نه ویوتی اسمارت تو ال سی دی یه سروگردن بهتره!
![]()
نه ویوتی اسمارت تو ال سی دی یه سروگردن بهتره!
![]()
لطفا با دلیل بگید...
امتحان کردید؟
جایی خوندید؟
همینطوری که نمیشه گفت کدوم بهتره
من که عکس گذاشتم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس دیروز نبود.یا شاید هم دیروز باز نشد واسه من...
به هر حال از روی عکس نمیشه نظر داد.
آیفون توی عکسهای منتشر شده نشون میداد که خیلی از ارنا بهتره...
ولی وقتی من گوشی ها رو با هم مقایسه کردم و کنار هم گذاشتمشون به این نتیجه رسیدم ایفون فقط بزرگتره.کیفیت ارنا یه سرو گردن از ایفون بهتر بود.
واسه همین میگم این عکس اصلا ملاک خوبی نیست...
نکته نکته نکته : در ضمن این توی این عکس کاملا مشخصه که صفحه ارنا تحت تاثیر بازتاب نور قرار گرفته.چون اگه دقت کنید می بینید قسمت پایین صفحه که کلید های لمسی تماس قرار گرفته چه جوری نور رو بازتاب داده و خاکستری شده...!!! .در صورتی که اون قسمت کاملا سیاه می باشد و هیچ ربطی هم به ال سی دی نداره.کاملا مشخصه که زاویه تابش نور به ارنا جوریه که نور رو بازتاب می ده.امیدوارم گرفته باشید چی میگم. احتمالا به دلیل برچسب محافظ صفحه است که اینجوری بازتاب میده.چون اگه اون بالا سمت چپ گوشی کنار سنسور تنظیم نور نگاه کنید متوجه اختلاف رنگ قسمت برچسب دار و بدون برچسب میشید...(به عکس ضمیمه دقت کنید)
من همین جا می نویسم و امضا می کنم که کیفیت هر دو (ارنا و اسمارت) دقیقا مثل همه...
![]()
Last edited by nima_989; 27-11-2009 at 11:49.
دوستمون نیما درست میگه.کاملا مشخصه ارنا محافظ صفحه داره و شایدم محافظش کثیف شده.از طرفی غیر منطقیه یه شرکت بزرگی یک ال سی دی با رزولیشن یکیرو با دو کیفیت بده بیرون![]()
سلام بچه ها خواهشا اگه میشه قیمت ارنا و ویوتی اسمارت را بزارین؟
به نظر شما کدوم بهتره که بخرم؟
دوستانی که رنگ سفید این گوشی رو گرفتند یا دیدند میخواستم بدونم سفیدی رنگ مثل IPhone کاملا سفید ـه یا کمی مایل به تیره؟
.قیمت ارنا 400 البته بگردین تا 395 هم گیر میاد.
ویوتی اسمارت 375 تا 380
فقط پشت گوشی سفیده که اونم المینیومی یکم به تیرگی میزنه
با سلام,من بعد از تحقیقات بسیاری درباره گوشی آخر به ان نتیجه رسید که km900 arena بخرم,می خواستم هر کسی این گوشیو داره از عیبای این گوشی واسم بگه چون من شنیدم گوشی رضایتمندی نیست,ممنون میشم یه نفر که داره کامل توضیح بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)