یه 2تا سوال دارم یکی اینکه میشه این ارسال فایل با بلوتوسو یه کاری کرد که 20 تا 20 مجبور نشیم بفرستیم؟
بعدیم برای gps همه اون کارارو کردم نقشه که load میشه همونجوری میمونه دیگه تو همون صفحه سیاه که نوشته load map مشکل چیه؟
یه 2تا سوال دارم یکی اینکه میشه این ارسال فایل با بلوتوسو یه کاری کرد که 20 تا 20 مجبور نشیم بفرستیم؟
بعدیم برای gps همه اون کارارو کردم نقشه که load میشه همونجوری میمونه دیگه تو همون صفحه سیاه که نوشته load map مشکل چیه؟
بچه ها اسپيكر اين گوشي كجاش قرار داره؟
اصلا اسپيكر جدا داره ؟؟
نه متاسفانه!بچه ها اسپيكر اين گوشي كجاش قرار داره؟
اصلا اسپيكر جدا داره ؟؟
يعني رنوار و كوكي و ويوتي همشون فقط از همون اسپيكر گوشي صدا ها رو پخش ميكنن. درسته؟
ميشه بلندي و كيفيت پخش موزيك رو با يه گوشي مثل 5800 يا n79 يا g900 مقايسه كنين؟
کوکی و رنوار آره، ویوتی رو نمی دونم! احتمالا اونهم آره! در مورد صدا من شندیم که کوکی از 5800 بهتره، مطمئن نیستم.
با توجه به قيمت و وصف حالي كه دوستان گفتن بنده كه راغب به خريداري اين گوشي شدم قيمت هم الان بصورت تلفني از فروش مركزي كامتل گرفتم گفت 415 هزار تومان
اگه خدا بخواد بزودي اينكار رو انجام ميدهم
فکر کنم به خاطر اغتشاشات اخیرههمه ی گوشیا تو تهران گرون شدن ...
به نظرم اگه از سایت gooshishop بخرید بهتره ... قیمتاش گرون نشدن
رنوار با گارانتی خدمات پارسه : 375 تومن - کامتل : 410 تومن
من خدمات پارسه رو پیشنهاد میکنم .. درسته کامتل بهتره ولی نه به اندازه ی 30 تومن
اختلاف![]()
اما ویوتی اسپیکر جداگانه داره !کوکی و رنوار آره، ویوتی رو نمی دونم! احتمالا اونهم آره! در مورد صدا من شندیم که کوکی از 5800 بهتره، مطمئن نیستم.
ممنون
ولي بايد خير فارسي اس ام اس دادن رو بزنيمن خدمات پارسه رو پیشنهاد میکنم .. درسته کامتل بهتره ولی نه به اندازه ی 30 تومن
اختلاف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)