سلام دوست من
این ارور رو موقعی میده که شما بازتون اورجینال نباشه.
منم یه چنتایی پچ دان کردم و همش این ارور رو میداد که فهمیدم بازیم اوریج نیست.
سلام دوست من
این ارور رو موقعی میده که شما بازتون اورجینال نباشه.
منم یه چنتایی پچ دان کردم و همش این ارور رو میداد که فهمیدم بازیم اوریج نیست.
سلام
یه راهی پیدا کردم برای بازی کردن انلاین بدونه نیاز به نسخه ارجینال که فقط باید پچ ها رو نصب کنید و بعد برید حالشو ببرین.این روش رو خودم درست کردم و امتحان شدس هر کس مشکلی داشت با خودم درمیون بزاره.
دانلود:فقط با حجم 1.29 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by KAHAKDAM; 26-03-2011 at 17:21.
ابتدا فایلهای موردنیاز زیر را دانلود کنید :
دالنود مینی ایمیج:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مرحله بعدی بازی را نصب کنید و از هیچ گونه کرک استفاده نکنید (کرک های قسمت سینگل پلیر) در اقدام بعدی نرم افزار Pb را نصب کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نرم افزار PB:
*** در صورتیکه از کرک های قسمت سینگل پلیر استفاده کنید خیلی سریع در حین بازی نرم افزار Pb فایلهای بازی را چک می کند و در صورت مواجه با فایلهای کرکی شما را از بازی بیرون می اندازد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس فایل BF2 Mini Image را دانلود کنید و از محتویات داخل آن فایل JMT-MINIBF2CD.MDS را با استفاده از نرم افزار DAEMON Tools مانت کنید.
سپس بازی را اجرا کنید و در داخل آن یک اکانت برای خودتان بسازید .
Login > Manage account > Manage account > Creat acount > Accept terms > Multiplayer
آلبته با نصب پچ 1.50 نيازي به ميني ايميج نيست...
سلام
پسر من پچ رو دان کردم.و مینی ایمیج رو.ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم اصلا اجرا نمیشه یعنی تا میره توی بازی و هنوز صفحه سیاهه دوباره برمیگرده توی ویندوز.راستی بازیم اصلا کرک نداشت یعنی کرک شدس؟مشکل کجاس؟بازی ارجینال دیگه گیر نمیاد و حتی فروشگاه سایت هم بازیش ارجینال نیست!شما میتونین برام فایل BF2.exe رو اپلود کنین تا درست شه!ممنون میشم.![]()
آپلود كردم:شما میتونین برام فایل BF2.exe رو اپلود کنین تا درست شه!ممنون میشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من الان 2سال هست که bf2 بازی میکنم یه سرور هست که اصلا لگ نمیخورید ddhc البته من این مشکل رو دارم که من پس از 15 مین از بازی میپرم بیرون از شما هم همینطور میشه بستگی داره مثلا من به روز بعد از2ساعت انداخت بیرون اگه دوستان مشکل من رو حل کنند ممنون می شم
داریوش
سلام اساتید لطف کنید اسم سرورا با ip بزارید دمتون گرم
سلام
من دو ماهی هست که دارم این بازی رو انلاین بازی میکنم
بدون مشکل ، خیلی هم باحاله
یوزر من :perspolisi2000
این سرور ها رو خودم پیدا کردم
هم کرک شده هستند و هم معمولا پینگ ها شون پائینه غیر از دو تای اخر
99% مواردی که من کیک میشم بیرون بخاطر پینگ بالامه
اگه تو یک سرور بری 200 باشه پینگش هیچ وقت کیک نیشی بیرون
Last edited by perspolisi; 11-04-2011 at 12:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)