من و فیفا منیجر رو با کلی آپدیت (20 تا) + چهره های جدید + آپدیت های رسمی 2و 3 + فوتبال منیجر رو ازAvare1383@yahoo.com خریدم.
من و فیفا منیجر رو با کلی آپدیت (20 تا) + چهره های جدید + آپدیت های رسمی 2و 3 + فوتبال منیجر رو ازAvare1383@yahoo.com خریدم.
سلام به همه دوستان. من تيم چلسي رو انتخاب كردم وقتي كه براي خريد يك بازيكن به پنجره نقل و انتقالات ميرم فقط از بازيكن هايي كه در ليگ انگليس هستند ميتونم بازيكن بخرم بايد چي كاركنم تا بازيكنان ساير كشور ها رو هم ببينم؟
باید سمت چپ صفحه نقل و انتقالات را بزنی (گزینه سرچ بازیکن) بعد از اونجا باید تیک لیگ انگلیس را برداری و هر لیگ دیگه ای که دوست داری بزنی یا بزنی سرچ را ریست کنه.البته یک بدی که منیجر داره تو سرچ بازیکنای دسته دوم را نمیاره.هر چقدر هم که شاخ باشن.
تو که گفتی خودت وارد کردی ؟!
حالا نمیدونی چجوری باید سیو کرد اطلاعات که بشه به یک سیستم دیگه منتقل کرد.
چرا. باید عکس ها رو منتقل کنی ، چون کد دهی هر سیستم با سیستم دیگه فرق می کنه. کدی که تو فیفا ادیت ، مقابل عکس بازیکنی که ساختی می زاره. بر حسب کدی که فیفا ادیتور می ده ، عکسو هم با اون کد Rename کنی.
البته یه راه دیگه هم داره این که (همون آپدیت های فیفا) که متاسفانه من بلد نیستم.
شرمنده اگه نتونستم منظرمو برسونم.
20 روز پیش فیفا منیجر ارجینال سفارش دادم به 1 شرکتی که امروز برام آوردن 46000 تومان ! اگر از نظر تبلیغات سایت مشکلی نباشه میگم به کدوم شرکت سفارش دادم
[/quote]
قیمتش چه قدر هست؟
متوجه حرفت نشدم!
من اسم و مشخصات و عکس بازیکنا رو تو ادیتور وارد کردم و عکس ها رو هم تو فولدر یوزر ریختم در ضمن اون کدی که ادیتور میده برای رینیم کردن عکسا در واقع فامیلی ,حرف اول اسم و تاریخ تولده بنابراین در صورتیکه مشخصات هر دفعه یک چیز وارد بشه عوض نمیشه.
حالا مشکل من اینه که میخام این اطلاعات رو به یک سیستم دیگه منتقل کنم , در مورد عکسها مشکلی نیست چون یک کپی ساده و ریختن تو فولدر یوزر اون یکی سیستم ولی نمیدونم مشخصات بازیکنارو چجوری باید منتقل کرد.
حالا منظورت از اپدیتهای فیفا چیه؟
همون پچ 1,2,3 را میگی؟اونا که بازیکنای لیگ برتر رو ندارن!
الان همین چیزی که خریدی بازیکنای لیگ برترم توش هستن یا نه؟
نه لیگ برترو نداره ولی سایر لیگ هارو کاملتر می کنه
1- عکس مربی های لیگ های بزرگ اروپارو نشون می ده. تو قسمتی که همسر و بچه هاتونو انتخاب می کنید، عکس ها واقعی اند. اکثر عکس ها عوض شدن (بهتر شدن). لیگ هایی مثل برزیل ، آرژانتین و ... وارد شده (البته اکثر بازیکنا قیافه ندارند ولی توشون تالنت زیاد پیدا می شه)
در مورد سوالتم ، مطمئنا یه روشی داره ولی چون الان ویندوزمو عوض کردم و بازی نصب نیست ، نمی تونم دقیق بگم. واقعا شرمنده
قیمتش چه قدر هست؟[/quote]
من چندتا بازی ازش گرفتن. ولی فکر کنم با فوتبال منیجر (با هزینه پست) پنج تومن شد.
عالی میشه بگی. من pes 09 رو میخوام بگیرم.![]()
دوست عزيز من رفتم اونجايي كه گفته بودي ولي تيكي نديدم كه بخوام تيك انگلستان رو بردارمو تيك يه كشور ديگرو فعال كنم ميشه يكم دقيقتر توضيح بدي ممنون.
توی قسمت ترانسفر یک گزینه به نام سرچ هستش اون را میزنی.
سپس توی اون صفحه نوشته که سرچ شما شامل چه چیزهایی می خواهید باشه.
که شما باید اسن کشورها را سرچ کنید.
اگه می خواهید کله بازیکنان خوب اروپا را ببینید در لیست کشورها به دنبال eu only بگردید.
بازم سوالی داشتید بپرسید.
من چندتا بازی ازش گرفتن. ولی فکر کنم با فوتبال منیجر (با هزینه پست) پنج تومن شد.[/quote]
بدون فوتبال منیجر چه قدر میده/...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)