تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 142 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خود من هم دنبال این دسته ام. یکی از بهترین گزینه ها برای pc همین دسته است. همه ی بازیها رو هیچ دسته ای ساپورت نمی کنه. ولی دسته ی xbox 360 اکثر بازیهای جدید رو ساپورت می کنه. البته راه هایی هم هست که میشه این دسته رو با بازیهای قدیمی سازگار کرد. شما این دسته رو از کجا قصد دارید بگیرید؟
    داداش من ورامین می شینم
    می خوام به یکی از مغازه دارا بگم برام بیاره

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

منم به زودی می خوام یک دسته بگیرم
    نظرتون در مورد دسته xbox360 باسیم چیه؟
    از یک جایی پرسیدم 25000 تومن
    لطفا راهنمایی کنید یک دسته می خوام که همه ی بازی ها رو ساپورت کنه
    میشه لینکی ازش بزاری؟

من میخاستم جنیوس G 12U بگیرم به نظر شما این بهتره یا دسته اکس باکس(که فکر نکنم اصلش تو ایران باشه)؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

میشه لینکی ازش بزاری؟

من میخاستم جنیوس G 12U بگیرم به نظر شما این بهتره یا دسته اکس باکس(که فکر نکنم اصلش تو ایران باشه)؟
    والا من خودمم نمی دونم
    ولی اونجور که میگن دسته xbox بهتره

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاپیتان بلک جان من برنامه شمارو دان کردم بعد نصبیدمش اما تو اویل 5 هم امتحان کردم نلرزید.......شما چی کار کردی کار میکنه....لینکی که دادی به این اسمه joypad-Single...اما ماله من dual هست ازینا که دو تا دسته با یه کابل usb هستن...شاید ربطی نداشته باشه ولی گفتم

مستر استار بوی عزیز این برنامه فکر کنم باسه مکینتاشه اره؟؟؟ هلپش ماله مک بود.
    .
    .
    به هر حال همین که رفتین برام گشتین نشون میده مرام معرفت داریم دمتون گرم رفقا
    من گشتم پیداش کردم حواسم به اونش نبود . یعنی اصلا رو ویندوز نصب نمیشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

والا من خودمم نمی دونم
    ولی اونجور که میگن دسته xbox بهتره
    مطمئن باش اونی که تو ایرانه تقلبیه.چون تو سایت newegg که کمترین قیمت ها رو تو دنیا داره دسته اکس

باکس رو زده 35 دلار حالا اگه تو ایران بیاد باید بیشتر از این باشه.ولی قیمتش 25 تومنه.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Logitech مونو تو بازار پیدا نکردم مدل های بدون دنده اش فقط بود رفتم فراسو مدل FGW850 گرفتم
    فرمون خوبیه هم رو میز میشه گذاشت هم رو پا ...و دسته دنده مدل سكوئنشال و تیپترونیک داره.( گرچه تیپترونیک رو معمولا استفاده نمی کنم)

خوش فرم هست ولی اگر یکم دسته دنده اش به طرف عقب ( به طرف راننده ) و کوتاه تر بود بهتر بود
    فرمون هم فرم مناسبی داره ولی قطرش یکم کمه ولی از لحاظ میزان گردش تا حالا جواب گو بوده
    تو انواع nfs ها ( بجز اندرکاور و شیفت -هنوز نصب نکردم ) فرمون خیلی خوب کار می کنه و قشنگ میشه باحاش کار کرد( البته تو این مدت بازی متوجه شدم که نمیشه فرمون رو یک دست گرفت و باید بعد از عوض کردن دنده دو دستی فرمون رو بگیرم که دقت فرمان دهیم بهتر شه)
    البته یک مورد دیگر هم کشف کردم که هیچوقت دو تا پدال گاز و ترمز رو نمی شه همزمان گرفت چون همدیگر رو خنثی می کنن
    یعنی اگر 70 درصد پدال گاز و 30 درصد پدال ترمز رو فشار بدیم مثل این است که انگار 40 درصد پدال گاز رو گرفتیم و ترمز نگرفتیم....این مسئله جالبیه که چرا نمی شه همزمان دو پدال رو گرفت....

با اینکه در بخش دسته دنده برای دنده عقب بخش زدن به دنده موجود است و تو کنترل پنل در ویندوز کار می کنه ولی هر کار کردم نتونستم تو هیچ کدوم از بازی ها فعالش کنم( دستی هم می زنم تو بخش کنترل دسته بازی ها فعال نمیشه انگار وجود نداره ) ولی بقیه مواردش تو اکثر بازی ها درست است ....

البته تو بعضی از بازی ها یکم مشکل نا سازگاری داره ..مواردی هم دیدم که باید دستی تغییر بدم مثلا تو بازی هایی که ازمایش کردم تو GTR2 باید ویبره اش رو از کار بندازم چون بازی می خواد تمام حس حرکت رو اسفالت رو رو فرمون حس منتقل و همش می لرزه ( نمی دونم تو لاجیک ها چجوری این مورد رو منتقل می کنه که با تنظیمات فرمون های لاجیک هم درست نمیشد )
    یا تو بازی xpend rally مجبورم با دنده تیپترونیک کار کنم چون در بازی دنده عقب رو باسه اوردن منو ها میاره و حتی با تنظیم تو بازی هم درست نمی شه البته تو بازی چون از سبک رالی است بخاطر اینکه میشه گاز رو با پا راحت تنظیم کرد کنترل ماشین خیلی بهتر شده و دیگر چرخ هرز نمی کنه و میشه راحت سرعت گرفت ....
    برنامه اینده هم تست روی دو تا nfs دیگر و grid هست

امیدوارم توضیحات خوب بوده باشد
    Last edited by zed2; 22-09-2009 at 15:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام به همگی
    من می خواستم بگم به کسی یی دسته xbox360 با سیم بیار اما کنسل شد
    خودم رفتم توپخونه یکی گرفتم
    تو پاشاژ لباف پره اما قیمت ها فرق می کنه
    از 26000 تومن به بالا . هیچ فرقی هم با هم نمی کنن
    اگه کسی خواست بخره مواظب باشی کلک نخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

مطمئن باش اونی که تو ایرانه تقلبیه.چون تو سایت newegg که کمترین قیمت ها رو تو دنیا داره دسته اکس

باکس رو زده 35 دلار حالا اگه تو ایران بیاد باید بیشتر از این باشه.ولی قیمتش 25 تومنه.
    داداش اون دسته بی سیمش که گیرونه دسته باسیم دیگه تولید نمی شه بخاطر همین 25000 میدن

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

داداش اون دسته بی سیمش که گیرونه دسته باسیم دیگه تولید نمی شه بخاطر همین 25000 میدن
    هر دو تاش تولید میشن.قیمت اصلش با سیم 35 دلار و بیسیم 54 دلار هست.به هر حال مبارکت باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درایور دسته xbox360 برای ویندوز sp3 می خواست کسی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •