تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 47 از 95 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

نتایج بازیهای دور رفت مرحله یک هشتم نهایی :

اینتر و منچستر بدون گل مساوی .
    بارسلونا و لــیــون 1-1 مساوی .
    اتلتیکو مادرید و پورتو 2-2 مساوی .
    آرسنال هم با 1 گل رم رو مغلوب کرد .

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نجات اينترميلان از تهاجم بي‌وققه منچستر يونايتد

تيم فوتبال اينترميلان از تهاجم بي‌وقفه منچستر يونايتد جان سالم بدر برد و سرانجام توانست مدافع قهرماني اروپا را در يك ديدار مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان در ورزشگاه سن سيرو بدون گل متوقف كند. اين نتيجه احتمالا خوشايند هيچيك از سرمربيان دو تيم نيست هرچند كه بيشتر اين آلكس فرگوسن بود كه از عدم گلزني تيمش به رغم ركورد شكني در شكست ناپذيري در ليگ قهرمانان گله داشت .
    با اين حال ، فرگوسن در كل از نتيجه به دست آمده خوشحال بود .
    وي گفت : من اميدوارم كه گل نزدن در اين ديدار در بازي برگشت براي ما گزنده نباشد ..
    اين سرمربي اسكاتلندي افزود : ليكن به عقيده من ، ما سزاوار پيروزي بوديم . ما خيلي خوب بازي كرديم . همانطور كه پيش بيني مي‌كرديم آنان تنها در پانزده دقيقه از نيمه دوم بر ما فشار وارد كردند .
    فرگوسن گفت : ولي ما هماهنگي و پختگي خوبي نشان داديم . بازيكنان از بازي خود در چنين جوي لذت بردند .
    با اين حال فرگوسن تاكيد كرد كه به رغم از دست دادن اين فرصت ، منچستر هنوز در موقعيت خوبي براي صعود قرار دارد .
    وي افزود : بديهي است كه ما از عدم پيروزي قطعي خود در اين ديدار متاسف هستيم .
    فرگوسن گفت : دور برگشت در اولد ترافورد برگزار مي‌شود و با توجه به سابقه بازي ما در اين ورزشگاه ما بخت خوبي براي پيروزي داريم و بايد در مقابل هوادارانمان به اين پيروزي دست يابيم .
    بي ترديد جوليو سزار دروازه بان اينتر مرد برتر ميدان بود ..
    خوزه مورينيو سرمربي اينتر از عملكرد اين دروازه بان برزيلي خوشحال بود .
    وي گفت : جوليوسزار عالي بود و در نيمه اول دو يا سه مهار ديدني داشت و اين براي تيم بسيار حائز اهميت بود .
    مورينيو پذيرفت كه از نتيجه اين ديدار راضي و خشنود است . وي پيش از اين ديدار گفته بود كه تيمش از منچستر بيم ندارد و منچستر سعي نخواهد كرد در اين ميدان به پيروزي برسد .
    ولي تنها پنج دقيقه پس از شروع اين ديدار ، منچستر نشان داد كه اين نظر مورينيو درست نبوده و اين تيم كنترل بازي را در اكثر دقايق نيمه اول در دست داشت .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مورينيو: داور به نفع منچستريونايتد قضاوت كرد

سرمربي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا بعد از تساوي بدون گل مقابل منچستريونايتد از عملكرد داور اين بازي ابراز نارضايتي كرد. به گزارش سايت گل، اين مسابقه كه سه شنبه شب در دور رفت از مرحله يك هشتم نهايي رقابتهاي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا (چمپيونزليگ) در سن سيرو برگزار شد، با تساوي صفر بر صفر به پايان رسيد.
    شاگردان الكس فرگوسن در اين مسابقه فرصت‌هاي بيشتري براي گلزني داشتند و مي توانستند با نتيجه بهتري به انگليس برگردند اما عملكرد درخشان ژوليو سزار در دروازه اينتر مانع آنها شد.
    با وجود اين خوزه مورينيو معتقد است، اگر لوييس مدينا كانتاليو داور اسپانيولي مسابقه به نفع يونايتدي‌ها عمل نمي‌كرد، تيمش با پيروزي از زمين بيرون رفته بود.
    وي گفت: شايد در مسابقه برگشت داور هواي ما را داشته باشد. در ديداري كه در اولدترافورد برگزار مي‌شود، همين داور قضاوت نمي‌كند اما اگر داور اينقدر هواي تيم ميهمان را داشته باشد، قطعا به يك چهارم نهايي صعود خواهيم كرد.
    اين مربي پرتغالي با اشاره به خطاي ريو فرديناند روي آدريانو و پنالتي كه براي اينترميلان گرفته نشد، افزود: نمي‌خواهم زياد وارد جزئيات شوم. همه چيز عليه ما بود حتي مسائل خيلي جزئي.
    سرمربي سابق چلسي ادامه داد: همه تعداد ضربات آزاد ما و تيم مقابل را ديدند. نحوه دادن كارت زرد به بازيكنان ما و حريف را هم ديدند. فكر مي كنم، همه چيز كاملا مشخص بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آرسنال تنها تيم پيروز فوتبال ليگ قهرمانان اروپا

