تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 82 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

در آغاز فعالیت Rezaiy_mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    توی هارد2.5اینچی,که واسش باکس گرفتم,میخام ویندوز پرتابل داشته باشم که هاردو به هرسیستمی بزنم مثل سی دی وفلش ویندوزپرتابل از روی هاردم,بالابیاد...شدنیه؟؟؟؟
    همینطورواسه گوشی اپل یاهرگوشی دیگه,میشه فضایی رو واسه ویندوز پرتابل اختصاص داد؟
    شرمندمسوال آخرم اینکه چند نقطه از هاردم بدسکتور دارهHDD regenerator نتونست درستش کنهنرم افزاردیگه و قوی تری نمیدونین معرفی کنین؟
    پیشتر تشکر از همه

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کدام آنتی ویروس برای هارد اکسترنال یا فلش خوبه؟ من اینها رو میشناسم اگه به غیر از اینها هم آنتی ویروس هست بگین در ضمن لطفا بگین کدوم بهتر هستش؟؟

TrustPort USB Antivirus 2013

USB Disk Security

McAfee VirusScan USB

مرسی ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام میخواستم بپرسم که هارد اکسترنال رو اگه به چند درایو تقسیم کنیم بهتره یا یک درایو ؟
    یا از لحاظ طول عمر و بد سکتور و سرعت هارد تاثیر نداره؟

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام به همه.
    من هارد اکسترنال یک ترا مای پاسپورتی وسترن یو اس 3 جدید گرفتم.سوالم اینه که اگه پارتیشن بندی نکنم و همینجوری با یک پارتیشن که داشت ازاول کار کنم فر قی داره با پارتیشن بندی کردن و چند درایو ساختن؟ از لحاظ سرعت و امنیت و ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    سلام.
    ممنون میشم یکی جوا ب مار وبده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام میخواستم بپرسم که هارد اکسترنال رو اگه به چند درایو تقسیم کنیم بهتره یا یک درایو ؟
    کسی نیست جواب ما رو بده؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه.
    من هارد اکسترنال یک ترا مای پاسپورتی وسترن یو اس 3 جدید گرفتم.سوالم اینه که اگه پارتیشن بندی نکنم و همینجوری با یک پارتیشن که داشت ازاول کار کنم فر قی داره با پارتیشن بندی کردن و چند درایو ساختن؟ از لحاظ سرعت و امنیت و ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    سلام .

از لحاظ سرعت ، باید بگم که پارتیشنهایی که بر روی ترکهای بیرونی (Outer Track) ساخته میشوند بدلیل وجود Data Sectorـهای بیشتر در تستهای sequential سریعتر ظاهر میشوند و سرعت کپی/پیست بالاتری خواهد داشت . شیب رو به پایین تستهای Read و Write برنامه HDtune نشاندهنده این مسئله هست .

اگر میخواهید سرعت Sequential read/write در هر پارتیشن رو بررسی کنید میتونید به قسمت file benchmark برنامه HDtune بروید و برای هر پاتیشن بطور جداگانه تست کنید . اولین پارتیشن سرعت بالاتری خواهد داشت و آخرین پارتیشن سرعت پایین تری خواهد داشت .

ارتباطی بین بدسکتوری و چندپارتیشن بودن هارد اکسترنال وجود نداره . والا بنده 6 عدد هاردهای اکسترنال my book elite دارم . این مدلها دو پارتیشن دارند که برنامه ها و نرم افزارها در یکی از پارتیشنها کپی شده اند . تا الان مشکلی نداشتم حتی یک بدسکتوری . هارد لپتاپم که چهار پارتیشن primary داره پس از 4834 ساعت کارکرد هیچ مشکلی نداره .

گرچه چند پارتیشن ساختن مزایایی هم داره ولی با توجه به اینکه هاردهای اکسترنال بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا هستند بنظرم بهتره که به روش فولدربندی داده ها رو مرتب کنید . چند پارتیشن ساختن در هاردهای اینترنال بیشتر به منظور جداسازی فضای مربوط به os از بقیه هست تا درصورتیکه مثلاً نیاز به نصب مجدد os هست باعث از بین رفتن بقیه داده ها نشه .

در هر حال اگر اصرار به ساختن چند پارتیشن دارید مشکلی نیست ، قبل از هرکاری داده ها رو به جای دیگری منتقل کنید و از نو و با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل Acronis Disk Director Home پارتیشن بندی و فرمت کنید (از نرم افزارهای قدیمی پارتیشن بندی اصلاً استفاده نکنید مثل پارتیشن مجیک) .

نکته آخر : در حالت MBR حداکثر 4 پارتیشن Primary میتونید بسازید . اگر بیشتر از 4 پارتیشن میخواهید بسازید (که توصیه نمیکنم) پیشنهاد میدم که اولین پارتیشن Primary باشه و الباقی logical .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Rezaiy_mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

سلام.انگار روند کار بر تکرار سواله!!!!!!پس مهمتره رو میپرسم

توی هارد2.5اینچی,که واسش باکس گرفتم,میخام ویندوز پرتابل داشته باشم که هاردو به هرسیستمی بزنم مثل سی دی وفلش ویندوزپرتابل از روی هاردم,بالابیاد...شدنیه؟؟؟؟
    ممنون میشم کسی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.انگار روند کار بر تکرار سواله!!!!!!پس مهمتره رو میپرسم

ممنون میشم کسی کمک کنه
    در حالت عادی امکان پذیر نیست (برای win7) . حتی اگر در مرحله نصب ویندوز ، هارد اکسترنال رو شناسایی کنه و شما آنرا برای نصب ویندوز انتخاب کنید پیغام زیر ظاهر خواهد شد .

ولی راه حلی برای این مشکل وجود دارد که در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بخوبی به همراه عکس توضیح داده .

نکته اول : برای اینکه یک هارد قابلیت نصب و بوت شدن win رو داشته باشه باید حداقل یک پارتیشن Primary که active و system و boot باشه رو داشته باشه .
    نکته دوم : مادربرد باید بوت از usb رو ساپورت کنه .
    نکته سوم : سرعت ترانسفر دیتا در usb2 پایین هست و در نتیجه سرعت load شدن ویندوز و اجرای نرم افزارهای موجود در هارد اکسترنال پایین خواهد بود .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام ب همه و عطا جان.
    عطا جون ممنون واسه راهنمایی و این که تو این فروم متروک که دیگه مثل قبل نیست و کسی اونجوری نمیاد و به خصوص جواب دیگه تو انجمن ها نمیدن اما شما مثل قبل از همون اولی که اومدم مهمون بودم و بعد که عضو شددم همیشه جوابگو بودی و به همه کمک میکردی.
    واقعا از طرف همه ممنونم و خسته نباشی داداش.امیدوارم همیشه همینطور بمونی و موفق باشی همیشه.

ممنون واسه جوابت.پس بلاخره به نظرت اگه هارد اکسترنالم که مای پاسپورت 1 ترا هست پارتیشن بندی نکنم در کل و به خصوص از نظر سرعت بهتره؟؟؟فقط وااسه آرشیو هست.
    در مورد نوع پارتیشن بندی هارد اینترنال یه توضیحی میدی که فرق بین MBR و GPT و همچنین Primary و Logical در چیه؟؟

من یه هارد 3 ترا وسترن اینترنال گرفتم که برای پارتیشن بندی مشکل داشتم و MBR نمیشد و GPT کردمش و همچنین logic هم نمیشد و به اجبارPrimary کردم.تو و نصب ویندوز اکس پی هم برای پارتیشن بندی فقط 768 گیگ می شناختش و یک درایو بیشتر نمیشناختش.دلیلش چیه؟
    ممنونم
    Last edited by omidbooter; 15-06-2013 at 00:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

پس بلاخره به نظرت اگه هارد اکسترنالم که مای پاسپورت 1 ترا هست پارتیشن بندی نکنم در کل و به خصوص از نظر سرعت بهتره؟؟؟فقط وااسه آرشیو هست.
    با توجه به اينكه براي آرشيو هست بنظرم نيازي به ساخت تعداد بيشتري پارتيشن نيست . يك پارتيشن كفايت ميكنه و ميتونيد بروش فولدر بندي داده ها رو مرتب كنيد . همانطوريكه قبلاً هم گفتم ميتونيد چند پارتيشن بسازيد و ايراد خاصي هم نداره .

در مورد نوع پارتیشن بندی هارد اینترنال یه توضیحی میدی که فرق بین MBR و GPT و همچنین Primary و Logical در چیه؟؟

من یه هارد 3 ترا وسترن اینترنال گرفتم که برای پارتیشن بندی مشکل داشتم و MBR نمیشد و GPT کردمش و همچنین logic هم نمیشد و به اجبارPrimary کردم.تو و نصب ویندوز اکس پی هم برای پارتیشن بندی فقط 768 گیگ می شناختش و یک درایو بیشتر نمیشناختش.دلیلش چیه؟
    ممنونم
    GPT براي شناسايي صحيح ظرفيت هاردهاي بيشتر از 2.19TB هست . همچنين تا 128 پارتیشن Primary میتوان ساخت و سایز هر پارتیشن هم میتونه تا 9 زتابایت باشه . ولي در MBR حداكثر چهار پارتيشن Primary ميتونيد بسازيد . همانطوريكه در عكس زير ميبينيد براي نصب ويندوز و بوتيبل كردن هارد 3TB نه تنها بايد بصورت GPT پارتيشن بندي و فرمت بشه بلكه سيستم از UEFI (نوع جديدي از بايوس) ساپورت كنه و ويندوز هم 64 بيتي باشه (vista/7) . اگر براي نصب ويندوز نميخواهيد پس لازم نيست كه حتماً از ويندوزهاي 64 بيتي استفاده كنيد يا سيستم UEFI باشه . ويندوز xp از GPT ساپورت نميكنه و در نتيجه در win xp نميتونيد از حداكثر حجم استفاده كنيد و فعلاً كمپاني وسترن نرم افزاري براي حل اين مسئله ارائه نكرده .

ولي كمپاني سيگيت نرم افزاري بنام DiscWizard ارائه كرده كه ميتوان هاردهاي 3TB سيگيت رو با حداكثر ظرفيت در win xp قابل استفاده كنه بدين شكل كه مثلاً هارد سه ترابايتي به دو درايو يكترابايتي و دوترابايتي تقسيم و شبيه سازي ميشه .

همانطوريكه قبلاً هم گفتم در هر هارد ديسكي كه به بصورت mbrدinitialized شده باشه حداكثر 4 پارتيشن primary ميتوان ساخت و اگر به تعداد بيشتر پارتيشن نياز داشته باشيد بايد سه پارتيشن primary بسازيد . آخرين فضاي باقيمانده بصورت extended خواهد بود كه اين فضاي extended رو ميتوان به چندين درايو logical تقسيم بندي نمود . درايوهاي لوجيكال در واقع يكي هستند ولي سيستم عامل آنها را جدا از هم ميبينيد . در پست 6 اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيحات كاملتري درباره اين پارتيشنها داده شده .

در مورد پارتيشنهاي active و system و boot و ... در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيحاتي دادم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •