سلام
یه سری عکس پشت صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشید.
سلام
یه سری عکس پشت صفحه :
خوش باشید.
ممنون.پس صدا واسه شمام مشکل داشت.ok را ه حلی نداره یعنی!
نه از شارژ در نمیارم این فلش رو اگر باز کنی مشخص میشه که چقدر آنتن و شارژ داری واسه خودت امتحان کن ببین گوشی خودت هم 85% یا 100%
سلام.یه سوال داشتم.مگه پیکسون 500 تا اس ام اس ذخیره نمیکنه!
واسه من به 200 تا رسیده مسیج فول میده چرا اخه 500/200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
help me کمک کنید
سلام دوستان
دو روز پیش داشتم با گوشیم کار می کردم هر قسمت را لمس می کردم بغلش لمس میشد مثلا اگر میزدم 2 میزد 3 ریستش کردم فایده نداشت بردمش نمایندگی میگه صفحه تاچت خراب شده و 65000 تومن هزینه تعویضشه ( گفتم چرا خراب شده میگه چون از قلمش استفاده نکردی!!!)ضمنا من گوشیم گارانتی نیست اما تا حالا که سه ماهه خریدمش حتی یک بار هم از دستم نیافتاده میشه بی دلیل و در یک لحظه تاچه گوشی خراب بشه؟
نزدیک به دو هفته پیش دادم نمایندگی فریمور فارسی ریخت روش دیروز هم همون فرمور فارسی رو ریخت روش که فرقی نکرد(نمایندگی هم اولش فکر می کرد مشکل از فریموره)
ضمنا من چند وقت پیش یک محافظه صفحه براش گرفتم ممکنه از اونکه تاچشو خراب کرده؟
لطفا منو راهنمایی کنید آخه اینقدر خورده تو ذوقم که به فکر تعویضه گوشی افتادم به نظرتوت گوشی بعد از تعمیر به درد میخوره؟
البه جالبه بگم که فعلا صفحه تاچش نیست
تو قسمت تنظیمات گوشی یه قسمت کالیبراسیون داره که از اونجا میتونی تاچ رو کالیبره کنی و مشکلت حل بشه.
اینی هم که گفته از قلم استفاده نکردی حرف مفت زده. من تا حالا از قلم استفاده نکردم هیچ مشکلی هم نداشتم.
ممنون از این که جواب منم دادین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
فکر میکنم همون 200 تا سقفشه البته دقیق یادم نیس ولی همون 200 تا بود حالا یادمه![]()
الان تاچ گوشیم کلاً از کار افتاده (بعضی وقتا کار میکنه بعضی وقتا از کار میفته)
میشه بگی کجا باید برم برا کالیبره کردنش؟ با کالیبره کردن درست میشه ؟
لطفاً زود جواب بدین آخه طرف یک صفحه تاچه 65000 تومنی داره میندازه بهم
menu/settings/phonesettings/calibration
البته اگر تاچت کامل از کار میفته اون بحثش جدا از اینه که تاچت دقیق نباشه و اینطرف و اونطرفش رو بزنه و اونموقع جدی جدی باید تعویض بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)