سلام بچه ها !
من امروز یک سالم شد ! نه یعنی گواهینامه ام یک ساله شد : دی
من نمیدونم کی این گواهینامه ی موقت رو میدن دائمیشو می گیرن . اصلاً نمیدونم کجا باید برن برا این کار .
یکی میشه مراحل رو توضیح بده ؟
ممنونم ازتون.
سلام بچه ها !
من امروز یک سالم شد ! نه یعنی گواهینامه ام یک ساله شد : دی
من نمیدونم کی این گواهینامه ی موقت رو میدن دائمیشو می گیرن . اصلاً نمیدونم کجا باید برن برا این کار .
یکی میشه مراحل رو توضیح بده ؟
ممنونم ازتون.
علیرضا جان یکساله شدنت رو تبریک میگم
نیازی به مراحل نیست. خودش به صورت اتومات تمدید میشه. پشت گواهینامه هم نوشته.
![]()
دوستان
میشه تو اتوبان کرج - تهران با (ب1)یک ساله روند؟کسی از بچه ها تا حالا تو تهران بهش گیر دادن
نکته:من کرجم
فکر کنم چون کرج یکی از شهرستان های تابع تهران هست
پس مسیر بینشون چه اتوبان و چه غیر اتوبان جاده محسوب میشه و خارج از شهر
پس خلاو قوانین راهنمایی و رانندگی گواهی نامه های ب1 هست
پس در نتیجه احتمال توقیف گواهینامه ، پانچ کردن و یا حتی باطل کردنش وجود داره
توی ایام عید که گفتن خیلی سخت میگیرن
توی خود تهران که میتونی رانندگی کنی ولی جاده خلاف هست![]()
بعید میدونم اگه تابلو بازی در نیاری و مثل یه جوون خوب رانندگی کنی ،مشکلی پیش بیاد و بگیرنت.نه؟!!
برای گرفتن پایه یک باید چه مدارکی داشته باشیم
هزینه اش چقدر است
من توی این یک سال همیشه خارج از شهر رانندگی کردم
2 بار هم به خاطر سرعت غیر مجاز خارج از شهر گرفتنم (یه بار همدان و یک بار هم خارج شهر کرمانشاه)
تازه کلی هم پرو بازی در آوردم . 2بار هم پلیس را بهم گیر دادن که اونم یه سرباز بنده خدا بود گفت اشکال نداره برو ولی همه میگم مفت در رفتی و تا الان باید 3 - 4 بار گواهی نامت رو باطل میکردن
دوست خودم 2 روز بعد از گرفتن گواهی نامش رفت خارج شهر گرفتنش و گواهی نامش پانچ و توقیف شد
باور کن بسته به شانست و کسی که جلو تو میگیره داره!![]()
امیر جون من خودم اونموقع که گواهینامه نداشتم یه بار افسر گرفتتم! منتها افسره گروهبان بود من بهش گفتم جناب سرهنگ ببخشید! خندید گفت تکرار نشه!![]()
ممنونم فرشاد جان
اونوقت فرقش با پارسال چیه ؟ از نظر محدودیت ها میگم ها . همون محدودیت ها رو هنوز هم داره دیگه ؟
شانسه دیگه ! البته خودت خوب حرفی زدی ، باید رانندگیت خوب باشه و تابلو بازی در نیاری .
من که بیشتر تو جاده های بیرون شهری نشستم تا درون شهری ولی تا حالا پلیس بهم گیر نداده .
یه بار هم افتادم تو تله ی پلیس (از اون تله ها که فقط جنبه ی نون در آوردن داره هااااا ! ) ولی بابام گواهی نامه اش رو نشون یارو داداونا هم نفهمیدن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)