یک هفته حالم کامل خوب شد ولی بعد برگشت دیگه هم خوب نشد . همین یعنی اینکه مشکل ما فقط روانی نیست که با روانپزشک و قرصهای مربوطه حل ببشه .
    یه روانپزشک هم مد نظر دارم ولی هنوز مطمئن نیستم پیشش برم یا نه . باید یه کار درستشو پیدا کنم ...

در جواب مهدی ساسا , من هیچوقت ادم استرسی نبودم فقط 2- 3 سال هست به خاطر این بیماری استرسی شدم حتی تا 1 سال بعد از شروع بیماری هم استرس نداشتم ...
    من یکی از علت های صدای معده و رودم رو بلعیدن هوا میدونم ولی خیلی عوامل دیگه هم هست که یه سریشو میدونم یه سری رو هم نمیدونم , دکترا هم نمیدونن که تا حالا درمانی براش پیدا نشده...
    Last edited by orp; 14-07-2013 at 08:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم موافقم بیشتر این مشکلات به خاطر استرس و اعصابه من وقتی می خوام برم کلاس و دیرم می شه استرس می گیرم و همین باعث می شه سر کلاس معدم بهم بریزه ولی یه کشف بزرگ کردم وقتی روزه می گیرم خیلی حالم خوبه گشنگیش بده ولی از نظر روده و معده خیلی خوبم خیلی. دوستان شما چی تو ماه رمضون بهتر نیستید؟

5. این کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم موافقم بیشتر این مشکلات به خاطر استرس و اعصابه من وقتی می خوام برم کلاس و دیرم می شه استرس می گیرم و همین باعث می شه سر کلاس معدم بهم بریزه ولی یه کشف بزرگ کردم وقتی روزه می گیرم خیلی حالم خوبه گشنگیش بده ولی از نظر روده و معده خیلی خوبم خیلی. دوستان شما چی تو ماه رمضون بهتر نیستید؟
    من روزه نمیگیرم ولی بعضی وقتا که روزی یک وعده غذا میخورم یکم بهترم اما خوب نمیشم ... بعدشم نمیشه ادم تمام زندگیشو روزه بگیره که - معلومه وقتی غذای کمتری بخوری دستگاه گوارش کارش کمتر هست و ارومتره , چیزی هم نیست بخواد تولید گاز و ... کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.
    من وقتايي كه روزه گرفتم باز صدا بوده ولي از نوع گرسنگي. درسته طول روز كمتره ولي كلا وقتايي كه يه چند ساعت هيچي نخورم بعد از اينكه حتا يك ليوان آب بخورم صداها شروع ميشن و بدتر از قبل هم ميشن. مثلا روزه هم بعد افطار همچين حالتي ميشه. استرسم تاثيرش زياده ولي من شده يه هفته تمام قراره هيچ جاي استرس زا نرم ولي بازم مشكله هست.

8. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان منظور من نبود که تمام سال رو روزه بگیریم من فکر می کنم شاید بخشی از مشکل ما به خاطر عادت های اشتباه غذایی مونه، مثلا تند غذا خوردن یا زیاد از حد خوردن توی یک وعده

10. این کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان منظور من نبود که تمام سال رو روزه بگیریم من فکر می کنم شاید بخشی از مشکل ما به خاطر عادت های اشتباه غذایی مونه، مثلا تند غذا خوردن یا زیاد از حد خوردن توی یک وعده

من فکر نمیکنم عادت غذایی اشتباهی داشته باشم , فقط شاید تند خوردن غذا باشه که اونم چند وقتی هست که سعی میکنم ارومتر بخورم شاید یکی از دلایلی که چند روز هست حالم بهتر هست همین باشه . البته یه چیز دیگه ای هم هست که چند وقته بهش مشکوکم - من معمولا با سرعت بالا رانندگی میکنم و اصولا زیاد لایی بازی میکنم - همیشه هم وقتی سرعتمو زیاد میکنمو ... قلبم نتد نتد میزنه و استرس خاصی بهم میده اما هیچ وقت فکر نمیکردم ممکنه از رانندگی این مشکل واسم به وجود اومده باشه - وقتی این مشکل واسم به وجود اومد دقیقا یادم نیست گواهی نامه گرفته بودم یا نه ولی میدونم که تقریبا این دو تا همزمان بودن - واسه همین شک دارم که به خاطر استرس رانندگی به این مشکل دچار شدم یا چیزهای دیگه . ولی الان 1 ماه هست که ماشین نداریم و من اصلا رانندگی نکردم . شاید یه دلیل اینکه این چند روز حالم یکم خوبه این باشه ...

کلا استرسهایی که شاید عامل مشکل من بودن ایناس : 1- مقدار خیلی کمی مسائل دانشگاه 2- شکست عشقی - که اینم فکر نیمکنم زیاد تاثیر داشت 3- استرس رانندگی 4- اهنگهای قشنگ واقعا باعث میشه ضربان قلب من بره بالا حتی گاهی احساس میکنم رو معدم هم تاثیر میذاره ( البته جدیدا ) واسه همین دارم سعی میکنم اهنگ کمتر گوش بدم
    5- استرس خود این بیماری ( چون اولش این صدای شکم من خیلی کم بود ولی استرسی که واسه همون داشتم باعث شد بدتر هم بشه ) . اینا اینا تا قبل از شروع بیماری یا اوایل شروع بیماری بودن - الان که دیگه استرس کار و زندگیو خانواده و ... اضافه شده .
    راستی من رفتم دانشگاه یهو ورزش رو ول کردم . من تا قبل از دانشگاه تقریبا فقط 1 ساعت تو مدرسه ورزش میکردم هروز _ 3-4 ساعت هم خارج از مدرسه ولی بازم بعید میدونم که مشکل از قطع کردن ورزش بوده باشه ... چون خیلیا نه ورزش میکنن نه تحرکی دارن ولی یه همچین مشکلاتی واسشون پیش نمیاد .
    Last edited by orp; 14-07-2013 at 16:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض کندیدا البیکنس

یادم نیست قبلا تو اینجا راجع به کندیدا البیکنس (Candida Albicans) پست زده بودم یا نه ولی به هر حال، تا وقتی منتظر اعلام نتیجه دارو های اعصاب از طرف دوستان هستیم، گفتم شاید یاد آوری این مطلب جرقه ای تو ذهن بچه ها بزنه.

کندیدا یه قارچ تک سلولی هست که بطور طبیعی تو بدن همه پیدا میشه ولی وقتی بنا به دلایلی رشد شدید تو روده پیدا میکنه، علائمی شبیه به علائم ما رو بوجود میاره، علائمش رو تو نت بخونید میبینید 95 درصدشون همون های هستن که تجربه کردیم، البته قسمت صدای شدید روده بطور مشخص توش گفته نشده و به "مشکلات گوناگون گوارشی" اکتفا شده.

برای از بین بردنش هم باید همت زیادی داشت و رژیم های سخت غذایی به مدت طولانی گرفت (حذف کامل قند، نشاسته، قند های دوتایی، و یه سری چیزهای دیگه) میتونید Candida diet رو search کنید تا خودتون ببینید. آنتی بیوتیک و پورو بیوتیک اصلا تاثیری برای کاهش رشد شدید کندیدا نداره. تا اونجایی که من فهمیدم، از بین بردنش کار حضرت فیله.

لطفا بعد از search نظر بدید.

13. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یادم نیست قبلا تو اینجا راجع به کندیدا البیکنس (Candida Albicans) پست زده بودم یا نه ولی به هر حال، تا وقتی منتظر اعلام نتیجه دارو های اعصاب از طرف دوستان هستیم، گفتم شاید یاد آوری این مطلب جرقه ای تو ذهن بچه ها بزنه.

کندیدا یه قارچ تک سلولی هست که بطور طبیعی تو بدن همه پیدا میشه ولی وقتی بنا به دلایلی رشد شدید تو روده پیدا میکنه، علائمی شبیه به علائم ما رو بوجود میاره، علائمش رو تو نت بخونید میبینید 95 درصدشون همون های هستن که تجربه کردیم، البته قسمت صدای شدید روده بطور مشخص توش گفته نشده و به "مشکلات گوناگون گوارشی" اکتفا شده.

برای از بین بردنش هم باید همت زیادی داشت و رژیم های سخت غذایی به مدت طولانی گرفت (حذف کامل قند، نشاسته، قند های دوتایی، و یه سری چیزهای دیگه) میتونید Candida diet رو search کنید تا خودتون ببینید. آنتی بیوتیک و پورو بیوتیک اصلا تاثیری برای کاهش رشد شدید کندیدا نداره. تا اونجایی که من فهمیدم، از بین بردنش کار حضرت فیله.

لطفا بعد از search نظر بدید.
    اتفاقا برای قارچ هم دکتر به من قطره نیستاتین داده بود تو همون اولین دکتری که رفته بودم و همون موقع بود که یک هفته حالم کامل خوب شده بود - جوری که سر کلاس میشستم میدیدم مشکلی ندارم خندم میگرفت مثه دیوونه ها . ولی دیگه بعد یک هفته تاثیرش از بین رفت - 2 -3 بار دیگه هم بدون اینکه دکتر برام بنویسه خودم رفتم خریدم که شاید باز اثر کنه ولی دیگه تاثیری نداشت .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اتفاقا برای قارچ هم دکتر به من قطره نیستاتین داده بود تو همون اولین دکتری که رفته بودم و همون موقع بود که یک هفته حالم کامل خوب شده بود - جوری که سر کلاس میشستم میدیدم مشکلی ندارم خندم میگرفت مثه دیوونه ها . ولی دیگه بعد یک هفته تاثیرش از بین رفت - 2 -3 بار دیگه هم بدون اینکه دکتر برام بنویسه خودم رفتم خریدم که شاید باز اثر کنه ولی دیگه تاثیری نداشت .

به نظر من همه چیز جور در میاد اگه این تئوری رو در نظر بگیریم:
    رشد بیش از حد قارچ یا میکروب یا باکتری یا هر میکروارگانیزم دیگه ای ===> مشکلات گوارشی نا شناخته===> عدم تشخیص از طرف متخصص گوارش===> مشکلات عصبی و روانی===> نا امیدی از درمان.

خوردن آنتی بیوتیک یا قطره ضد قارچ یا کلا کم غذا خوردن و روزه گرفتن (که باعث میشه غذای کمتری برای تغذیه میکروارگانیزم تامین بشه) ===> کاهش موقتی رشد میکروارگانیزم===> کاهش موقتی علائم===> احساس غلط درمان شدگی.

16. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •