اقا اینا رجیستری میخواد لیسانسش به روز نیست انگاری
اقا اینا رجیستری میخواد لیسانسش به روز نیست انگاری
یعنی رو گوشیت نصب نشد؟؟؟
نه نصب نشد میگفت لیسانس جدید میخواد !
اون برنامه هایی که دوستمون دادن رو امتحان کن به درد شما هم میخوره که تهرانی خبرشو بده![]()
نه داداش،نصب میشه رو گوشی های دیگه،من واسه یکی از دوستان که ان73 داره فرستادم رو گوشیش نصب کرد،واسه یکی از بچه ها هم که w850 داره فرستادم اونم نصب کرد ولی خودم نتونستم حتی واسه یکی از دوستام که جت داره هم فرستادم اونم نتونست نصب کنه،به نظرت اشکال کار از کجاست؟
فکر کنم برنامش همخونی نداره ... شاید ربط به لمسی یا غیر لمسی بودن داره ...
سلام
آقا الان قیمت این گوشی با گارانتی ماکروتل چنده؟
مهمه گارانتی داشته باشه؟
کلا چه رنگ هایی داره؟
با گارانتی پارس مایکروتل هست410000 تومن.گارانتی متفرقه هم میتونی با 370000 پیدا کنی یا 360000 هم پیدا میشه.
همه مدل هایی که هست گارانتی داره،منتهی گارانتی هاشون فرق می کنه.گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست.
رنگ آبی و قرمز و مشکیش رو تو بازار من دیدم.یکی از بچه های فروم هم همونطوری که تو پست های قبل میبینی رنگ طلاییش رو گرفته.
دوستانی که 8300 دارند بخاطر اینکه پیکسل این گوشی تافته جدا بفته هستش به این نرم افزار نیاز پیدا میکنند
نرم افزاری کاربردی و جالب برای تغییر اندازه برنامه های جاوا به تمام صفحه و برعکس در گوشی هایی که از جاوا پشتیبانی می کنند !
حجم 176 کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 17-09-2009 at 00:34.
داداشای گلم یه سوال.کسی بلده اسکرین سیور این گوشی رو عوض کنه؟همش همون عکسای فابریک خودشه،من هرچی گشتم نتونستم به نتیجه ای بریم،کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
سلام عزیز ...
اره میشه ! باید اون عکسهایی که میخوای ببری پشت زمینه از مموری کارت به حافظه گوشی منتقل کنی جاییکه اون عکسهای فابریک خودش قرار دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)