تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 96 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی نیست این پچ را برای من بفرسته.
    من پولش را مطمئن باشید می دم.
    من و فیفا منیجر رو با کلی آپدیت (20 تا) + چهره های جدید + آپدیت های رسمی 2و 3 + فوتبال منیجر رو ازAvare1383@yahoo.com خریدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان. من تيم چلسي رو انتخاب كردم وقتي كه براي خريد يك بازيكن به پنجره نقل و انتقالات ميرم فقط از بازيكن هايي كه در ليگ انگليس هستند ميتونم بازيكن بخرم بايد چي كاركنم تا بازيكنان ساير كشور ها رو هم ببينم؟

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان من تيم چلسي رو انتخاب كردم وقتي كه براي خريد يك بازيكن به پنجره نقل و انتقالات ميرم فقط از بازيكن هايي كه در ليگ انگليس هستند ميتونم بازيكن بخرم بايد چي كاركنم تا بازيكنان ساير كشور ها رو هم ببينم؟
    باید سمت چپ صفحه نقل و انتقالات را بزنی (گزینه سرچ بازیکن) بعد از اونجا باید تیک لیگ انگلیس را برداری و هر لیگ دیگه ای که دوست داری بزنی یا بزنی سرچ را ریست کنه.البته یک بدی که منیجر داره تو سرچ بازیکنای دسته دوم را نمیاره.هر چقدر هم که شاخ باشن.

من و فیفا منیجر رو با کلی آپدیت (20 تا) + چهره های جدید + آپدیت های رسمی 2و 3 + فوتبال منیجر رو ازavare1383@yahoo.com خریدم.
    تو که گفتی خودت وارد کردی ؟!
    حالا نمیدونی چجوری باید سیو کرد اطلاعات که بشه به یک سیستم دیگه منتقل کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو که گفتی خودت وارد کردی ؟!
    حالا نمیدونی چجوری باید سیو کرد اطلاعات که بشه به یک سیستم دیگه منتقل کرد.
    چرا. باید عکس ها رو منتقل کنی ، چون کد دهی هر سیستم با سیستم دیگه فرق می کنه. کدی که تو فیفا ادیت ، مقابل عکس بازیکنی که ساختی می زاره. بر حسب کدی که فیفا ادیتور می ده ، عکسو هم با اون کد Rename کنی.
    البته یه راه دیگه هم داره این که (همون آپدیت های فیفا) که متاسفانه من بلد نیستم.
    شرمنده اگه نتونستم منظرمو برسونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

20 روز پیش فیفا منیجر ارجینال سفارش دادم به 1 شرکتی که امروز برام آوردن 46000 تومان ! اگر از نظر تبلیغات سایت مشکلی نباشه میگم به کدوم شرکت سفارش دادم

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من و فیفا منیجر رو با کلی آپدیت (20 تا) + چهره های جدید + آپدیت های رسمی 2و 3 + فوتبال منیجر رو ازAvare1383@yahoo.com خریدم.
    [/quote]

قیمتش چه قدر هست؟

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا. باید عکس ها رو منتقل کنی ، چون کد دهی هر سیستم با سیستم دیگه فرق می کنه. کدی که تو فیفا ادیت ، مقابل عکس بازیکنی که ساختی می زاره. بر حسب کدی که فیفا ادیتور می ده ، عکسو هم با اون کد rename کنی.
    البته یه راه دیگه هم داره این که (همون آپدیت های فیفا) که متاسفانه من بلد نیستم.
    شرمنده اگه نتونستم منظرمو برسونم.
    متوجه حرفت نشدم!
    من اسم و مشخصات و عکس بازیکنا رو تو ادیتور وارد کردم و عکس ها رو هم تو فولدر یوزر ریختم در ضمن اون کدی که ادیتور میده برای رینیم کردن عکسا در واقع فامیلی ,حرف اول اسم و تاریخ تولده بنابراین در صورتیکه مشخصات هر دفعه یک چیز وارد بشه عوض نمیشه.
    حالا مشکل من اینه که میخام این اطلاعات رو به یک سیستم دیگه منتقل کنم , در مورد عکسها مشکلی نیست چون یک کپی ساده و ریختن تو فولدر یوزر اون یکی سیستم ولی نمیدونم مشخصات بازیکنارو چجوری باید منتقل کرد.
    حالا منظورت از اپدیتهای فیفا چیه؟
    همون پچ 1,2,3 را میگی؟اونا که بازیکنای لیگ برتر رو ندارن!
    الان همین چیزی که خریدی بازیکنای لیگ برترم توش هستن یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متوجه حرفت نشدم!
    من اسم و مشخصات و عکس بازیکنا رو تو ادیتور وارد کردم و عکس ها رو هم تو فولدر یوزر ریختم در ضمن اون کدی که ادیتور میده برای رینیم کردن عکسا در واقع فامیلی ,حرف اول اسم و تاریخ تولده بنابراین در صورتیکه مشخصات هر دفعه یک چیز وارد بشه عوض نمیشه.
    حالا مشکل من اینه که میخام این اطلاعات رو به یک سیستم دیگه منتقل کنم , در مورد عکسها مشکلی نیست چون یک کپی ساده و ریختن تو فولدر یوزر اون یکی سیستم ولی نمیدونم مشخصات بازیکنارو چجوری باید منتقل کرد.
    حالا منظورت از اپدیتهای فیفا چیه؟
    همون پچ 1,2,3 را میگی؟اونا که بازیکنای لیگ برتر رو ندارن!
    الان همین چیزی که خریدی بازیکنای لیگ برترم توش هستن یا نه؟
    نه لیگ برترو نداره ولی سایر لیگ هارو کاملتر می کنه
    1- عکس مربی های لیگ های بزرگ اروپارو نشون می ده. تو قسمتی که همسر و بچه هاتونو انتخاب می کنید، عکس ها واقعی اند. اکثر عکس ها عوض شدن (بهتر شدن). لیگ هایی مثل برزیل ، آرژانتین و ... وارد شده (البته اکثر بازیکنا قیافه ندارند ولی توشون تالنت زیاد پیدا می شه)
    در مورد سوالتم ، مطمئنا یه روشی داره ولی چون الان ویندوزمو عوض کردم و بازی نصب نیست ، نمی تونم دقیق بگم. واقعا شرمنده

قیمتش چه قدر هست؟[/quote]
    من چندتا بازی ازش گرفتن. ولی فکر کنم با فوتبال منیجر (با هزینه پست) پنج تومن شد.

20 روز پیش فیفا منیجر ارجینال سفارش دادم به 1 شرکتی که امروز برام آوردن 46000 تومان ! اگر از نظر تبلیغات سایت مشکلی نباشه میگم به کدوم شرکت سفارش دادم
    عالی میشه بگی. من pes 09 رو میخوام بگیرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

باید سمت چپ صفحه نقل و انتقالات را بزنی (گزینه سرچ بازیکن) بعد از اونجا باید تیک لیگ انگلیس را برداری و هر لیگ دیگه ای که دوست داری بزنی یا بزنی سرچ را ریست کنه.البته یک بدی که منیجر داره تو سرچ بازیکنای دسته دوم را نمیاره.هر چقدر هم که شاخ باشن.

دوست عزيز من رفتم اونجايي كه گفته بودي ولي تيكي نديدم كه بخوام تيك انگلستان رو بردارمو تيك يه كشور ديگرو فعال كنم ميشه يكم دقيقتر توضيح بدي ممنون.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزيز من رفتم اونجايي كه گفته بودي ولي تيكي نديدم كه بخوام تيك انگلستان رو بردارمو تيك يه كشور ديگرو فعال كنم ميشه يكم دقيقتر توضيح بدي ممنون.
    توی قسمت ترانسفر یک گزینه به نام سرچ هستش اون را میزنی.
    سپس توی اون صفحه نوشته که سرچ شما شامل چه چیزهایی می خواهید باشه.

که شما باید اسن کشورها را سرچ کنید.

اگه می خواهید کله بازیکنان خوب اروپا را ببینید در لیست کشورها به دنبال eu only بگردید.

بازم سوالی داشتید بپرسید.

من چندتا بازی ازش گرفتن. ولی فکر کنم با فوتبال منیجر (با هزینه پست) پنج تومن شد.[/quote]

بدون فوتبال منیجر چه قدر میده/...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •