سلام.
دقیقا مطمئن نیستم، ولی فکر نکنم به این راحتی بشه با 1 تومن 24 اسب بخار انداخت روی موتور.
تا جایی هم که میدونم این کارا فکر نکنم بیش از 10-12 اسب اضافه کنه.
![]()
سلام.
دقیقا مطمئن نیستم، ولی فکر نکنم به این راحتی بشه با 1 تومن 24 اسب بخار انداخت روی موتور.
تا جایی هم که میدونم این کارا فکر نکنم بیش از 10-12 اسب اضافه کنه.
![]()
من ماشینم الان 126 اسب بخار قدرت داره البته اندکی بیشتر از 1 تومن خرج کردم!
میشه بگین چطور اینقدر دقیق اندازه گرفتین که ما هم بریم اندازه بگیریم؟؟
راستی ماشینتون چی بود؟؟
مقدار هورس پاور رو تا حدودی حدسی گفتم
یک سیستم هدرز و منیفولد با هاوارد از یک شرکت معتبر ایتالیایی (الان تهران نیستم و اسمش هم اصلا یادم نمیاد)
که تا 17 اسب بخار افزایش قدرت داشت و با نصب حدود 850 (اگه اشتباه نکنم) برام اب خورد
سیستم ----- هوا با چرخاننده با مارک جی ار فرانسه که 85 یورو برام اب خورد
و اصلاح منیفولد ورودی هم که خود ----- و سیرکولیتو 4 اسب و اصلاح سیستم هم فک کنم 2 3 اسب داشته باشه
من اعداد رو حدودی میگم شاید از 115 اسب تا همون 126 اسب
یک سری تقییراتی هم دادیم که بماند!
خودرو 405
خودم دنبال داینو میگردم ناچارا با اعتماد به گفته سازنده قطعات و تجربیات قبلی گفتم
اون شرکت معتبر ایتالیایی فکر کنم سوپر اسپرینت هست
الان فکر کنم اگه ماشین بره رو داینو که تو ایران فکر نکنم باشه حدود 115 اسب بیشتر رو نشون نده
چون 17 اسب بخار شوخی نیست که!!
سمند جی تی اسپرت کوپه 1:
سرور2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by meghdaad; 12-04-2009 at 14:58.
حالا ایران خودرو یه سمند طراحی کرده دیگه میخواد همه جور ماشین از توش در بیاره. از کوپه بگیر تا اس یو وی... فکر کنم کامیون سمند رو هم بزودی طراحی کنن. بابا یه ماشین جدید یه اسم جدید یه طرح جدید.... سایپا که داره مینیاتور ثبت نام میکنه 5 میلیون میگیره 89 تحویل میده واقعا خنده داره... تو دنیا الان کمپانی ها التماس میکنن ماشینشونو بخری... یه ماشین اشانتیون هم روش میدن. حالا تو ایران پیش فروش میکنن واسه یک سال بعد و نصف بیشتر پول رو هم میگیرن. ظلم که میگن شاخ و دم نداره همینه...
ایران خودرو ناشیه حالا حالا ها طول میکشه تا حرفه ای بشه جای رشد هم داره. با این حال ایران خودرد 5-6 سال پیش سمند تولید کرد و حالا سایپا مینیاتور، تولید 5 سال پیش ایران خودرو خیلی بهتر از مینیاتو بوده، مینیاتور که میشه گفت تو طراحی افتضاحه.
تا وقتی تعرفه خودروی وارداتی پایین نیاد اینا پیشرفت نمیکنن.
یعنی چی حالا حالاها طول میکشه ؟ دیگه چه قدر میخواد طول بکشه. صنعت خودروی ایران دقیقا با صنعت خودروی کره با هم شروع کردن. اونا الان فوق حرفه ای شدن ایران خودرو کماکان داره آر دی پیشفروش میکنه...ایران خودرو ناشیه حالا حالا ها طول میکشه تا حرفه ای بشه جای رشد هم داره.
تا گمرکی پایین نیاد همین آشه و همین کاسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)