تيم فوتبال آرسنال تنها تيم پيروز در بين هشت تيمي بود كه چهار ديدار سه شنبه شب دور رفت مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا را انجام دادند اين پيروزي به لطف يك ضربه پنالتي كه در ديدار با آ.اس .رم نصيب آرسنال شد و توسط روبين فان پرسي در دقيقه ‪ ۳۷‬درون دروازه حريف ايتاليايي جاي گرفت ، به دست آمد . اما ديدار اينترميلان و منچستر يونايتد كه به تساوي بدون گل انجاميد و تيم تحت رهبري آلكس فرگوسن كه در زمين ميلان بازي مي‌كرد در موقعيت بهتري نسبت به تيم تحت رهبري خوزه مورينيو قرار گرفت .
    در همين حال ، يك ضربه سر دقيق تيه ري هانري قهرمان سابق آرسنال با عث شد تا بارسلونا بتواند در خانه ---- مدافع هفت دوره قهرماني ليگ قرانسه به تساوي يك بر يك دست يابد . جونينيو بازيكن برزيلي ---- پيشتر با يك ضربه آزاد تيمش را يك گل جلو انداخته بود .
    ديه گو فورلان مهاجم سابق منچستر يونايتد نيز توانست براي آتلتيكو مادريد گل بزند ولي اين گل براي پيروزي تيمش در خانه كافي نبود چرا كه دو گل ليساندرو لوپز يك تساوي دو بر دو براي اف ث پورتو يكي از باشگاههاي سابق تحت رهبري مورينيو به ارمغان آورد .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گواردیولا: ---- حریف آسانی نبود

" جوزپه گواردیولا " سرمربی بارسلونا بعد از تساوی 1-1 برابر ---- این دیدار را سخت توصیف کرد و معتقد است بعد از گل " جونینیو " سخت کار کردند تا به گل تساوی برسند...

" جوزپه گواردیولا " سرمربی بارسلونا گفت: « این یک نتیجه خوب مقابل یک تیم خوب بود. ما هنوز یک بازی در خانه داریم. زمانی که شما با ایجاد موقعیت های فراوان به راحتی پیروز می شوید نمی توانید سوالات زیادی از خودتان بپرسید. اما امشب این قضیه رخ نداد؛ واقعاً دیدار دشواری بود و چیزهای زیادی وجود داشت که ما باید آن ها را درست می کردیم. در طول بازی نگران نبودم، بازی را تماشا می کردم و روی آن تمرکز می کردم که چه تغییراتی برای بازگشت به بازی انجام دهم. »

سرمربی جوان بارسلونا افزود: « در بین دو نیمه صحبت هایی انجام دادیم و در نیمه دوم بهتر شدیم، ما بازی را کنترل کردیم و سرانجام به گل رسیدیم. در نیمه اول خوب بازی نکردیم و بنابراین کمی کنترل خود را دست داده بودیم. »

" گواردیولا " در مورد گل ---- گفت: « گل جونینیو واقعاً استثنایی بود. ویکتور والدز اشتباهی مرتکب نشد، هیچ دروازه بانی نمی توانست آن توپ را مهار کند. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اسپالتی: در بازی برگشت متفاوت خواهیم بود

" لوچیانو اسپالتی " شانس رم را برای صعود 49 درصد می داند و اظهار داشت در بازی برگشت بازی کاملا متفاوتی به نمایش می گذارند...

او پس از دیدار مقابل آرسنال گفت:« نتیجه نسبتا خوبی کسب کردیم. آن ها با سرعت و شدت خوبی بازی را آغاز کردند. آن ها فشار زیادی وارد نکردند، فقط در نیمه نخست بازی را تحت کنترل داشتند. ما با توجه به مقدار مالکیت توپ، نتوانستیم به اندازه کافی موقعیت ایجاد کنیم، اما در نیمه دوم ما بیشتر در مسابقه بودیم.»

« در چند صحنه در توپ های آخر ناموفق عمل کردیم، به خصوص در 20 دقیقه قبل از گل خوردن. زمانی که دیوید پیزارو آمد، ما خیلی بهتر بودیم.»

" اسپالتی " درباره شانس صعود گفت:« مطمئن هستم ما 49 درصد و آرسنال 51 درصد شانس دارد، برای اینکه آن ها گلزنی کرده اند. اگر در رم، ما از شانس هایمان استفاده کنیم، بازی کاملا متفاوت می شود. بازیکنان زیادی امشب نمایش خوبی نداشتند.»

« زمانی که شما مقابل تیم سرعتی قرار می گیرید، اجرای بازی هجومی دشوار است. نتیجه برای ما خوب است. ما کاملا در بازی بعدی متفاوت خواهیم بود و کاملا فوتبال متفاوتی نسبت به امشب به نمایش می گذاریم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آرسن ونگر از نمایش بازیکنان آرسنال راضی است

" آرسن ونگر " سرمربی آرسنال پیروزی 1-0 مقابل رم را مثبت ارزیابی کرد.

تک گل " رابین ون پرسی " از روی نقطه پنالتی، موجب شد توپچی ها در خانه به پیروزی برسند و " ونگر " پیش بینی کرد بازی برگشت جالب تر باشد.

او پس از بازی گفت:« من از اجرایمان خوشحالم، اما البته می توانستیم گل های بیشتری بزنیم. بعد از امشب ما فهمیدیم می توانیم موقعیت هایی ایجاد کنیم. هرگز در اروپا شما نمی دانید نتیجه خوبی کسب کرده اید یا خیر. هم اکنون ما نمی توانیم در رم فقط دفاع کنیم، ما باید حمله کنیم و گل بزنیم.»

« بازی مثبت تر از آن چیزی بود که شنبه دیدیم. (تساوی 0-0 در خانه مقابل ساندرلند) هر دو تیم سعی کردند بازی و حمله کنند. در 20 دقیقه آخر، زمانی که ما خسته شدیم شما می توانید ببینید که آن ها چقدر خطرناک شدند.»

« در بازی شنبه ما فضا نداشتیم، اما در این نوع بازی ها تیم ها زمانی که توپ را در اختیار می گیرند ابتکار دارند. بازی بعدی جالب تر خواهد بود، برای اینکه آن ها هجومی تر بازی می کنند.»

« ما سه بازی تا بازی برگشت باید انجام دهیم و اگر بازیکنان هایمان را از دست بدهیم کار برای ما مشکل خواهد بود. من ناراحتم که امشب دیابی از ناحیه ماهیچه ساق پا آسیب دید.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرگوسن: در اولدترافورد پیروزی برای ما خواهد بود

" سرالکس فرگوسن " سرمربی اسکاتلندی منچستر یونایتد برخلاف " خوزه مورینیو " از نتیجه 0-0 برابر اینتر رضایت ندارد اما به پیروزی در اولدترافورد بسیار امیدوار است...

" سرالکس فرگوسن " سرمربی منچستر یونایتد گفت: « زمانی که شما با وجود ایجاد موقعیت های زیاد و بازی خوب نمی توانید اینچنین دیدارهایی را ببرید، واقعاً ناراحت کننده خواهد بود. با اینحال ما رکورد خوبی در اولدترافورد داریم و باید این مسابقه را در ورزشگاه خودمان ببریم. ما فقط نیمی از راه را در اینجا پشت سر گذاشتیم. ما دو فصل پیش در اینجا مقابل میلان شکست بدی را متحمل شدیم ولی امروز پیشرفت قابل توجهی نسبت به آن زمان داشتیم. »

" فرگی " در مورد نیمکت نشینی " وین رونی " گفت: « وین را روی نیمکت نشاندیم زیرا او در هفت مسابقه اخیر فقط یک بار بطور کامل برای ما بازی کرده بود. »

سرمربی شیاطین سرخ افزود: « من رایان گیگز را در مرکز زمین قرار دادم و فکر می کنم خوب کار کرد، همچنین دیمیتار برباتوف که فوق العاده بود. کریستیانو رونالدو نیز برای من عالی بود اما شما می توانستید ببینید که سانتون خیلی مقاومت کرد. او بسیار جوان است اما عالی بازی کرد. »

" فرگوسن " در مورد دیدار برگشت در اولدترافورد نیز گفت: « احتمال پذیرفتن گل در خانه همیشه وجود دارد و اینتر دفاعی تر از امشب خواهد بود. ما همیشه به حمله کردن فکر می کنیم و این کار را در دیدار برگشت نیز تکرار خواهیم کرد. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوزه مورینیو: تساوی، نتیجه خوبی است

" خوزه مورینیو " سرمربی پرتغالی اینتر از تساوی 0-0 خانگی برابر منچستر یونایتد راضی است...

" خوزه مورینیو "، سرمربی اینتر گفت: « فکر می کنم 0-0 نتیجه خوبی برای ما است. زمانی که من با پورتو قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدم، در بازی رفت نیمه نهایی در خانه 0-0 کردیم اما در لاکرونیا حریف را شکست دادیم و به فینال راه یافتیم. آن ها واقعاً سرعتی هستند. ایده آن ها در این دیدار استفاده از فرصت ها بود اما موفق به گلزنی نشدند زیرا خولیو سزار در نیمه اول فوق العاده بود و در نیمه دوم بازیکنان ما بهتر کار کردند. من هنوز فکر می کنم شانس دو تیم 50-50 است. »

سرمربی پرتغالی اینتر افزود: « فکر می کنم مشکل ما در نیمه اول منچستر یونایتد بود که تیم بسیار خوبی است. اما در نیمه دوم ما بهتر بازی کردیم و در 20 دقیقه ابتدایی هافبک های ما اجازه پیشروی به آن ها ندادند. تساوی 0-0 برای تماشاگران ناراحت کننده است اما فکر می کنم بازی سطح بالایی بود. اکنون ما نباید در اولدترافورد شکست بخوریم اما این بازی برای منچستر دشوار خواهد بود زیرا آن ها باید به پیروزی برسند و ما با به ثمر رساندن گل، حیات را برای آن ها سخت تر خواهیم کرد. »

" مرد خاص " در مورد عملکرد " دیوید سانتون " مدافع 18 ساله تیمش گفت: « سانتون بازیکن امیدبخشی نیست. او همیشه بازیکن فوق العاده ای بوده است. او با بازی خوب برابر کریستیانو رونالدو، خود را نشان داد. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رونالدو، بهترین بازیکن دیدار اینتر-منچستر یونایتد شد

بهترین های شب نخست دور رفت مرحله یک هشتم نهایی جام قهرمانان اروپا از سوی سایت یوفا انتخاب شد.

در دیدار حساس اینتر و منچستر یونایتد در ورزشگاه " جوزپه مه اتزا " ستاره پرتغالی شیاطین سرخ با نمایش عالی خود به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. کریستیانو رونالدو، در این دیدار در مجموع 8 شوت به سمت دروازه اینتر شلیک کرد که 4 شوت در داخل چارچوب بود. او 29 پاس سالم و 12 پاس اشتباه داد(71% پاس های رونالدو به مقصد رسیده است.) و در 90 دقیقه 9.44 کیلومتر در میدان دویده است.

بهترین های دیدارهای شب نخست دور رفت مرحله جام قهرمانان اروپا بدین شرح است:

المپیک ---- 1-1 بارسلونا
    بهترین بازیکن میدان: جونینیو(----)

اتلتیکومادرید 2-2 پورتو
    بهترین بازیکن میدان: لیساندرو(پورتو)

آرسنال 1-0 رم
    بهترین بازیکن میدان: رابین ون پرسی(آرسنال)

اینتر 0-0 منچستر یونایتد
    بهترین بازیکن میدان: کریستیانو رونالدو(منچستر یونایتد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •