داداش من ورامین می شینم
می خوام به یکی از مغازه دارا بگم برام بیاره
داداش من ورامین می شینم
می خوام به یکی از مغازه دارا بگم برام بیاره
میشه لینکی ازش بزاری؟
من میخاستم جنیوس G 12U بگیرم به نظر شما این بهتره یا دسته اکس باکس(که فکر نکنم اصلش تو ایران باشه)؟
والا من خودمم نمی دونم
ولی اونجور که میگن دسته xbox بهتره
من گشتم پیداش کردم حواسم به اونش نبود . یعنی اصلا رو ویندوز نصب نمیشه ؟؟
مطمئن باش اونی که تو ایرانه تقلبیه.چون تو سایت newegg که کمترین قیمت ها رو تو دنیا داره دسته اکس
باکس رو زده 35 دلار حالا اگه تو ایران بیاد باید بیشتر از این باشه.ولی قیمتش 25 تومنه.![]()
Logitech مونو تو بازار پیدا نکردم مدل های بدون دنده اش فقط بود رفتم فراسو مدل FGW850 گرفتم
فرمون خوبیه هم رو میز میشه گذاشت هم رو پا ...و دسته دنده مدل سكوئنشال و تیپترونیک داره.( گرچه تیپترونیک رو معمولا استفاده نمی کنم)
خوش فرم هست ولی اگر یکم دسته دنده اش به طرف عقب ( به طرف راننده ) و کوتاه تر بود بهتر بود
فرمون هم فرم مناسبی داره ولی قطرش یکم کمه ولی از لحاظ میزان گردش تا حالا جواب گو بوده
تو انواع nfs ها ( بجز اندرکاور و شیفت -هنوز نصب نکردم ) فرمون خیلی خوب کار می کنه و قشنگ میشه باحاش کار کرد( البته تو این مدت بازی متوجه شدم که نمیشه فرمون رو یک دست گرفت و باید بعد از عوض کردن دنده دو دستی فرمون رو بگیرم که دقت فرمان دهیم بهتر شه)
البته یک مورد دیگر هم کشف کردم که هیچوقت دو تا پدال گاز و ترمز رو نمی شه همزمان گرفت چون همدیگر رو خنثی می کنن
یعنی اگر 70 درصد پدال گاز و 30 درصد پدال ترمز رو فشار بدیم مثل این است که انگار 40 درصد پدال گاز رو گرفتیم و ترمز نگرفتیم....این مسئله جالبیه که چرا نمی شه همزمان دو پدال رو گرفت....
با اینکه در بخش دسته دنده برای دنده عقب بخش زدن به دنده موجود است و تو کنترل پنل در ویندوز کار می کنه ولی هر کار کردم نتونستم تو هیچ کدوم از بازی ها فعالش کنم( دستی هم می زنم تو بخش کنترل دسته بازی ها فعال نمیشه انگار وجود نداره ) ولی بقیه مواردش تو اکثر بازی ها درست است ....
البته تو بعضی از بازی ها یکم مشکل نا سازگاری داره ..مواردی هم دیدم که باید دستی تغییر بدم مثلا تو بازی هایی که ازمایش کردم تو GTR2 باید ویبره اش رو از کار بندازم چون بازی می خواد تمام حس حرکت رو اسفالت رو رو فرمون حس منتقل و همش می لرزه ( نمی دونم تو لاجیک ها چجوری این مورد رو منتقل می کنه که با تنظیمات فرمون های لاجیک هم درست نمیشد )
یا تو بازی xpend rally مجبورم با دنده تیپترونیک کار کنم چون در بازی دنده عقب رو باسه اوردن منو ها میاره و حتی با تنظیم تو بازی هم درست نمی شه البته تو بازی چون از سبک رالی است بخاطر اینکه میشه گاز رو با پا راحت تنظیم کرد کنترل ماشین خیلی بهتر شده و دیگر چرخ هرز نمی کنه و میشه راحت سرعت گرفت ....
برنامه اینده هم تست روی دو تا nfs دیگر و grid هست
امیدوارم توضیحات خوب بوده باشد
Last edited by zed2; 22-09-2009 at 15:16.
سلام به همگی
من می خواستم بگم به کسی یی دسته xbox360 با سیم بیار اما کنسل شد
خودم رفتم توپخونه یکی گرفتم
تو پاشاژ لباف پره اما قیمت ها فرق می کنه
از 26000 تومن به بالا . هیچ فرقی هم با هم نمی کنن
اگه کسی خواست بخره مواظب باشی کلک نخوره
داداش اون دسته بی سیمش که گیرونه دسته باسیم دیگه تولید نمی شه بخاطر همین 25000 میدن![]()
هر دو تاش تولید میشن.قیمت اصلش با سیم 35 دلار و بیسیم 54 دلار هست.به هر حال مبارکت باشه.![]()
درایور دسته xbox360 برای ویندوز sp3 می خواست کسی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)